Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כפי שמצויין בכותרת.

מי מכיר את מחבטי אדידס?

אני מכיר את מחבטי פרינס הד ווילסון.

איך המחבטים של אדידס?

יש 2 דגמים : רספונס ובאריקייד.

אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שהתנסה.

לא מצאתי הרבה ביקורות ברשת.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

כאחד שמשחק מגיל 7, אני ממליץ לך להשאיר לאדידס את תחום ההלבשה והנעלה.

אני לא הייתי קונה מחבט של חברה שנקרא באותו שם כמו של הנעליים שלה...

לך על המותגים המוכרים (הד, וילסון, פרינס), המחירים לא בשמיים.

תן כמה פרטים על עצמך כמו גיל, גובה, סגנון חבטה, מה חשוב לך במחבט ותקציב וננסה להמליץ לך על מחבט.

ממליץ לך גם להתייעץ בפורום טניס בתפוז.

פורסם

אי אפשר להמליץ על מחבט דרך הפורום, אבל כמו שמי שכתב מעלי אני לא שמעתי על אדידס ולא ממליץ להיות שפן ניסויים.

מחבט צריך לראות בעין ולהחזיק ביד ולראות אם הוא מתאים .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אם כבר טניס, איפה אפשר ללמוד טניס באיזור ר"ג/ת"א/גבעתיים לאנשים שהנסיון שלהם מסתכם ב8 דקות משחק לכל אורך החיים שלהם?

אני כבר הרבה זמן מחפש דרך להוציא אגרסיות וחושב על טניס/סקווש אבל מתעצל לברר. אולי השרשור הזה יהווה דרבון8)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גם אני אף פעם לא שמעתי על מחבטי אדידס.

ואני משחק כחובבן הרבה שנים.

אתמול חבר סיפר לי שהוא הזמין מחבט טניס של wilson שעולה בארץ 1100 שקל ב 150$ דרך EBAY.

שווה לבדוק.

מגאן 265

פורסם
אם כבר טניס, איפה אפשר ללמוד טניס באיזור ר"ג/ת"א/גבעתיים לאנשים שהנסיון שלהם מסתכם ב8 דקות משחק לכל אורך החיים שלהם?

אני כבר הרבה זמן מחפש דרך להוציא אגרסיות וחושב על טניס/סקווש אבל מתעצל לברר. אולי השרשור הזה יהווה דרבון8)

לא צריך ללמוד תתחיל לשחק אתה תשתפר עם הזמן זה לא משחק כל כך מסובך.

הבעיה בטניס זה למצוא פרטנר למשחק שהשעות שיתאימו לו לשחק יהיו חופפות לשעות שלך :)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

ואחרי שאתה כבר תיסגר על המחבט שמתאים לך, ממליץ לך להיכנס לאתר http://www.tennis-warehouse.com/?from=atp ולמצוא שם את אותו מחבט בפחות כסף משמעותית מהארץ.

אני שברתי מעצבים את המחבט שהיה לי (Head Liquidmetal 4) שכשקניתי אותו הוא עלה לי 1800 ש"ח ולא רציתי שום מחבט אחר. בארץ לא מצאתי אותו אך בטניס וורהאוס הוא עלה לי רק 70 דולר - עם המשלוח יצא כ-600 ש"ח.

זה המחבט: http://www.tennis-warehouse.com/Head_Liquidmetal_4/descpageRCHEAD-LM4.html

אם אתה לא חייב את המחבט הכי עדכני ועכשווי שיש אלא מחפש מחבט איכותי ולא אכפת לך שהוא כבר לא מיוצר הוא שווה כל סנט במחיר הזה.

מצד שני גם המחבטים הכי חדישים שם עולים רק 200 דולר...

פורסם

מחבט זה בעיקר עניין של העדפה אישית והתאמה לסגנון המשחק.

יש שחקנים שמעדיפים מחבט קל יותר או כבד יותר, עם איזון כזה או אחר, בודל או צורת ראש שונים וגידים מתוחים יותר או פחות.

