Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת JL AUDIO 300/4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. כרגע יש לי סט של CLARUS עם טוויטר אחד שלא עובד וכנראה אני הולך לקנות טוויטר LEGATIA L1V2, סט מוגבר עם JL AUDIO 300/4. מגבר אינו עובד ב BRIDGE לכן מחובר על 2 ערוצים של 75W. ראיתי בפורום שמוכרים AUDISON LRX2.150. בגדול אני מרוצה מהצליל, אבל אם אני אחליף מגבר ליותר חזק כמו AUDISON הזה או ל JL AUDIO 300/2, הצליל יהיה טוב יותר או שפשוט אני אקבל יותר עוצמה אך צליל ישאר אותו דבר? תודה

פורסם

האודיסון נותן 80X2 ב- 4 אוהם. זה לא יהיה שיפור מהותי.

אתה הולך לעבוד פאסיבי דרך הקרוסים? כי אם כן- יש טעם במגבר שנותן קצת יותר מ- 75, כי יש בזבוז הספק על הקרוסים.

אם אתה עובד אקטיבי- ניתן להביא מגבר חזק יותר לוופרים- אך אני לא יודע כמה עליה בעוצמה אתה תרגיש (אצלי היה שיפור, אך לא תהומי).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המקרה הזה- כן. יש עניין הגברה חזקה יותר. מגבר 2 ערוצים חזק כדוגמת ה JL שהצעת יכול לעשות עבודה נפלאה.

פורסם

יכול להיות שיהיה שיפור באיכות הצליל בגלל שהמגבר יתאמץ פחות באותו הווליום.

כמובן שאם תקח מגבר שהוא גם יותר חזק וגם יותר איכותי תקבל שיפור ניכר וברור יותר.

פורסם

אני לא חושב שבשביל עוד 25 rms לערוץ שווה לך להחליף את המגבר הזה, סדרת הסלאש של Jl מוצהרת על פחות מ 0.03 thd וגם בעלי ספקי כח מיוצבים דבר שמאוד עוזר כי מרבית האנשים בארץ לא משדרגים מערכות חשמל ברכב והם איכותיים מאוד למרות הדעות החלוקות בארץ.

• תוכן חדש...