Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קניתי דרך EBAY כרטיס רשת שמתחבר דרך USB למחשב שיכול לחבר עד 4 מצלמות.

(יש ברשותי 2 מצלמות אבטחה)

עם הכרטיס רשת האלחוטי(ד"א שעולה רק כ-7$ לעומת הגניבה בארץ) הגיעה תוכנה להקלטה אבל היא תוכנה מאוד בסיסית ואני מחפש משו קצת יותר רציני.

*המחשב שעליו אני מתקין את המערכת הוא לא פאר הטכנולוגיה (פנטיום 4 הארד דיסק של כ-80 ג'יגה בלבד).

יש לנו מערכת מצלמות בבית עם תוכנת GEOVISION הבעיה שאני לא מצליח להתקין אותה אצלי במחשב כנראה התקנה לא נכון או שמא היא עובדת רק עם כרטיסים שלה.

בגדול מה שחשוב לי בתוכנה שיהיה לה אפשרות של פינוי מקום בזכרון במקרה הצורך(התוכנה שהגיעה עם כרטיס תופסת בערך 250 מגה לכל שעת הקלטה וזה המון) ודבר נוסף שתקליט רק במידה ויש תזוזה(גם אקט שיחסוך לי מקום בזכרון המועט).

האם אתם מכירים תוכנה דומה או יכולים לשפוך לי קצת אור על הבורות של במערכת GEOVISION?

תודה, מראש ניב.

פורסם

כרטיסים של GEOVISION זו תורה בפני עצמה, מה דגם הכרטיס, צבעו ואיזה גרסא הוא?

במקרה שאתה לא יודא, ברוב המוחלט של המקרים, תוכנת GEOVISION 6.05 עובדת על רוב הכרטיסים.

קישור להורדת התוכנה על שלל גרסות אפשריות:

http://www.2cctv.co.il/80377/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%95%D7%AA-GEOVISION

אם לא הבנתי נכון ואין לך כרטיס של GEOVISION אז זה כבר סיפור אחר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין לי כרטיס של GEOVISION...

יש לי כרטיס דומה לזה שמתמונה: 524717.jpg

אני מאוד רוצה להשתמש בתוכנה של GEOVISION השאלה אם זה אפשרי...

כי מצאתי באינטרנט איזה גרסא של GEOVISION 8.1 שהיא לא עולה לי- אחרי ההתקנה היא כותבת לי "המתן עד שההתקן יאותחל" ומשם המחשב שומר על זכות השתיקה.

אם אי אפשר להשתמש בה... יש תוכנה טובה נוספת עם תכונות דומות שאתה ממליץ?

פורסם

תוכנות הולכות ביחד יד ביד עם כרטיסים מתאימים, תוכנה של GEOVISION עם כרטיסי GEOVISION, תוכנת KODICOM עם כרטיס מתאים ו.. אתה מבין את העיקרון.

התוכנה שקבלת אינה מספקת? מה הדגם? מהיכן נרכשה? האם אתה יכול לשלוח לינק למוצר, אולי אנשים חקרו את הנושא וניתן למצוא את התוצאות שלהם ברשת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הכרטיס נרכש דרך EBAY,

זה הלינק למוצר:

http://www.ebay.com/itm/4CH-USB-DVR-CCTV-digital-security-camera-video-recorder-Fast-Shipping-USA-/180805324447?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a18d64e9f

התוכנה שקיבלתי יחסית בסדר חוץ מזה שהיא מצלמת 24 שעות ביממה ותופסת המון המון מקום (כל שעת הקלטה =250 מגה בייט)

המערכת הולכת ליהיות במחסן שלי והמחשב שמה יהיה עם 80 ג'יגה זכרון פנימי בלבד. אני לא רוצה ליצור העמסת יתר וכל כמה ימים ללכת לשם למחוק את הזכרון.

למשל בתוכנה של GEOVISION היא מצלמת רק כשיש תנועה שזה יכול לחסוך לי המון מקום.

בנוסף אני מעוניין גם לצפות מהאייפון במה שקורה שמה במחסן והבנתי שלGEOVISION יש אפליקציה מתאימה.

אין תוכנה טרנסג'נדרית לכל הכרטיסים? או סבירות שהיא תתאים לכרטיס שלי?

פורסם

אם יש לך גישה לאינטרנט במחסן אז אתה יכול פשוט להשתלט על המחשב מרחוק עם תוכנה ייעודית וכך לפנוק בו מקום.

ד"א, אם תרצה לראות מהאייפון מה קורה במצלמות גם ככה תצטרך שהמחשב יהיה מחובר לרשת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

העלות הגבוה של כרטיסי DVR היא לא רק עבור חומרה אלא גם עבור תוכנה. כמעט בלתי אפשרי להתאים תוכנת אבטחה לכרטיס שלא תואם ליצרן של התוכנה...

זה הסיבה שהכרטיס עלה לך רק 7 דולר...

• תוכן חדש...