Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך ייעוץ לגבי מערכת שמע קומפלט חדשה לאוטו

leetwito
שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

יש לי פג'ו 307 שנת 96, והחלטתי לשפצר אותה קצת

אז ככה, יש לי סאב וופר של POLK AUDIO דגם db1240dvc,

ואני רצה להזמין לו תיבה, אז דבר ראשון הייתי שמח לקבל המלצה לגבי תיבה במחיר נורמלי. או לחלופין מדריך פשוט להכנת תיבת תהודה בעצמי :)

דבר שני, אני רוצה לקנות 2 רמקולים לדלת הקדמית ועוד 2 רמקולים למאחורה (לא בדלתות האחריות אלא ב2 חורים כאלה מתחת לשמשה האחורית, במגש האחורי). לגבי הרמקולים מאחורה המליצו לי הרבה אנשים על רמקולים של פיוניר, אבל לא אמרו לי שום דגם ספציפי כך שהייתי שמח לקבל חוות דעת מותאמת לתקציב של כ350 שקלים. רמקולים קדמיים אני מתלבט בין קומפוננט לרמקול רגיל, אינני יודע ממש את ההבדל ובכל אופן אני מתוקצב לרמקולים האלה כ400 שקלים.

אני מקבל בקרוב מגבר של POLK AUDIO , לא יודע דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא נמכר בארץ בסביבות 800-900 שקלים. אני מברר עכשיו בדיוק איזה דגם זה ואני אעדכן.

מעבר לזה אני צריך גם רדיו דיסק שיתאים לי למערכת ושיהיה של חברת פיוניר, מעדיף לא משהו יקר....

בגדול זהו, אם חסר פרט חיוני שהחסרתי תאמרו ואני אעדכן.

תודה רבה חבר'ה !!! D:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו פיג'ו 307 בשנת 96??:roll: אולי 306?

בכול מקרה לקדימה הייתי ממליץ לך רק על קומפוננט, ואני ממליץ על הסט מורל טמפו זה סט איכותי שעולה בין 400-500 ש"ח אבל שווה כול שקל לעומת אחרים שטיפה יותר זולים.

מאחורה אתה צריך לבדוק מה מידת הרמקולים שאתה צריך לפי דעתי זה 6.5", פה לדעתי לא כדאי לך להוציא סכום גדול מאחר וכדאי להשקיע יותר בבמה קידמית.

לגבי המגבר שאתה מקבל כמה ערוצים הוא?

מה הדרישות שלך מהרדיו דיסק (USB,בלוטוט וכו?)?

אתה צריך גם סט התקנה למגבר, אם אתה לא בקיע באיך מתקינים מגבר כדאי לך לפנות למתקין מקצועי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה אנשים לא אוהבים אותך כנראה XD פיוניר לא משהו ברמקולים.. אם אתה מוכן לוותר על הרמקולים אחורה הייתי ממליץ לך על קומפוננט מורל דוטק אוביישן, אם לא אז קומפוננט מורל טמפו לקדימה ולאחורה גם מורל טמפו.

לגבי המגבר אם אתה מקבל תהנה.. אם אתה קונה תקנה jbl 1004.

איזה תקציב לרדיו דיסק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז לקדמיים אני אקח את המורל טמפו , באמת שמעתי עליהם הרבה . אפשר בבקשה לינק או דגם מדוייק?

לגבי האחוריים אין לי בעיה לותר עליהם זתומרת לא לחוץ לי הקטע הוא שכבר יש לי 2 חורים במגש מאחורה סתם חשבתי למלא אותם...

הרדיו דיסק לא כזה קריטי לי, שיהיה USB זה יכול להיות נחמד מעבר לזה לא משו מיוחד.

אני הולך למתקין מקצועי יש לי חבר שמכיר מישהו שיעשה לי מחיר טוב על העבודה.

לגבי תקציב לרדיו דיסק, אני לא ממש יודע טווח מחירים, אני מחפש משהו כמה שיותר זול שיה הטוב ואמין ויתאים בשבילי.

