Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בא אלינו מורה נהיגה לבית ספר לחלק כרטיסי ביקור.

עכשיו לפי דעתי יש אמת למרות הכיסוי שהוא:

לא אחר משירוקו חדשה שעליה אתה תלמד לנהוג!

עכשיו השאלה היא מה אתם חושבים שהוא עושה בכך שהוא מביא את השירוקו?

מה זה אומר שאין לו תלמידים אז הוא הביא שירוקו שיבואו ללמוד אצלו?

כי בואו נהיה אמיתיים מי לא רוצה ללמוד על אוטו כזה:wink:

יש לו ממכון וינגייט אישור שהוא מדריך לנהיגה בטיחותית, ונהיגת ספורט.

האם זה מביע משהו?

הוא אומר שהוא עבר מתל אביב והוא מורה לא מעט שנים (אני מעריך שבערך 15 שנה)

אבל הקטע הוא שהוא בא עם אוטו כזה זה קצת מחשיד לא?!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לא הבנתי.

בכל מקרה כבר היו מכוניות יותר אקזוטיות שלימדו ומלמדים עליהן נהיגה וכמובן המטרה היא למשוך תלמידים.

עדיין, לא הבנתי מה מחשיד ובמה אתה חושד?

פורסם

אולי לנסות למשוך תלמידים?

יש מורים מצוינים שמלמדים על מכוניות מעפנות לחלוטין.

אני למדתי נהיגה על רכב סביר בהחלט (אוקטביה TDI ידנית, די נהנתי אפילו, אני די מתגעגע למען האמת :)).

אני מעדיף מורה נהיגה נורמלי/ת עם אוטו סביר מאשר מורה לנהיגה שהוא כנראה לא מצליח (וצריכה להיות סיבה כלשהי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוא לא הראשון ולא האחרון שקונה אוטו מיוחד בשביל למשוך אליו תלמידים. קדמו לו ב.מ.וו, ג'יפים למיניהם, אימפרזה GT (...) וזה רק מה שאני יודע. לעניין עצמו, אין הבדל גדול מבחינת תלמיד הנהיגה בין הגולף לשירוקו, רק קצת יותר צפוף לתלמידים שנסחבים מאחורה. דווקא אם הייתי מורה לנהיגה (ואני לא) שירוקו הייתה אחלה אופציה: ידנית, מנוע סלחן עם הרבה מומנט, חסכונית, נוחה ואטרקטיבית. אין הרבה על מה להתלונן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא מתלונן אלא אומר שכל המורים עם "השם" אצלנו בראשון,

נוסעים עם אוקטביה ועוד מכוניות רגילות, אבל זה שהוא קונה כדי למשוך תלמידים זה מחשיד!

כי תקנו אותי אם אני טועה אבל מורה טוב לא צריך למשוך ככה תלמידים,

תלמידים צריכים לבוא מהמלצות של אחרים וככה זה עובר כמו כל מורה נהיגה טובים לא?

פורסם

בערך כמו שנהג מונית טוב לא צריך לקנות מרצדס.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

זה לא כל כך נכון תחשוב על הנוחות שיש במרצדס

לעומת קאיה פורטה או סקודה?

ככה אתה קונה לקוחות בנוחות הנסיעה שזה דווקא דבר חשוב.

אח תשכח שמונית לא עוברת מפה לאוזן או לפי הנהיגה אלא ברוב המקרים מה שהתחנה שולחת.

פורסם

והוא קונה תלמידים עם החוויה. אם הייתי הולך ללמוד נהיגה, ובהנחה שהמורה ברמה סבירה, הייתי כנראה מעדיף אותו על עוד אחד עם אוקטביה. למה? למה לא?

אגב, אני לא בטוח שנהגי מוניות קונים מרצדס בשביל שללקוחות יהיה נוח. אני לא יודע כמה אחוז מההכנסות מגיע מלקוחות קבועים - שלהם זה יכול לשנות - מה שכן, ברוב המקרים שאתה עוצר מונית ברחוב או מזמין אחת, אתה לוקח את מה שבא. הנהג קונה את זה כי זה גם האוטו הפרטי שלו, וכי הוא שם רוב היום ואולי כי הוא רוצה שידעו שהוא עבד בימים הטובים שלפני שמס הכנסה התלבש עליהם.

פורסם

אני זוכר מה המורה שלי לנהיגה אמרה,

אני קניתי את האוטו גם שיהיה לי נוח כשאני נוסעת עליו וגם כשאני נוהגת עליו לבד או עם המשפחה,

ואולי המורה הזה בכלל חובב רכבי ספורט או פוזה, ויכול להיות שזה מתאים לו...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל צריך להבין שהיום רשיון זה המון כסף למה שתסתפק במורה סביר אם יש לך מורה טוב יותר?

בגלל חווית נהיגה עדיף לוותר על מורה טוב?

פורסם

למה אתה מניח שהוא מורה לא טוב? אם און יעקבסון היה מלמד נהיגה, והיה מגיע במגאן RS, היית מסיק שהוא לא בסדר?

פורסם

האמת שלא הסקתי זאת רק אמרתי שזה קצת מחשיד שהוא בא ומחלק כרטיסי ביקור,

ומחכה מחוץ לבית ספר שלי שעתיים במטרה לחלק, ומציין את זה שהוא מלמד בשירוקו.

ואגב בגלל זה אמרתי גם תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

תראה הרכב של מורה לנהיגה לא מלמד רק תלמידים.

אם המורה רוצה הוא מוריד את הכובע, ונוסע בו כרכב רגיל.

אם הוא חובב הגה, וגם רוצה ללמד נהיגה על הדרך, שתי הציפורים נוסעות בשירוקו אחת.

אני בעצמי לא הייתי לומד על השירוקו, קודם כל תלוי במחיר, דבר שני זה לא רכב טוב ללימוד נהיגה. (לא טוב לתלמיד).

דבר שני חשוב שיהיה מורה ותיק ופדנט בכל הקשור לטכניקות וכללי נהיגה, המורה שלי היה כזה (חבר של אבא במקרה), ועוד שני חברים שלא המלצתי להם עליו, עברו איתו ראשון, ואנשים ברמזורים צעקו לי שהוא מס 1.

(עובדה שאני בעצמי עברתי ראשון עם אדי קינן, למרות שראשון זה 80% מזל).

חוץ מזה יש פה בב"ש מורה נהיגה אם אני לא טועה עם שתי לאון חדשות, אחת ידנית אחת אוטומט ושתיהם בנזין.

פורסם

לדעתי אין שום בעיה עם צורת היחצנות שלו.

ישנם מורים המפרסמים בעיתונים, ברדיו וישנם מורים שמחלקים כרטיסי ביקור בביה"ס.

ישנם מורים שמלמדמים על רכבים רגילים וישנם מורים שמלמדים על BMW, ג'יפים, סובארו WRX שירוקו וכו'.

אם עלות השיעור אצלו זהה לעלות שיעור של מורה מקומי וקנתה אותך החוויה למה לא ללכת ולנסות?

פורסם

אני חושב שהתשובה היא בגוף השאלה,הוא עבר מתל אביב,עכשיו אם הוא היה קונה את הרכב לימודים הקלאסי אוקטביה דיזל,אז היה יותר קשה לו לרכוש תלמידים,כי כמו שאמרת מורים מקבלים תלמידים לפי ההמלצות מאלו שכבר היו אצלם,לכן זאת הדרך שלו למשוך תלמידים,מה שיותר כיף מאשר רכב שניראה ספורטיבי?

אצלנו במעלות מסתובבת פיגו RCZ שחורה:shock2: של לימוד נהיגה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...