Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכיבים נתונים :focal ps 165

מגבר-cerwin vega hed 300

השאלה שלי שאם אני יביא מגבר יותר חזק=יותר יקר אני יגיע איתם לעוצמה חזקה יותר+איכות?

תוכלו להסביר לי את המשתנים במגבר חזק יותר.

פורסם

יותר חזק לא שווה בהכרח יותר יקר.

כנ"ל לגבי איכות.

השאלה אם כרגע הרמקולים לא מנוצלים במלואם בגלל המגבר, או בגלל ליקויים אחרים. (התקנה, בידוד אקוסטי, חיתוכים וכו')

מתחדשת*

פורסם

מגבר יותר יקר לאו דווקא חייב להיות יותר חזק. מגבר איכותי יותר יוכל להפיק יותר מהרמקולים שלך, בין אם זה בתחום הפירוט או ניקיון הצליל- ברגע שהסטאפ יישמע איכותי יותר, תוכל להגביר יותר את הווליום וליהנות מצליל נקי, מבלי הפרעות ו"לכלוך".

כמובן שאתה גם יכול לעלות בעוצמה, אם תחליף למגבר שיהיה גם חזק יותר.

הסט שלך מוצהר 80RMS, המגבר שלך מוצהר 50RMS. אם תביא מגבר חזק יותר- גם תוכל להגיע לעוצמה כללית גבוהה יותר, או לחילופין, להישמע טוב יותר באותה העוצמה כי הוא יתאמץ פחות להגביר סט חלש יותר.

ולסיכום- אתה יכול להשתדרג הן באיכות המגבר והן בעוצמתו, ושניהם יביאו לשיפור בעוצמה ובאיכות של הסאונד, ביחס למגבר הקיים.

עוד דבר- לא הייתי מסתכל על "מה זה יעשה לקומפוננט הקדמי" אלא על "מה זה יעשה לכל המערכת", מתוך גישה שאנחנו מנסים לשמוע מוזיקה, ולא לשמוע רכיבים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין פתרון קסם.

אל תשכח שמערכת היא מכלול של התקנה, רכיבים, כיוונים ועוד. החלפת רכיב אחד לא מבטיחה את קץ תלונותיך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן אבל מגבר 4 ערוצים כמו שלי בדוק נתון לשיפור גדול בהרבה יותר .

אז אני יביא מגבר אחד טוב ומשם נתקדם לשאר הרכיבים.

(הרדיו דיסק יבוא לפני המגבר ).

פורסם

כמובן לכן אני מתקדם ממרכיב למרכיב .

ורוב השמיעה האיכותי באה ממבנה טוב של הקומפוננט כיוונים תיבה שיתן עומק צליל וכול מה שקשור לעיצוב הדלת מה שאצלי אין.

אז בנתיים אני משפר את הרכיבים בוא נגיד פשוטים ומישר קו עם הקומפוננט עד שאני ידע לברור איזה אוטו אני ישאר אחרי הגיוס.

• תוכן חדש...