Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מחשב נייד למשרד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק.

אני צריך לקנות מחשב נייד עם תחנת עגינה.

הדרישות -

שימוש באופיס אינטרנט, וצפיה בסרטים שאינם HD.

בטריה שתחזיק היטב.

חיבור למצת הרכב.

פחות חשוב לי הנושא של גודל מסך ומשקל, אם כי עדיפות לקטנים יותר.

חשוב לי שהשימושיות תהיה טובה - מקלדת נוחה, כולל מספרים.

אחריות בבית הלקוח ארוכה ככל הניתן.

כמובן כולל WIN7 ואופיס 2010.

רעיונות? מבחינתי תחנת העגינה היא MUST

פורסם
דל של היום זה לא מה שהיה פעם.

הסדרות הנמוכות מציעת אמינות ואיכות לא טובים במיוחד.

דווקא הייתי פוזל יותר לכיוון טושיבה וסוני.

אופציה מאוד מומלצת אחרת היא של סמסונג שפרצה לאחרונה עם מחשבים מעולים במחירים טובים ואיכות טובה - כנראה שרוצים לחדור אז עושים קצת מאמץ.

DELL רק בסדרות בינוניות ומעלה - שלא נכנסות לך בתקציב לדעתי.

גם ASUS בינוניים פלוס. לא יותר.

שמע, לא יודע מה הנסיון שלך, אבל הווסטרו הזול והמקרקש שלי, עובד כבר 3 שנים ללא בעיות,ועושה רושם שהווסטרו החדשים הם בעלי איכות בניה הרבה יותר טובה ממה שיש אצלי

פורסם

תראה, ניסיון לא נמדד על פי מחשב אחד ועצם זה שאתה מעיד שהוא מקרקש זה לא אומר עליו יותר מדי טובות.

בגדול, לדעתי ולדעתם של עוד לא מעט אנשים שגם עוסקים בתחום השם DELL הוא לא סיבה מיידית להעדיף מחשב נייד על פני מותג אחר וזה נכון בעיקר לסדרות הזולות.

איכות הבנייה והאמינות של מחשבי DELL הייתה גבוהה יותר מרוב המתחרות פעם, היום הם הרבה יותר MAINSTEAM ולכן אני מסתכל מעבר למדבקה שעומדת מולי.

וד"א - הווסטרו היא סדרה אחת מעל האינספיריון שלדעתי פחות טוב מהסדרות המקבילות של טושיבה וסמסונג.

לסוני יש את ה-VAIO שהוא נהדר, אבל יקר יחסית בארץ ובכל מקרה יקר מהאינספיריון.

• תוכן חדש...