Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין כלי עבודה (מצלמה טרמית שנמכרת גם בארץ), העלות שלה היא 2000$ ועוד כ100$ משלוח.

איך עובד המכס מבחינת מחירים בסדר גודל כזה ? מה הסכום שאני צפוי לשלם עליה מכס ומיסים?

יש לי נסיון של כמה שנים בהזמנות מהאינטרנט אבל טרם הגעתי לסכום שכזה.

אשמח לכל עזרה ממביני עניין!

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

בעקרון על מצלמות ובכלל ציוד צילום אין מסים למינהם רק מע"מ (ישנם מקרים חריגים..)

השאלה היא מה מחיר המצלמה בארץ? מה תעשה על מנת לממש אחריות? (תשלח אותה כל פעם לחו"ל?)

פורסם

בסכומים כאלה עדיף לנסוע לחו"ל ולרכוש מצלמה חדשה.

שים לב לרכוש ביטוח עבור המשלוח ולבדוק ב-11 עיניים את המוכר.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש גם מס עמיל מכס שחל ברכישות של מעל 1000 דולר. כמה? שאלה טובה- איני יודע. תנסה לברר דרך אחת החברות שעושות שירותי העברה לארץ, אולי הם יוכלו לתת לך תשובה מנסיונם או שאפילו המחשבון העלויות שבאתרים שלהם יגלה לך. אני מתכוון ל- ushops או mustop.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מחיר המצלמה בארץ הוא פי 3 בערך כ30k שקל, אני מוכן לוותר על אחריות בשביל הנחה של 20 אלף או שהגיוני גם לשלוח אליהם במקרה של בעיה , המוכר מציע שנתיים אחריות.

בדקתי במאסטשופ ושמה במחשבון הוא החשיב מכס ומיסים לפי שיעור רגיל ולא כמו שציינת עמלת עמיל מכס.

למישהו יש מושג במה מדובר ועלות משוערת?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...