Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מחפש רכב בסביבות העשרים אלף, כאשר הדרישות הן: ידני, בעיקר אמינות, ושלא "יזלול" דלק. מכיוון שאני חוסך כסף לרכב מהנה אמיתי, בינתיים אין כלל דרישה להנאה מנהיגה.

האופציות שחשבתי הן: הסופר לנסר או הקורולה.

אבל מה לעשות, יש רצוי ויש מצוי, ודי קשה לי למצוא את הנ"ל ידניות.

אבל... מצאתי דווקא 2 דייהטסו אפלאוז, די שמורות.

האחת שאני מתעניין בה היא דגם איקס המפואר, יד שנייה, 160 אלף ק"מ, 8 שנים אצל הבעלים, נראית שמורה מאוד, דורש 17.

אבל... לפי מה שיצא לקרוא בהודעות הפורום לאפלאוז יש בעיות בראש מנוע אם לא השתמשו במים ירוקים. אין לי ידע גדול במכונאות , והייתי שמח אם תעזרו לי:

1. הכוונה לשימוש במים ירוקים היא בקירור המנוע?

2. המוכר טוען שכל הטיפולים נעשו בזמן ומתועדים במחשב של המוסך אשר טיפל ברכב. האם מים ממלאים רק בטיפולים השוטפים? המוכר טוען שבטיפולים במוסך מילאו לו מים ירוקים. איני מבין בזה, ואשמח אם תשפכו אור על הנושא.

3. אם המנוע עומד לללכת והראש מתפורר - האם עולים על זה בבדיקה? האם יש דרך לחייב על כך את המוכר בבדיקה??

4. חוץ מזה - איך האפלאוז בכללי?? האם שווה להתרחק בגלל הבעיות בראש מנוע??

5. שאלה אחרונה... - האם לדעתכם כדאי לעשות לרכב ביטוח מקיף? (לו הייתי קונה את הקורולה, למשל, בטוח הייתי עושה ביטוח מיקף...)

תודה רבה X2, ערב טוב...

פורסם

לפי הנתונים שנתת סובארו DL מהשנים 92/3 תפור עליך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מים ירוקים לא יוצרים קורוזיה במנוע אשר אוכלת את המנוע מבפנים עד

שזה מגיע למצב של סדק בבלוק!!

שימו לב!!!אך ורק בישראל הרבה מוסכים משתמשים במי ברז במקום

מים ירוקים!

עוד המצאה ישראלית נפלאה!

בקיצור תפתח את המיכל עיבויי ותבדוק איזה מים יש שם!

וזוהי דקה בקשר למים ירוקים... :lol:

פורסם

לגבי הדיאל - לא סובל את האוטו!!!!! אני לא כל כך מחפש הנאה מנהיגה אך גם לא רוצה לסבול!!!

אשמח לקבל חוות דעת נוספת לגבי הבלוק באפלאוז... האם כדאי לפסול אותה רק בגלל זה?.. האם יכולות להיות אפלאוזים אשר אין להם את הבעייה הנ"ל?

• תוכן חדש...