Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופות לדלק....

elad22elad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במערכות יש לא מעט בעיות והן לא מתאימות לכל מנוע, הן לא משמנות את השסתומים כמו שאמור להיות במנוע הסטנדרטי וזה גורם ל"ציפת שסתומים" ובעיות אחרות בראשי המנוע, שמעתי דעות על המערכות האלו לפה ולשם אני לא הייתי מתקין את זה ברכב שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם נכניס את כל השרים והח"כים לתוך מכשירים כאלה:

Matrixpods.jpg

יהיה לנו מספיק חשמל למכוניות חשמליות להמון שנים :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לך פלואנס דיזל ידני אם אתה מחפש משפחתית וביו דיזל אפשר לרכוש מאנשים פרטיים שמכינים את זה חבר עם טראנו היה מתדלק ביו ושהייתי נוסע אחרים היה ריח של פלאפל אבל הוא היה קונה אותו באיזור ה4 שקלים רק צריך להחליף את הצינורות שלא ינזקו אם אני לא טועה בטח החברה הטכניים יוכלו לעזור יותר ממני

• תוכן חדש...