Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהוג הוא שעל העברת בעלות משלם המוכר אבל זה נושא שנתון לוויכוח כמובן .... :-)

באופן אישי אם אצלי מתגלה ויכוח בנושא אז ברוב המקרים התחלקנו חצי-חצי

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

האינטרס לביצוע העברת בעלות הוא של המוכר.

האחריות החוקית לביצוע העברת בעלות חלה על המוכר.

הנוהג המקובל הוא שהמוכר נושא בעלות העברת בעלות.

פורסם

אני אישית מאמין בשיטת החצי- חצי.

אבל אם כבר משהו אחד משלם לדעתי זה צריך להיות הקונה ולא המוכר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חברים נראה לי פספסתם את השאלה, הוא לא שאל מי משלם על העברת בעלות אלא מתי

האם הקונה קודם מעביר כסף ורק אז משלימים את העברת הבעלות או האם קודם משלימים את העברת הבעלות ורק אחכ הקונה מעביר את הכסף......

בכל מקרה מניסיוני בדרכ על העברת הבעלות משלמים חצי חצי או שהקונה

אברה קדברה

פורסם

אל תעשה מזה סיפור. תזרום עם הקונה/מוכר. אף אחד לא יברח לך (לשום כיוון).

כשקניתי לאשתי את הדייהו, המוכרת (עולה מבוגרת מחבר העמים) העדיפה לקבל את כל הסכום ה"אדיר" (3,500 ש'...) בבית שלה, אחרי העברת הבעלות, שלא יגנבו לה ברחוב.:lol:

כשמכרתי את ההונדה, הבחור ספר את הכסף והושיט לי כשהייתי מול הפקידה בדואר.

פשוט תנהג בבטחון ובחיוך, והכל יסתדר מעצמו, אל דאגה.

אם חלילה נפלת על רמאי, עיתוי מסירת הכסף לא יהיה מה שישבש את תכניותיו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כל מכירות הרכבים שלי וכל המכירות של המשפחה שהייתי נוכח בהן קודם קיבלנו כסף עבור הרכב ואז הפקדנו בבנק/צ'ק בנקאי/העברה ורק אחר כך הלכנו לדואר להעברת הבעלות.

פורסם
כל מכירות הרכבים שלי וכל המכירות של המשפחה שהייתי נוכח בהן קודם קיבלנו כסף עבור הרכב ואז הפקדנו בבנק/צ'ק בנקאי/העברה ורק אחר כך הלכנו לדואר להעברת הבעלות.

אולי ככה זה אצלך. אני אישית מאוד לא ממליץ על כך - אם הרכב משועבד/מעוקל/ או מכל סיבה אחרת לא עוברת הבעלות??? אז הכסף כבר יושב אצל הקונה בבנק?! ממש לא!!!

בכל הפעמים שקניתי הראתי לקונה את הצ'ק/או המזומן, הוא ספר אבל אני החזקתי בו עד שעברה הבעלות ואז שילמתי לו. כבר התנסתי במצב שבו שילמתי ולא עברה הבעלות וזה שיעור לחיים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

בדקתם ? הכל בסדר ? עבר בשלום ? יש לך 2 אופציות:

1. שאל את המוכר אם הוא רוצה את הכסף בזמן העברת הבעלות.

במידה ולא:

2. אחרי שהעברתם בעלות לפני שאתה "נוגע" בסחורה והמפתח עדיין אצל המוכר תביא לו את הכסף ואז הוא יביא לך את המפתחות ושלום על ישראל.

דרך אגב, תתחדש 8)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מומלץ לפני העברת הבעלות לגשת לבנק להוציא צ'ק בנקאי (או פשוט מזומן אם מדובר על סכום אסטרונומי של 3500שח..). בין אם אתה הקונה או המוכר.

אחרי כן הולכים לדואר, עברה הבעלות בהצלחה? תמסור צ'ק.

לא? תחזיר לבנק.

פשוט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אולי ככה זה אצלך. אני אישית מאוד לא ממליץ על כך - אם הרכב משועבד/מעוקל/ או מכל סיבה אחרת לא עוברת הבעלות??? אז הכסף כבר יושב אצל הקונה בבנק?! ממש לא!!!

בכל הפעמים שקניתי הראתי לקונה את הצ'ק/או המזומן, הוא ספר אבל אני החזקתי בו עד שעברה הבעלות ואז שילמתי לו. כבר התנסתי במצב שבו שילמתי ולא עברה הבעלות וזה שיעור לחיים.

נכון אתה צודק.

מה שכתבתי זה מהצד של המוכר ולא קונה.

דיברתי רק על רכבים שמכרננו, אף פעם לא קנינו רכב יד שניה מבן אדם פרטי ככה שלא דאגתי לגבי שיעבוד/משכון.

• תוכן חדש...