Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעבדתי בדור אלון פארק חדרה, קרה לי פעמיים המקרה.

הסיבה - מיכלים קטנים (15K) של 95, ו"פיצוץ" בביקוש בגלל עלייה למחרת.

הפתרון - 98 במחיר 95 לכל המעוניין.

לפני שהספיקה להגיע משאית התדלוק - גם ה98 נגמר. נשארנו רק עם סולר ו96 (שמן הסתם לא מתאים לרכבים רגילים..)

אחד הימים המצחיקים שלי בעבודה, חצי יום ישבתי על כיסאות חוף באמצע התחנה :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
קראתי את המקרה ולא הפסקתי לצחוק, זה נשמע הזוי

מה-זה הזוי. בטירוף. רוצה לשמוע על מקרה דומה? הייתי אתמול בסופר ונגמר להם החלב של טרה! היית מאמין? היה רק חלב של תנובה! זה הזוי! אח"כ הלכתי לירקן ובדיוק נגמרו לו הפסיפלורות! איזה קטע מטורף! אה, ואז קפצתי לקניון לקנות חולצה ב-TNT, ונגמרו להם הטישירטס במידה M בצבע שחור! טירוף! כדי להרגע מהקטעים ההזויים שקרו לי, קפצתי לראות סרט בקולנוע אבל לא תאמין - נגמרו הכרטיסים!

באמת לא יאומן. מקווה לפחות שגם מהסיפורים שלי לא הפסקת לצחוק. זה טוב לבריאות :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כשעבדתי בדור אלון פארק חדרה, קרה לי פעמיים המקרה.

הסיבה - מיכלים קטנים (15K) של 95, ו"פיצוץ" בביקוש בגלל עלייה למחרת.

הפתרון - 98 במחיר 95 לכל המעוניין.

לפני שהספיקה להגיע משאית התדלוק - גם ה98 נגמר. נשארנו רק עם סולר ו96 (שמן הסתם לא מתאים לרכבים רגילים..)

אחד הימים המצחיקים שלי בעבודה, חצי יום ישבתי על כיסאות חוף באמצע התחנה :lol:

היי,גם אני עבדתי שם.זה היה קורה בעיקר בימי ראשון בבוקר כשבשבת לא היתה מגיעה מיכלית.הייתי מכין דף שעליו כתבתי "אין דלק 95" ויושב בכניסה לתחנה.ואת הפתרון של 98 במחיר 95 כבר לא ניתן היה לעשות.

כעיקרון כשכמות הדלק במיכל הייתה כ-500 ליטר,לא היה מגיע יותר דלק למשאבות.

הבעיה נפתרה כשביטלו את התדלוק ב98,והפכו את המיכל לדלק 95.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

תתפלאו אבל בתור אחד שעבד ביילו במשך שנתיים הדבר קרה לא פעם ולא פעמיים,

ואתם תהיו לא פחות מופתעים מהסיבה-

נכון שלעיתים נגמר ומחכים למיכלית אך רוב הפעמים קרו עקב ירידה צפויה של מחירי הדלק-

הבעלים של התחנה היה מוכן לספוג חצי יום ללא 95 ולהרוויח את הפער כשתגיע מיכלית עם דלק יותר זול.

לא ככה המקרה אצל כולם, יש זכיינים ויש מנהלים.. לא יודע בדיוק איך זה קורה, אבל זה מה שהסביר הבוס כששאלתי למה לא הזמין מיכלית כשידע שעומד להיגמר.

פורסם

עם ישראל לא פראיר. שנותנים את אותו מוצר בדיוק אבל במחיר זול משמעותית ,ועוד בתחנה חדשה נקיה

ושרות מהיר וטוב (ואני יודע כי גם אני מתדלק שם) אז קורה שאוזל לזמן מה ,

נכון מבאס אבל לא סוף העולם ,במרחק 500 מטר יש עוד חמש תחנות נוספות

פורסם
היום יצאתי מוקדם מהעבודה בצהריים ונסעתי לתחנת הדלק "דקל" ברח' החרושת שנמצאת כמה דקות מהעבודה שלי כדי למלא דלק. המחיר מאוד תחרותי, ובפעם הקודמת (והראשונה) שלי שמילאתי שם דלק לא היו בעיות.

התחלתי לתדלק (היו שם עוד לקוחות) אך המשאבה סירבה להזרים דלק אחרי כמה שניות.

פתאום המוכר בתחנה כורז ברמקול: "לקוחות יקרים, אזל לנו המלאי של 95 מהמיכלים שלנו, מיכלית תגיע עוד 10 דקות ותמלא את המיכלים". על פי הדיווחים ב WAZE על עומסי התנועה נראה לי שההערכה של המוכר היתה יותר מדי אופטימית :lol:

המתדלק לצידי אומר לי "אתה מוזמן לתדלק 98 אם דחוף לך", אך הוא שכח לציין שהמחיר יותר גבוה מה95 בהפרש ניכר :roll:

הנהגים שם התלוננו (ובצדק) מדוע הם מודיעים עכשיו ולא נערכים למצב הזה בהתאם. אחריי יצא טור של מכוניות מהתחנה, ונהגים אחרים שנכנסו שמעו על העניין ועשו "אחורה פנה".

