Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים חורפיים בדקתי ולא נכנס לפנס מים, לא חושב שזה שמש כי זה קורה רק בצד אחד

הפנסים חדשים הזמנתי אותם ביחד מחו"ל לפני שנה וחצי, תמונה של פנס ימין ופנס שמאל:

pics2us.info/images/1329890983.jpg

pics2us.info/images/1329944122.jpg

עריכת ההנהלה- אתה יכול לפרסם תמונות ללא כל הגבלה, על ידי העלה ישרה לשרת של האתר הזה. אין צורך לתת קישורים לשרת חיצוני.

בעת כתיבת ההודעה, השתמש בלחצן "נהל קבצים מצורפים".

בברכה.

פורסם

הנה התמונות של שני הפנסים, הפנסים הוזמנו מחו"ל והם לא מקוריים ואני לא יכול למצוא להם תחליפי בארץ כי הם לא המקוריים של הרכב הזה, (סיויק 98 4 דלתות)

-111.jpg

-222.jpg

פורסם

חלקי הפלסטיק הללו עשויים מפוליקרבונט, חומר זה-בפרט כשהוא נטול צבע (שקוף) חייב להכיל בתוכו תוסף להגנה מפני קרני UV, כנראה שבפלסטיק הזה אין, או אין מספיק, ולכן כנראה הוא גם זול יותר.

אם זאת הבעיה לא נראה שאפשר יהיה לתקן, אם הבעיה בגלל הצטברות לכלוך חיצונית אז ניתו לעשות "ליטוש" רצוי להעזר במומחים בפורום שעשו זאת בעבר.

אגב, ניתן לעשות בדיקה פשוטה ולבדוק אם יש הגנה מפני קרני UV, קח מנורת UV סגולה, בחדר חשוך האר על הפלסטיק עם המנורה הסגולה כאשר מצידו השני של הפלסטיק יש ניר לבן, אם הנייר המואר מקבל צבע סגול אז אין תוסף UV, אם האלומת אור נשארת שקופה אז יש סינון של הקרניים.

פורסם

אוקיי, עשיתי ליטוש לפנסים הקדמיים שלי בעבר, יש לי אפשרות להפריד את הפלסטיק החיצוני של הפנס מהתושבת מנורות שלו (תהליך קצת מסובך לחמם בתנור בשביל להפריד את הדבק וכו') עשיתי את זה בעבר השאלה אם יש מצב שליטור מבפנים או בחוץ (אתה תגיד לי מה צריך) יעזור במקרה שלא שמו מספיק מקדם הגנה UV? ובקשר לבדיקה מנורת אולטרה סגול רגילה שיש לי בבית מתאימה לזה?

פורסם
אוקיי, עשיתי ליטוש לפנסים הקדמיים שלי בעבר, יש לי אפשרות להפריד את הפלסטיק החיצוני של הפנס מהתושבת מנורות שלו (תהליך קצת מסובך לחמם בתנור בשביל להפריד את הדבק וכו') עשיתי את זה בעבר השאלה אם יש מצב שליטור מבפנים או בחוץ (אתה תגיד לי מה צריך) יעזור במקרה שלא שמו מספיק מקדם הגנה UV? ובקשר לבדיקה מנורת אולטרה סגול רגילה שיש לי בבית מתאימה לזה?

המנורה שברשותך בהחלט מספקת, ואם אין תוסף UV לא יודע אם זה יעזור עכשיו, אבל למי שרוכש לא מקורי בעתיד כדאי שידע.

אם הבעיה בגלל UV הליטוש לא יעזור ברמה סבירה, כיוון שהקרניים חודרות גם לעומק הפלסטיק ומעבר, יכולות להגיע אפילו לרפלקטור.

לי זה נראה כמו חדירת קרני UV, כיוון שרק החלק שהוחלף בעבר נפגע.

פורסם

לא, הסט שהזמנתי זה שני החלקים שרואים בתמונה לשני הפנסים (סה"כ 4 חלקים) ולפי זה שרק אחד קיבל את הדהיה המעצבנת הזאת נראה שאתה צודק.

בכל אופן המון תודה על העזרה!!

אם למישהו יש איזה רעיון או יודע שהצליח לסדר דבר כזה שיגיד לי בקשה:)

• תוכן חדש...