Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני העדפתי לשלם בבירון ביי, במקום 30 דולר למיטה, 8 דולר למקום בקמפקינג, אשר כולל נקודת חשמל,

מטבח עם מקרר, מקלחות וכמובן לא רחוק מהעיר.

n1019214857_235173_6128.jpg

פורסם

חברים המלצות לאכסניות ולHITים יתקבלו בברכה!

המלצה לבאנג'י טוב גם זורם!

והכי חשוב - עוד דעות על לקנות או להשכיר - אני ממש נקרע!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אף אחד לא יחליט בשבילך מה תעשה עם הכסף שלך. ומה התמורה שאתה קונה איתו.

אנחנו העדפנו ללון במוטלים, שיש שם בשפע ומכל המינים והמחירים. בערים אפשר למצוא צימרים בשכונות צדדיות נחמדות.

השיקולים בעד השכרה הם: רכב חדיש יחסית, אמין, זמינות מיידית (אין בזבוז ימים על קניה מכירה והצטיידות באביזרים),

גיבוי לתקלות (במיוחד אם מתוכננות נסיעות בדרכי עפר ובוץ).

אין בעיה עם מעבורת (הסוכנויות ליד או בתוך הטרמינל. מחזירים את הרכב באחת ומקבלים מייד אחר בשניה).

החסרון: עולה יותר. אין חדוות הימור אם נצליח או נידפק - בקניה, במכירה, באמינות הרכב.

אפשרויות לחסכון בהשכרה הן: שימוש בכרטיס עיסקי או מועדון של חברת השכרה, שאולי יש למישהו במשפחה או הסביבה הקרובה.

נסה לחפש אם יש סידור לחברה בה אתה טס. במקרה שלי הוזמן רכב בחברה X (רק שיריון, ללא חיוב) ובמטוס מאוסטרליה ראיתי שיש לקוונטאס דיל מעולה בחברה אחרת. וידיתי בשדה, הודעתי לחברה X על הביטול ונעניתי באדיבות וחיוך.

כאשר הקורולה לא הצטיינה בהרים - מלמלתי משהו לסוכנות בקווינסטאון, ביקשו כמה שעות, והביאו לי חתיכה ספורטיבית אדומה כמו פרארי שמאוד נהניתי איתה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תזכור שהמשאב הכי יקר שלך בטיולים זה הזמן.

עכשיו תעשה איתו מה שאתה רוצה.

לבזבז זמן במכירה, קניה ותיקונים נשמע לי טיפשי.

נכון זה יותר זול, בערך כמו לישון ב 8 דולר באיזה חור.

השאלה היא, איזה חווית אתה רוצה מהטיול.

כל אחד בהתאם לאישיות שלו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בהמשך להודעה מעלי, עוד עצה מנסיוני - אם אתה יכול שווה לך להאריך את הטיול בעוד חודש או אפילו חודשיים. אתה תראה שבדיעבד תצטער שלא היה לך יותר זמן שם למרות שאתה לא ממהר עכשיו לשום מקום וזאת ה-תקופה בחיים לטיול שכזה

אני הייתי בניו זילנד כמעט 3 חודשים ויכולתי למלא עוד 3 בקלות

מדינה כל כך מדהימה וכל כך כיפית שפשוט כל יום בה הוא חוויה

על תקופה ארוכה כזאת יש עלויות שנפרסות (למשל קניית רכב תהפוך למשתלמת) וגם הוצאות הדלק יהיו דומות (פשוט יהיה לך יותר זמן "לבלות" בכל איזור, כך שבסך הכל בפריסה על גבי החודשים עלות הדלק יורדת). מצד שני אתה כמובן עדיין צריך לשלם על הלינה והאוכל של הזמן הנוסף, אבל בסך הכל התוספת שווה לדעתי, מה גם שלא תחזור לשם בשנה הבאה...

קח בחשבון שמתוך החודשיים של הטיול המתוכנן לך כרגע "נשרף" לך לא מעט זמן על ימי התארגנות, ימי נסיעה, ימי מנוחה מטרקים, אילוצי מזג אוויר וכדומה (להערכתי כשבועיים מתוך החודשיים)

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

תודה לכולם על המידע, אחרי עוד קצת גישושים - הוחלט על השכרה.

מבחינת מחירים סביבות ה37-40 דולר ליום כולל ביטול השתתפות עצמית, זה לפחות מה שמצאתי באינטרנט, שווה להזמין כבר עכשיו מכאן או שהמחירים בדלפקים נמוכים יותר? בנוסף האם יהיה הבדל בין הסניף בעיר לסניף בשדה? שכן אני מגיע בלילה והסניפים בשדה יהיו סגורים.

בנוסף - המלצות לאכסניות וחיבורים יתקבלו בברכה :)

כמו-כן אזהרה ממקומות שבהם פורצים לרכבים או לחילופין אזהרה ממקומות שבהם הציפורים משמידות את האוטו - יעזרו מאוד :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקר טוב

לא יודע אם נתקלת בהם, אנחנו שכרנו רכב כאן:

http://www.acerentalcars.co.nz/Rental_Cars.html?source=google&group=NewZcarrental&campaign=TDINT&gclid=COedvMyrla4CFYgmtAodcjcDIQ

שלמנו כ 5% מקדמה, והשאר במקום.

להערכתי, הזמן מראש.

הזמן שלך יקר, ועדיף להגיע מסודר.

גם כך עוד יהיו לך הוצאות במהלך הטיול, לפחות את החלק הזה כדאי לסגור מראש ולהתחיל בראש נקי.

אמנם הרכב שקבלנו לא היה חדש ( משהו כמו 50000 ק"מ), אבל בסה"כ עשה את העבודה בלי בעיות.

אל תוותר על ביטוח מקיף, אם אפשר כולל ביטול השתתפות עצמית.

אם אתה מתחיל באי הצפוני, אוקלנד, ואח"כ ממשיך לאי הדרומי, כדאי לברר מראש עלויות של הפלגה

מוולינגטון לפיקטון כולל ברכב, או לחילופין לבדוק אם זול יותר להחזיר את הרכב בוולינגטון ולקבל אחר בפיקטון.

בזמני, לפני כ 3 שנים, היה עדיף השכרה אחת ארוכה ורצופה על פני פיצול התקופה ל 2 השכרות.

שיהיה לך טיול מעולה, ויהיה לך.:lol:

סלע

פורסם

האמת שכרגע ההצעה הכי טובה שמצאתי באינטרנט היא של apex שמציעים ניסאן טידה סטיישן (בת כמה שנים) ב42 דולר ביום כולל ביטול השתתפות עצמית וכרטיס מעבורת חינם לאוטו וכרטיס לאדם ב69

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב חברים - עוד 24 שעות אני במטוס שיהיו לכם חודשיים מעולים!

מבטיח תמונות מוטוריות מעניינות :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשמור על עצמך ותהיה ערני נוכח ההתרעות שיש מסביב לגלובוס נגד ישראלים.

והכי חשוב תמצה את הטיול עד תום גם אם זה יעלה קצת יותר ממה שתכננת כי זה כנראה טיול של פעם בחיים ואתה כבר שם.

תהנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ללא ספק הכבישהמדהים בעולם נמצא בפיג׳ן ביי(מפרץ היונה ) בניו זילנד!!!

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...