Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני חייב לקנות רכב בתקציב של 9000 ש״ח ואני מתלבט בין מאזדה 323 97 לבלנו 97

מי ממליץ נוחות החזקה ודלק ? ( רוב הנסיעות שלי בתוך העיר)

פורסם

הבאלנו תהיה כנראה קצת יותר זולה לאחזקה. שתיהן משפחתיות יפניות ישנות, אל תצפה לניסים מבחינת צריכת הדלק בעיר. למעט זה, שני הרכבים כבר בני 15 לפחות, קנה את מי מהם שמטופל טוב יותר, ותשאיר כסף בצד לתיקונים וטיפולים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מסכים איתך , אבל עדיין אני נוסע הרבה שעות בתוך העיר וחשוב לי אופן הנהיגה / הנוחות . אז מה בניהם יותר נוחה ?

פורסם

לשתיהן הנוחות דומה ( בינונית מינוס).

אי אפשר להגיד הרבה עד שלא תמצא רכבים ספציפיים, ולפי המצב שלהן שתראה תחליט.

אני אישית חושב שמזדה יותר עמידה לאורך השנים, אבל לך תמצא אחת שלא עברה 300 אלף ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש למזדה הזאת קבלות הטיפולים מכל השנים?

כי אם אין קבלות (עם רישום מד אוץ) אני בספק שהקילומטראז' אמיתי.

תיקח את הרכב לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו (אין צורך לשלם מאות שקלים במכון הבדיקות),

כדי שיבדקו את מצב הרכב, במיוחד מנוע וגיר אוטומטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראה , אני קונה מזוג מבוגר לא בחור צעיר..

לגבי הבדיקה אין לי מוסכניק באזור ראשון לציון .. אבל הוא אמר לי שעשה טיפולים בזמן ואמר שאין נזילות וכדו

אני הולך לבדוק בעצמי את הרכב . יש לך הצעות אין לבדוק לבד ?

פורסם

כבעל של סוזוקי באלנו אני יכול להגיד רק דברים טובים עליה. יש לי אותה כבר 14 שנה (קניתי אותה מהניילון) וכמעט שום בעיות. ממלא דלק, עושה טיפול פעם בשנה ולא רוצה להחליף אותה.

• תוכן חדש...