בחיים שלי לא נתקלתי בתחנה שבה נגמר המלאי של הדלק במיכלים ולקוחות נתקעים ללא דלק-ונאלצים ללכת ולחפש תחנה אחרת.

מה שיותר מעניין אותי-האם הג'יפה במיכלים לא זרמה איכשהו למיכל הדלק שלי-כי את הנזק לא תמיד מרגישים מיידית.

כך או אחרת, מקרה לא נעים.

אם יש מישהו מבעלי התחנה שמסתכל בשרשור הזה-אני ממליץ לו בחום להפיק לקחים על מנת שפאשלה כזו לא תקרה שוב.

שלום רב,

אתמול בשעות הצהריים במהלך חצי שעה אכן נוצר מצב בתחנה שחסר בנזין 95 עד להגעת המכלית.

אנחנו אמנם מאורגנים תפעולית ולא סובלים מחוסרים אף פעם, אולם אתמול השילוב של החג עם ביקושים גדלים יצר מחסור נקודתי.

ללקוחות המתדלקים הושווה המחיר במשאבות 98 לאותו פרק זמן קצר כך שמי שהיה מעוניין לקבל דלק 98 באותו מחיר יכל לעשות כן כשאנחנו כבעלי התחנה סופגים את ההפרש במשך אותה חצי שעה (מתן- כנראה היית בגל הראשון של המתדלקים והתחנה עוד לא הייתה ערוכה).

לגבי נושא איכות הדלק למתדלקים האחרונים אין שום מקום לדאגה. כפי שהוסבר על ידי חלק מהחברים בתוך המיכלים יש משאבות הקרויות "משאבות טבולות" אשר אינן מגיעות עד לקרקעית המכל על מנת למנוע מצב בו מישהו מקבל דלק לא איכותי בגלל הצטברויות שונות בתחתית המכל. למעשה במכלים יש עדיין כ- 1600 ליטר ברגע שהתחנה נעצרת בנוסף לפילטרים המותקנים על המנפקות (מה שאנחנו מכירים כמשאבות), שמבטיחות את איכות הדלק המונפק.

מתן,

"פאשלות" תפעוליות לצערי קורות בתחנות דלק ולראייה מספר חברים שציינו שנתקלו בתופעה, אבל אני לחלוטין מקבל את הערתך שאתה כלקוח לא מצפה שזה יקרה לך ואנחנו לוקחים את הערתך לתשומת לבנו בכדי להימנע מהישנות המקרים בעתיד.

באותה נשימה חשוב לי לומר שבחודשיים האחרונים לאור חשיפה תקשורתית מרובה בערוצי החדשות, המדורים הכלכליים והעובדה שאנחנו מציגים מחירים נמוכים משמעותית לעומת המתחרים יותר ויותר נהגים נחשפים לתחנה והופכים לקוחות נאמנים.

אני מקווה שלמרות החוויה שאתה מתאר תוסיף לפקוד את התחנה. אנחנו מצדנו, נקבל אותך בברכה :-D

איתי,

מבעלי התחנה

פורסם

כל הכבוד על זה שאתם מקפידים לעקוב ולהתייחס באופן מנומס וענייני לדברים שנאמרים כאן בפורום על התחנה, בין אם הם חיוביים או שליליים.

אני התחלתי לתדלק אצלכם בשבוע שעבר אחרי ש"טן" התחילו להתקרב במחיר לרשתות הדלק הגדולות, ובינתיים אני מרוצה.

פורסם

איתי/דקל החרושת שלום,

כל הכבוד על המעקב שלכם אחרי השרשור ועל תשובתכם העניינית והמנומסת. אינני יודע אם 98 מתאים לרכבי אך זה כבר לא משנה מבחינתי.

אני שכחתי לציין עוד דבר-לא ידעתי על ההנחיה להשוות את מחיר ה98 למחיר ה95. בנוסף לא נאמר לי ע"י המתדלקים בשום שלב בשהותי בתחנה על האפשרות לתדלק 98 במחיר של 95-וגם לא נשמעה בכריזה הנחייה שכזו לשאר הלקוחות שהיו בשלבי כניסה ויציאה מהתחנה.

כך או אחרת, המלצתי על התחנה שלכם לחבריי לעבודה, ואני אמשיך להגיע לתדלק אצלכם אם רמת המחירים תמשיך להישאר תחרותית-כפי שרשמתם, תמשיכו להיות עם יד על הדופק.

שבת שלום.

פורסם

אותו דבר קרה בתחנת דלק סד"ש בתל השומר (התחנה הזולה ביותר באיזור המרכז) ביום רביעי שעבר (ושם אין דלק 98).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...