לכל היצרנים יש דגמים שונים עם פרופיל שמתאים לאנשים שונים, כך שאי אפשר ממש להגדיר מחבט טוב או לא טוב, השאלה היא טוב למי?

כך שאפשר לחפור שעות לגבי החומר של המסגרת, המשקל, איכות הגידים וכו', בסופו של דבר עד שלא תקח את המחבט ליד לא תדע אם הוא מתאים לך.

לגבי לימוד, בצפון ת"א יש מקבץ מועדוני טניס שבכל אחד מהם ניתן למצוא מדריכים פרטיים ללימוד. לרוב לכל מועדון יש רכז הדרכה משלו ואיתו יש ליצור קשר כדי שהוא יפנה אליך את אחד המורים שלו על פי הצרכים שלך (רמת משחק, שעות הדרכה מועדפות וכו'):

- מרכז הטניס הדר יוסף (ברחוב שטרית)

- מועדון הפועל ת"א (בשד' רוקח, בין הרכבת לנמיר)

- מועדון מכבי צפון ת"א (צמוד להפועל)

- מועדון מכבי ת"א (2 ק"מ מערבה מהקודם :-P)

- מועדון רמת השרון (דרך משה סנה, לפני כביש 5)

פורסם

לפי הסקירה שלהם, המחבט נראה סביר. לא יותר.

מהי הרמה שלך? מאיפה אתה מתכוון לקנות את המחבט?

אם אתה לא סגור על המאפיינים הספציפיים שאתה מחפש במחבט זה יהיה מאוד קל ללכת לאיבוד במגוון המחבטים.

האם יש לך מאמן טניס?

לדעתי לפני שאתה קונה מחבט טניס אתה חייב להרגיש אותו בעצמך וזו בעיה לקנות מחבט בלי לנסות אותו.

אני לא מכיר את המחבטים של אדידס וזו לא חברה שמתמחה במחבטים ולכן לא הייתי חושב על זה בכלל.

יש מחבטים טובים בהרבה ממנו. השאלה היא כמובן גם תקציב.

אתה יכול להשיג בארץ מחבט מעולה גם ב-1200 ש"ח. אבל מה התקציב שייעדת לנושא?

מאיפה אתה בארץ? אולי נוכל להפנות אותך למאמן באזור שלך שיוכל לתת לך לנסות מחבטים שונים.

לדעתי תתמקד רק במחבטים של הד, וילסון, פרינס או בבולט.

דרך אגב לא מצאתי מחיר של המחבט של אדידס בטניס וורהאוס. בכמה הציעו לך אותו? האם מדובר בדגם שעדין מיוצר?

פורסם

מהי הרמה שלך? מאיפה אתה מתכוון לקנות את המחבט?

אם אתה לא סגור על המאפיינים הספציפיים שאתה מחפש במחבט זה יהיה מאוד קל ללכת לאיבוד במגוון המחבטים.

האם יש לך מאמן טניס?

אני שחקן מתחיל (כך שאם אקנה אחד עבורי אני מאמין שהוא יספק אותי , תכלס גם מחבט מטקות יכול לספק אותי:lol:)

אך שקלתי לרכוש את המחבט כמתנת יום הולדת לחבר.

איפה מוכרים ציינתי בפוסט הקודם

לי אין מאמן טניס ואני מאמין שבתקופה הקרובה גם לא יהיה. אני שחקן חובבן - (מינוס)

לגבי חבר שלי, הוא התאמן, שיחק והתחרה עד גיל 15 בערך, מאז הוא משחק רק להנאה.

שכחתי משהו?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לפי דעתי כול עוד אתה חובבן, זה לא משנה כול כך המחבט, רק שיהיה בגדר הסביר.

המחבט הראשוני שלי היה מתוצרת ישראלית(BASHGAL) וקניתי אותו בסביבות ה-120 שקל והוא היה די גרוע. מאז עברתי כבר מחבטים של פרינס, בבולט, ווילסון, הד והם כולם היו די טובים ובמחירים של בערך 300-500 שקל.

מציע לך ללכת על אחד מהם מאשר ללכת על אדידס, שלך תדע באיזה איכות הוא.

• תוכן חדש...