Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מחשב נייד למשרד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה למחשב נייד בסכום של 2K+, כלומר לא צריך לעלות מעל 3K זה בטוח.

צריך לשמש בעיקר ליישומי OFFICE, אבל שלא יקרטע לי בעוד שנתיים, אלא שי"יסחוב" טוב.

צריך להיות קל ככל הניתן בתקציב זה.

מקלדת צריכה להיות סבירה.

חובה יציאת VGA, וכמובן טוב שיש תמיד גם HDMI.

חשבתי על משהו שמגיע עם WIN7, 4GB.

אשמח לשמוע המלצות.

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חוץ מנושא יציאת ה-HDMI כל מחשב יעמוד במשימה. וגם חיבור HDMI אינו דבר נדיר בימינו.

המחשב שעליו נכתב פוסט זה נרכש באוקטובר 2007, וחוץ מפרמוט אחד לצורך שדרוג מויסטה ל-Win 7 התחזוקה הסתכמה בניגוב אבק מהמסך והמקלדת ופעם בכמה חדושים defrag.

פרט חשוב ששכחת לציין - מה הגודל הנדרש או הניידות הנדרשת. מחשב שישאר רוב הזמן על השולחן יכול להיות "15.6 ויותר, מחשב שנועד לנשיאה צריך להיות קטן וקל ("12-14).

עניין קריטי הוא האחריות - קנה רק מחשב שמגיע עם 3 שנות אחריות על ידי היבואן, רצוי באתר הלקוח. אם המחשב מגיע עם אחריות לתקופה יותר קצרה בדוק עלות הארת האחריות (מתבצע במעמד הרכישה) - סדר גודל סביר הוא עד 300 ש"ח לשנה.

וכמובן - עניין ההתאמה האישית. צריך לנסות לשחק קצת במחשב המבוקש - לבדוק שהמסך, המקלדת וה-trackpad מתאימים לטעמך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שום מחשב שתקנה היום לא יקרטע מישומי אופיס, היום או בעוד שנתיים.

אני חושב שאתה צריך לשנות קצת את השאלה - לא איזה מחשב לקנות, אלא מאיזה יבואן לקנות. על השאלה הזו אענה לך את דעתי.

אני לא אקנה שוב לעולם מחשב שמקבל שירות מ"טלדור" (זה אומר אייסר, פקרד בל, HP ואולי עוד שמות). המחשב שלי, שהיה באחריות, בילה שם כמעט חודשיים לתיקון (בדיעבד) פשוט (החלפת כרטיס מסך), בדרך, שעות רבות של המתנה למענה טלפוני, הבטחות שווא רבות, שלא קוימו ו"סיפורי סבתא" ששמעתי, "שינמוך" כרטיס המסך מהמקורי שהיה שם, הרכבה רשלנית של המחשב (בלי חלק מהברגים והמכסים ועם קורא כרטיסים ש"נפל") ו"אבדן" המחשב שהיה אמור להשלח בחזרה אלי - זה רק תקציר לשירות הנורא שקיבלתי. מה שאומר שגם "3 שנות אחריות באתר הלקוח" (שכל מה שזה אומר זה שליח שבא ולוקח) לא שווה הרבה - בטח לא את העצבים.

כן קיבלתי שירות מהיר ויעיל מ"מעבדות IBM" שנותנים שירות לסמסונג ולחלק מהלנובו, ועוד. נראה לי שהמחשב הבא שאקנה יהיה סמסונג.

:turn-l:
פורסם

הבעיה העיקרית בדרישות היא "קל" - אין משהו באמת קל ב-3K.

HDMI יש כיום בכל לפטופ.

קרטוע? כל עוד לא הורדת כל TOOLBAR או רוגלה אפשרית מהאינטרנט -

ירוץ כמו סייח גם בעוד 3 שנים.

