Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש מאלבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבחור הנחמד מאלבר הציע לי היום שלוש אופציות:

1. סוזוקי סוויפט חדשה ב-93 אלף על הכביש - המחיר בסוכנות 104 אלף + אגרת רישוי.

2. סוזוקי ספלאש חדשה ב-80 אלף על הכביש - המחיר בסוכנות 92 אלף + אגרת רישוי.

3. ניסאן מיקרה חדשה ב-80 אלף על הכביש - המחיר בסוכנות 99 אלף + אגרת רישוי.

אני מבין שאהיה יד שניה ויד ראשונה תהיה ליסינג, הוא גם אמר שאקבל מסמך שבו רשום שקיבלתי את הרכב ב-0 קילומטר.

האם ההצעות אטרקטיביות לטעמכם בהנחה שאחליף רכב עוד לפחות 4 שנים?

ואם כן, איזו מהן הכי אטרקטיבית?

תודה,

שמוליק

פורסם

נתקלתי עכשיו בקיה פיקנטו חדשה 1.2 במחיר 75 אלף, האם לא שווה לי לקנות אותה במקום?

אני בעיקר נוסע בתוך ירושלים, מדי פעם מטייל ברחבי הארץ אך לא באופן יומיומי.

פורסם

תדע שמהעצעות הנחמדות ניתן להודיד עוד כמה אלפי שקלים,

אחרי שתחליט מה אתה רוצה תציע להם הצעה נגדית ,

גם אם יגידו לך שזה בלתי אפשרי תמתין, כמעט בטוח שהם יחזרו.

תבדוק בכל הסוכניות של אלבר, יש הבדלים במחירים ובמוטיבציה של המוכר לסגור עסקה.

פורסם
נתקלתי עכשיו בקיה פיקנטו חדשה 1.2 במחיר 75 אלף, האם לא שווה לי לקנות אותה במקום?

אני בעיקר נוסע בתוך ירושלים, מדי פעם מטייל ברחבי הארץ אך לא באופן יומיומי.

אוקיי, עכשיו אנחנו יודעים לאן הגיעו כל הפיקנטו שנפגעו במכת הברד האחרונה...

תשמע, אף אחד משלושת הרכבים האחרים שהזכרת לא ממש מלהיב. אני באופן אישי הייתי בוחר במיקרה. האמת היא שהמחירים שקיבלת טובים, אני לא יודע אם הכי טובים שיש אבל בהחלט טובים. אם אתה מעוניין לקבל הצעות נגדיות לצרכי שיפור עמדות פשוט תירשם כאן וביום ראשון בבוקר כבר תדע אם המחיר שקיבלת הוא הכי טוב שיש בשוק. תבדוק גם אופציות נוספות, לדעתי תוכל למצוא גם יונדאי i20 במחיר דומה והיא לדעתי עדיפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למרות המסמך עדיין יורידו לך מהמחירון 12% כי זה ליסינג לשעבר. שים לב שגם הביטוח יתייחס לזה ככה, במקרה ותצטרך לקבל פיצוי על אובדן מלא. אם אני לא טועה גם "חדש תמורת ישן" לא תופס בביטוח כזה אם לא קנית ישירות מהיבואן.

מצד שני אתה במילא משלם 12% לפחות פחות ממהחיר המחירון בקניה ככה שאתה לא מפסיד פה.

מה שבטוח לאור כל ההצעות האלה שרק פראיירים קונים רכב חדש מהסוכנות במחיר מחירון. אם אלבר מוכרים מיקרה חדשה ב80K במקום 100K אצל קרסו, מעניין כמה הם משלמים עליה בהנחה שהם מרוויחים כמה אלפים על כל מכירה. פשוט שערוריה.

פורסם

ראיתי עכשיו במחירון של יד2 שיש שם שני סעיפים:

"רכב חדש שטרם עלה על הכביש בבעלות חברת הליסינג"

"רכב משומש שנקנה עם 0 ק"מ מהליסינג או מהיבואן"

שניהם מורידים 5 אחוז מהמחיר.

האם במחירון של לוי יצחק אין את הסעיפים האלה וההורדה גבוהה יותר?

פורסם

ככל הידוע לי במחירון לוי יצחק אין התייחסות לזה וחברות הביטוח עובדות על פיו. קח בחשבון שהדבר לא מצויין ברישיון הרכב ובסה"כ מדובר בחתיכת נייר.

שים לב שבהרבה מקרים רכבים נמכרים לחברות ליסינג כיוון שעברה שנה משנת ייצורם ויהבואן לא רוצה לרשום אותם על שמו, מה שאומר שהרכב עמד כמעט שנה בחניון פתוח באחד הנמלים, ולכן חובה לבדוק את תאריך הייצור לפני שקונים.

פורסם
ככל הידוע לי במחירון לוי יצחק אין התייחסות לזה וחברות הביטוח עובדות על פיו. קח בחשבון שהדבר לא מצויין ברישיון הרכב ובסה"כ מדובר בחתיכת נייר.

שים לב שבהרבה מקרים רכבים נמכרים לחברות ליסינג כיוון שעברה שנה משנת ייצורם ויהבואן לא רוצה לרשום אותם על שמו, מה שאומר שהרכב עמד כמעט שנה בחניון פתוח באחד הנמלים, ולכן חובה לבדוק את תאריך הייצור לפני שקונים.

איך יודעים מה תאריך הייצור ? (היבואן מוכן להגיד רק מתי הגיע לארץ )

• תוכן חדש...