Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, שימו לב!

בעזרת ירון, נציג גודייר בפורום, ניתן לרכוש צמיגי פרימיום במחיר משתלם.

כמה משתלם? - אומר רק שלא שווה לכם להתעסק בצמיגי טויו/יוקו/הנקוק ודומיהם.

במשך זמן חפרתי ברשת לאיתור צמיגים איכותיים.

נתונים: נסועה רבה, מנוע 1.8TSI מצ'ופצ'פ..., איתגור אחיזה לסירוגין - כ-20% מהזמן.

התבייתתי על גודייר אסימטריק-2, דגם חדש יחסית בשוק, עם ציונים מעולים במבחני השוואה.

הוא משופר לעומת האסימטריק-1 שגם נחשבו לצמיגים טובים.

הצמיגים תוצרת גרמניה עם TW=300 ובדירוג AAA.

היום התקנתי אותם במידה 225/45/17, ולאחר שחיקה ראשונית של כ-200 ק"מ "נתתי להם לבוא לידי ביטוי".

רושם ראשוני: שיפור מהותי לעומת הפירלי זירו רוסו שנעלתי קודם, זאת למרות TW גבוה יותר.

האחיזה עלתה, רעשי הדרך פחתו, העצירה נותרה טובה כמקודם (אחד היתרונות הלא מבוטלים של צמיגי פרמיום).

חבר'ה,

מה רע בלקבל מירון יחס אישי, לקבל מחיר טוב, להישלח לצמיגיה איכותית ועוד לקבל אח"כ טלפון שמתעניין בשביעות הרצון?

אני ממליץ מכל הלב.

(למען הסר ספק, לא היה לי שום קשר קודם עם ירון, או נטייה מיוחדת לצמיגי גודייר)

ירון, יצאת גבר גבר!!! - תודה.

פורסם
והמחיר????

נמוך ממספר סימני השאלה שלך...

נמוך גם מכל מחיר אחר שמצאתי בשוק עבור צמיגים אלה.

לא נראה לי בסדר שאתן מחירים שקיבלתי בפרטי.

בנוסף, ההתעסקות במחיר (גם אם נמוך כשלעצמו) מאכזבת אותי היות ועיקר הפוסט שלי נגע לאיכות המוצר ואיכות השירות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני ממליץ בחום על ירון מצמיגי goodyear, אצלי הייתה בעיה עם פנצר בדופן הצמיג באיביזה החדשה, פניתי אל ירון וכבר יומיים אחרי היה לי צמיג חדש שהוא די קשה להשגה, כמובן שהמחיר היה מצוין והשירות היה מעולה, הוא קבע איתי מקום והגיע במיוחד כדי להעביר לי את הצמיג, ואפילו לא שילמתי על ההתקנה!

תודה רבה ירון.

כן ירבו כמוך

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...