Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחיל לחסוך כסף במקום כל פעם להתאכזב מחדש.

פשוט תשים אחד ברכב, את השני תמכור ותתחיל ללמד את עצמך לדחות סיפוקים!

אחת הדרכים הכי טובות זה להסתובב עם חטיף שאתה מאוד אוהב לאכול במשך שבוע ולא לגעת בו - תצליח לעשות את זה ואתה תצליח גם לדחות סיפוקים אחרים, זו שיטת לימוד מאוד טובה והיא עובדת נהדר ברגע שאתה מצליח לעשות את הסוויץ' במוח.

:shock::-D:lol: :lol: אדי בעברך הצפוף היית גם מאלף כלבים?

פורסם

וגם לא אמרתי מה הקשר שלי לפסיכולוגיה ומתודיקה

:roll:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשקיע איפלו ב 12 אינץ' איכותי עם תיבה נכונה ותשתית חשמל נכונה אתה יכול להגיע לעוצמות מאוד טובות.

למשל:

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

ע"פ מה שהוא כותב, יותר חשוב לו לדעת שיש לו זוג 15 מאשר שינגן חזק ונמוך.

מצטער אם העלבתי או שהבנתי ממש לא נכון, בל כך הדברים נראים מהצד.

מתחדשת*

פורסם

שמע - בקצב הזה השרשיר הבא צריך להיות

קניתי פג'ו 107 ועכשיו הבעיה היא שיש לי סאב 18 אינטש עם תיבה שופרית - איך אפשר להכניס אותו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה אתם רוצים מה אתם נורמלים מספיק כבר להיות כאלה ציניים איפה ראיתם שאמרתי שיש לי זוג 15 אמרתי שזוג כזה אני רוצה להביא והבאת תמונה להמחשה בלבד אז תפסיקו להיות עוקצניים,אם אין לך תשובה אז אל תגיבו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מנסיון אני בעל סופר לנסר 97 ויש לי סאב פשוט מדגם KFC של קנווד בעל 400 RMS (שהמגבר שלי לא מצליח כמובן לספק לו רק 150RMS) ועדיין יש רעידות בפח בווליום גבוה וזה מוציא אותי מדעתי!

אגב, כמה בני דודנו כבר הספיקו לעצור אותי בדרך לחברה בכפ"ס, ועם השאלה הנפוצה "כמה אתה מוכר?" יענו סע קצת קדימה נבדוק איך נראה האוטו ולאן אתה פונה ואנחנו כבר נדאג להעלים לך.

מזל שהיא האקסית שלי עכשיו. :p

לדעתי חבל על הכסף והבזבוז על סאב 15..

Opel Adam S 2017

פורסם
מנסיון אני בעל סופר לנסר 97 ויש לי סאב פשוט מדגם KFC של קנווד בעל 400 RMS (שהמגבר שלי לא מצליח כמובן לספק לו רק 150RMS) ועדיין יש רעידות בפח בווליום גבוה וזה מוציא אותי מדעתי!

אגב, כמה בני דודנו כבר הספיקו לעצור אותי בדרך לחברה בכפ"ס, ועם השאלה הנפוצה "כמה אתה מוכר?" יענו סע קצת קדימה נבדוק איך נראה האוטו ולאן אתה פונה ואנחנו כבר נדאג להעלים לך.

מזל שהיא האקסית שלי עכשיו. :p

לדעתי חבל על הכסף והבזבוז על סאב 15..

יש לך סאב של קנטאקי פרייד??? :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

מה אנחנו רוצים? שלום עולמי.

האם אנחנו נורמליים? לא בטוח.

להפסיק להיות ציניים? אולי אחר כך.

עכשיו ברצינות, אם לא תדע קצת לשחרר ולצחוק גם על עצמך, אתה תהפוך בסוף לציני יותר מכולנו יחד.

הכל ברוח טובה.

מתחדשת*

פורסם

כמה פעמים אני צריך לאמר את זה - אני לא ציני, אני ר-ציני!

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...