Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש אוטו אמין וחזק התקציב עד 38 אלף

חסכוני כמה שאפשר כמובן

הכי חשוב מותג - יפני

יש לי כרגע פגו 306 2001 אוטומט שאני מחליף אותה

אני ממש לא מומחה בתחום אז אשמח לכמה שיותר עצות מה מו מי

בראש שלי יש רק מאזדה 3 אבל הבנתי שזה לא מי יודע מה יחסית

הציעו לי הונדה סיוויק 2004 1600 אוטומט 180 אלף יד2 ב30 + הפג'ו

וגולף 2003 אוטומטי 1600 + הפג'ו

מה יותר שווה? הבנתי שההונדה?

האם המחיר הוא סבבה ?

מדובר בסוכנות שנותנת שנתיים אחריות..

אם יש המלצות בנוסף אשמח עוד..לא מעוניין בצרפתיות \ שברולט

תודה רבה

פורסם

האוטו אמור לשמש משפחה? אם לא אז אין ממש צורך במשפחתית.

אני ממליץ לך לחפש בעצמך בשוק המשומשות, לאו דווקא את רכבי מרכז השוק כמו קורולה, מאזדה 3 או הונדה סיויק אלא את אלה שזכו לפחות תשומת לב אבל לא נופלות בהרבה אם בכלל והיתרון הגדול שלהם הוא מחירים נמוכים יותר שמשמעותם שנתון חדש יותר.

אני ממליץ לך לבדוק ניסאן אלמרה, השנתון שרלוונטי לתקציב שלך הוא 2003 או 2004, מיצובישי לאנסר מ-2004 או 2005 וגם פורד פוקוס שהיא אמנם לא יפנית אבל מפגינה אמינות טובה והיא נוחה ומרווחת, הדגם הראשון מ-2005 מתאים לתקציב.

בהצלחה.

פורסם

הונדה סיוויק מהשנים האלה נחשבת למכונית מיושנת יחסית בעלת תמחור גבוה ולא מוצדק. מהגולף גם כן אתה יכול לרדת, מדובר במכונית יקרה לאחזקה ותא הנוסעים שלה לא מזדקן כראוי.

אני כמו Mike ממליץ לך לחפש מכוניות כמו פורד פוקוס דור 1 או ניסאן אלמרה. שתיהן לדעתי יתנו תמורה עדיפה מהסיוויק וגם יעלו פחות.

מאזדה 3 וטויוטה קורולה נחשבות למכוניות מצוינות, אבל המחיר שלהן גבוה יחסית ויהיה לך קשה למצוא מכוניות כאלה שמורות בתקציב כזה.. לכן לא הייתי ממליץ לך ללכת עליהן.

• תוכן חדש...