Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מתערוכת אוטומוטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תצביע ברגליים,שנה הבאה פשוט לא יהיה לך על מה לבכות,לא חצי תערוכה וגם לא רבע.

התחביב שלי(ושלך?)הוא רכבים ונהיגה,כשיש משהו בארצנו שקשור לתחום,שגם ככה קורה פעם באף פעם,אני מוכן להשקיע 55 שקל עלובים בשביל להנות מחצי תערוכה וגם רבע,כדי לעודד את התחום.

פורסם
תצביע ברגליים,שנה הבאה פשוט לא יהיה לך על מה לבכות,לא חצי תערוכה וגם לא רבע.

התחביב שלי(ושלך?)הוא רכבים ונהיגה,כשיש משהו בארצנו שקשור לתחום,שגם ככה קורה פעם באף פעם,אני מוכן להשקיע 55 שקל עלובים בשביל להנות מחצי תערוכה וגם רבע,כדי לעודד את התחום.

ככה לא מעודדים את התחום. ככה גורמים לו להישאר מאחור.

ולא, התחביב שלי הוא לא מכוניות ונהיגה. אני לגמרי במקרה כאן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

התחום מאחור על זה אין ויכוח,אם אפילו תערוכה קטנה לא יצליחו להרים זה כבר לנסוע רוורס.

דרך אגב,איך מעלים למבו על גרר כזה בלי לפרק חצי מהרכב?מאזדה 3 מתגרדת למוות בעליה.

פורסם

אם כרטיס למשחק כדורגל ב"ליגת העל" שלנו, באיצטדיונים כמו וסרמיל, הקופסא, הברפלד (ראשל"צ), עכו, קרית שמונה ועוד אחרים טובים (חר*), עולה 80 ש"ח, אז לשים +7 ש"ח על תערוכת מכוניות לא מה שיהרוג אותי (למרות שהרוב קונים בזול).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דורון גילר, מארגן התערוכה, אמר כי ניתן לרכוש כרטיסים מוזלים דרך 903 (ציטוט של מספר מדוייק) ועדי עובדים \ אתרי הטבות \ מבצעים שונים.

כששאלתי אותו לגבי מחירי הכניסה הגבוהים והתלונות בעניין בכל שנה נענתי כי מחירי השכירות הגבוהים של גני התערוכה + העלות של הבאת הרכבים הם הגורמים העיקריים למחיר הגבוה. מצד שני הוא אומר כי הם מעודדים את ציבור המבקרים לעשות שימוש בתחבורה ציבורית, לחנות בחניון הדרייב-אין \ גני יהושע שזולים יותר מהחניון הפנימי של גני התערוכה ובעיקר מאפשרים להכניס לתערוכה מזון ושתייה כך שנחסך הצורך ברכישת ארוחה לכל המשפחה במחיר מופקע. מי שיתכלכל (מלשון כלכלה) נכון ימצא שבויתור זניח על ארוחת צהריים במקדונלד'ס אפשר לסגור יום בילוי לכל המשפחה ב 350 שקל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בכל העולם זה ככה, לאיזה סוכנות של מכוניות יוקרה \ תערוכה שלא תלך אם אתה עם גינס לא יתנו לך להיכנס לרכבים ובצדק...

אני לא יודע על מה אתה מדבר? אני נכנס עם ג'ינס לאיזה אוטו שבא לי, אמנם אין ניטים למעט אלה של הכיסים או הכפתורים של ה"טרו רליג'ן"

לא הייתה סוכנות אחת שאמרו לי לא, גם אם הרכב נעול אני מבקש מפתח ומקבל.

haters will hate

פורסם

אני לא רואה סיבה להגיע עם הרכב שלי לאוטומוטור...שבפחות מ-50 שקלים אני בא ברכבת הלוך וחזור

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
די להתבכיין,אפשר למצוא כרטיסים בזול אם רוצים(בהצדעה,חבר,ידיעות אחרונות וכו׳),עד שיש משהו מוטורי במקום הזה אפשר קצת לפרגן,ואם לא לפרגן אז לפחות לא לבלבל את השכל.

כל שנה התקליט חוזר על עצמו, ואני לא רואה שינוי בתגובות.

תמיד יש תלונות על המחיר הגבוה של הכרטיסים,

ועל כמות הרכבים שמביאים לתצוגה.

כולם אומרים שזו הפעם האחרונה שהם הולכים,

ואז נפתח שירשור תמונות וחוויות מהתערוכה,

אף אחד לא מחרים את התערוכה, כי אחרת המפיקים היו זוכים לקבל הפסדים

שלא משתלמים להם כלכלית לערוך את התצוגה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הגריל השחור מתחת לפנסים האחוריים של ה LFA נראה מזעזע כמו איזה פרונט של אלקטרה אינוורטר, חסר רק שיהיה בדשבורד כפתור SWING והם יתחילו לעלות ולרדת.

318131_10150712889014556_849049555_9152055_917321055_n.jpg

t_nvFile1951482.jpg

איזה פתרון היית מציע ליפנים לכסות פתח יציאת אוויר גדול?

שלא יהיה כבד וגם יפה בעיניך?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הבוקר נפתחה בגני התערוכה תערוכת הרכב אוטומוטור.

השנה תהיה השנה האחרונה בה תתקיים התערוכה בחול המועד פסח. לדברי דורון גילר החל מהשנה תתקיים התערוכה בחודש יולי של כל שנה (בניגוד למתכונת הנוכחית בה נפתחת התערוכה בחול המועד של פסח). הסיבה קשורה בעיקר למספר המבקרים - מארגני התערוכה מזהים ירידה משמעותית בכמות המבקרים במהלך ימי השבת והחג.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...