Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'נסיס נראית כמו וולסטר בגרסת סדאן, לא נראה משהו. :?

מעניין מה יהיה התמחור של הBRZ בארץ, הביקורת של כריס הריס קנתה אותי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מה זה השעון זרם הזה שיש לניסאן 370Z ?

זה לא שעון זרם, זה מד טעינת מתח, לדעתי הם היו צריכים להשלים שם רצף שעונים אז הם צירפו את השעון הזה, לא ממש נותן משהו.

פורסם
זה לא שעון זרם, זה מד טעינת מתח, לדעתי הם היו צריכים להשלים שם רצף שעונים אז הם צירפו את השעון הזה, לא ממש נותן משהו.

יכלו לשים שעון לטמפ' שמן מנוע כמו באלפא רומיאו, (אחד לטמפ' מים והשני לטמפ' שמן ) יותר חשוב.

פורסם
כן, קיה ריו?

בכל מקרה, העיצוב שלה שונה מקצה לקצה מכל רכב אחר, יש לה את זה לא ככה? :)

בתור מעריץ פנאטי של סובארו (למרות שאין ברשותי היום אחת כזו) בחיים לא נדלקתי על עיצוב רכבי החברה (חוץ מה הלגאסי דור 4, וה GT הקודמת..) וה BRZ באמת עושה לי חשק וכנראה לא תהיה שלי משיקולי תקציב.

מה שכן, אני חייב לספר לך שאני מקבל הרבה מחמאות על עיצוב הריו/ חמש דלתות /לבנה /חדשה שקיבלתי שלשום - ועוד בגרסה הכי זולה... לאן הגענו, קיה ריו (ועוד לבנה) מסובבת ראשים!!

שבת שלום.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...