כל דבר מהגרסאות האחרונות של i3 או i5 ירוץ יפה וגם יהיה חסכן יחסית בסוללה,

למקרים שתזדקק לה.

באופן אישי אני ממליץ על לנובו (עניין משפחתי אצלנו) אבל זה כבר עניין של טעם.

המקלדת מחזיקה יפה למרות התעללות רבת שנים בעבודות הקלדה

של כמה שעות טובות מדי יום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם 13.3" מתאים לך..

אז בדיוק קניתי לאחי דל ווסטרו V131

המחשב קטן וקל - 1.82KG עם סוללה, אין כונן CD. מעבד I3 ארכי' חדשה. גם משדר תחושת קשיחות ולא פלסטיקיות זולה.

יישאר לך עודף מ3000, וגם יש אפשרות להרחבת אחריות ל4 שנים.

אגב המוצר נשלח אליי בפחות מ24 שעות מסיום ההזמנה! עוד לא ראיתי דבר כזה, בארץ.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אישית יש לי נסיון טוב עם שני מחשבים של Asus - אחד נטבוק כבן 3 שנים, האחר U35Jc בן כשנה. האחרון עלה 4K אבל הוא "13.3 ומכיל מעבד i5, מה שמייקר אותו מאוד, וכמובן מגיע עם אחריות 3 שנים. מחשב מקביל עם i3 ומסך "15.6 יעלה הרבה פחות. לשמחתי לא נזקקתי לבחינת השירות. כמוכן הזכרתי את ה-Dell שעושה עבודתו נאמנה כבר למעלה מ-4 שנים, אבל, בניגוד לאחרים, נמצא רוב היום על השולחן ולא על הגב.

נסיון לא טוב היה לי עם מחשב של HP, אבל ככל הנרא מדובר במחשב שלא התאים לצרכים - מדובר במחשב "מדיה" שנתון במארז פלסטיק שלא עמד בתלאות הנשיאה על גבו של בני הסטודנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בת שלי משתמשת בדל שנקנה בשנת 2002 ולא עבר פירמוט אפילו מאז. אני לא מדבר על צורך בשרות.

לאשתי יש לנובו מסדרת IDEAPAD וסחבק מקליד את הפוסט מTHINKPAD. שניהם בני מעל 3 ולא נדרשו לשום טיפול חוץ מפו-פו לכוון מאווררים. מה שכן כולם היו מסדרות היקרות יותר, ואני מאמין שנותנים תמורה מצוינת לפרמיה ששולמה.

אני ממליץ להמנע מHP.

פורסם

תודה על ההצעות, כנראה נלך על DELL. הקודם שלנו היה LENOVO, והוא היה די בינוני.

HP זה BIG NONO :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם הנושא של החשבוניות לא קריטי לך, יש כמה ניידים למכירה פה באלטזכען, חלקם מתאימים לדרישות בחצי מחיר ומטה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ממליץ להתרחק מ-HP, לי יש כבר שנתיים מסדרת EliteBook והוא הרבה פחות טוב מה-Dell מסדרת latitude שהיה לי קודם.

מחשב הבא יהיה Dell או Lenovo.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני נתקלתי בהרה מקרים של שרות גרוע של DELL.

לא יודע איך זה היום - אבל לפני 3 שנים הם היו גרועים מאוד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

דל של היום זה לא מה שהיה פעם.

הסדרות הנמוכות מציעת אמינות ואיכות לא טובים במיוחד.

דווקא הייתי פוזל יותר לכיוון טושיבה וסוני.

אופציה מאוד מומלצת אחרת היא של סמסונג שפרצה לאחרונה עם מחשבים מעולים במחירים טובים ואיכות טובה - כנראה שרוצים לחדור אז עושים קצת מאמץ.

DELL רק בסדרות בינוניות ומעלה - שלא נכנסות לך בתקציב לדעתי.

גם ASUS בינוניים פלוס. לא יותר.

• תוכן חדש...