Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, מחפש מתקין/מתקינה להתקנת חלון בחדרי. העבודה תצטרך לכלול גם את החלפת אדן החלון ולא רק שליפה של החלון החדש והתקנת חלון ידש.

אשמח להמלצה על איש מקצוע טוב טוב שיבצע את עבודתו נאמנה בשימוש בחומרים טובים גם של החלון וגם של חומרי הבנייה. אז אם יש לכם ניסיון אישי מעבודה של איש מקצוע כנ"ל או התרשמות טובה מעבודה שראיתם אצל חברים אז קדימה מחכה להמלצות.

איזור העבודה גוש דן.

תודה.

פורסם

המלצה, כשמדובר במשהו מעבר להחלפת הזכוכית, שים תמונה כדי שיראו על מה מדובר. כמו כן הזגג יצטרך לבוא לביתך לקחת מידות בכל מקרה ומצב.

אם היית חיפאי הייתי שולח אליך מישהו תותח. צר לי שאני לא יכול לעזור יותר- הבחור לא ייסע לגוש דן עבור זה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מכיון שאינני צריך הצעת מחיר, תמונה לא רלוונטית לכאן, בקשתי הייתה שם של איש מקצוע אמין שייתן עבודה טובה.

בכל אופן תודה על התגובה.

קבלתי גם הודעה בפרטי עם המלצה, בשיחה שניהלתי עם איש המקצוע הוא נשמע מקצועי וקבענו להפגש שבוע הבא.

כל טוב.

• תוכן חדש...