תודה רבה

נ.ב. אם הזמנה של אחד מהדברים כאן דרך איביי תהפוך לי את הרכישה לזולה יותר זאת אחלה אפשרות ! (בתנאי שזה מוכר אמין כמובן...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי תיבה איכותית מMDF לסאב 12"

תיבה מאסיבית 40-45 ליטר פתוחה

צור קשר בפרטי אם אתה מעוניין...

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_tempo.html

מאיפה אתה?

לגבי רדיו דיסק אני יכול להמליץ לך על זה, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749360

גם תומך USB, וגם 3 יציאות למגבר שזה חשוב אם אתה מתכוון לשים מגבר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מוותר על האחוריים תקנה את אלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749113 לקדימה..

ולגבי הרמקולים באיביי יעלו לך פי 2 בערך וזה בלי משלוח כי מורל היא חברה ישראלית אז אין מצב שתמצא יותר זול מהארץ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אודי בגלל שאני משתמש חדש אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות, אשמח אם תשלח לי בהודעה פרטים את המסן שלך או את הפייסבוק שלך כדי שנוכל לדבר.

אוקי אז אני אקח את המורל טמפו. אם יש לכם המלצה לגבי מקום שאפשר לקנות ממנו באיזור חדרה אשמח (:

pashok.tr , הרדיו דיסק שהמלצת לי עליו יקר לי מדי, אני מחפש משהו יותר זול (במידה וזה אפשרי...) משהו יותר לכיוון של 500

איך הרדיו דיסק הזה: Pioneer DEH3250UB ??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך הרדיו דיסק הזה: Pioneer DEH3250UB ??

בגדול הוא בסיסי, יש לו USB ו2 יציאות למגבר, אין בו שליטה על סאב ועוד כול מיני פיצ'רים.

אני ממליץ לוותר על רמקולים אחוריים, לקנות לקדימה מורל טמפו (קומפוננט), לקנות את הרדיו דיסק שהצעתי מקודם.

מה התקציב שלך סה"כ??

אל תשכח שאתה צריך תקציב להתקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נאמר שאני לא כולל את המחיר של המורל טמפו, שהוא כ500 שקלים, יש לי עוד תקציב של 650 מקסימום לרדיו דיסק, 150 לתיבה נחמדה לסאב (ולא, אני לא מתכוון לבנות אחת), כבלים וכאלה שטויות אני יכול להביא משהו איכותי במחיר זול ועוד התקנה שאני לא יודע כמה כל העסק הזה אמור בכלל לעלות אבל תהיה לי הנחה דיי משמעותית ...

מה זה אומר 2 או 3 יציאות למגבר? מה ההבדל ועל מה זה בדיוק משפיע ??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2 יציאות אומר שאתה יכול לחבר לדוגמא סט קומפוננט וסאב.

ו3 יציאות אומר שאתה יכול לחבר גם סט קומפוננט,סאב,רמקולים אחורים.

זה רק דוגמא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל שאתה הולך על קומפוננט וסאב לך ואתה לא מחפש יותר מדי בפאנל אז לך על הפאנל שהצעת מקודם הזול יותר עם ה 2 יציאות למגבר Pioneer DEH3250UB + מורל טמפו לקדימה ,אם נשאר לך בתקציב כסף אחרי שהשארת לחיווט והתקנה ואתה רוצה להוסיף קצת יותר עוצמה תקנה זוג אחוריים ( יש בזול ) וחבר אותם לרדיו דיסק .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אם אני קונה 2 יציאות, ומחבר אליהם את הקומפוננט ואת הסאב, איך אחרי זה אני אוכל גם לחבר אליהם את האחוריים ?

בכל אופן לא ניראה לי שיהיה צורך לשים גם אחוריים לפי מה שאתם אומרים ... הקומפוננט יהיו עוצמתיים מספיק לא ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה שאתה קונה עוד מגבר מונו לדוגמה, המונו יגביר את הסאב והמגבר 4 ערוצים יגביר את הרמקולים הקדמיים והאחוריים.

אם אתה לא מתכוון לקנות אחוריים\ לא מתכוון להגביר אתה לא צריך 3 יציאות למרות שלא יזיק :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וגם אפשרות לחבר את 6X9 ישירות לרדיו בלי הגברה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...