Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי אני שיכור.

ירדתי למטה עם הזבל וראיתי 3 אלינוריות חונות אחת אחרי השניה.

הרגשתי כאילו זכיתי בלוטו, מיד שלפתי את הסלולרי וצילמתי.

איך זה הגיוני בכלל ?! רכב כ"כ נדיר.

IMG_2371.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלינור בכלל אמריקאית (פורד)

אם זה היה רכב צרפתי כמו רנו הייתי ממליץ על ג'קלין

אבל מאחר ומדובר ברכב יפני חפש שם אחר

פורסם

אנצל את השרשור כדי לפרסם תמונה של היפיפיה שלי שלא פורסמה אף פעם! הבובה עונה לשם צ'אק נוריס:

p1010298.jpg

למעשה היא של אשתי..

ואם כבר אציג את את האחת שבאמת שלי, אחת המכוניות היפות בעולם, פאר העיצוב, העונה לשם בר רפאלי:

dsc00122.jpg

פורסם

האמת? לקרוא לשבי הזאת "בר" זה הומור משובח. :-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אלינור במקרה הייתה במפגש אודיו מרכז אתמול? :-)

אייל, אולי תעלה תמונות של הגולף הכל כך "יוצאת דופן" שלך? (WOW, יש לו GTI!!! :roll: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אייל, אולי תעלה תמונות של הגולף הכל כך "יוצאת דופן" שלך? (WOW, יש לו GTI!!! :roll: ).

here we go again...

פותח האשכול: אולי השם שבחרת למכונית יומרני משהו, אבל בכ"א - תתחדש

(הכותב הינו בעלים לשעבר של פיאט אונו העונה לשם סבטלנה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עד היום, אחרי שמונה שנים על הכביש, אני לא מבין מה רע להיות חלק מהעדר, אבל כנראה שזה עניין של אופי ולא ותק נהיגה.

למה אנשים צריכים תשומת לב מיותרת? בכל מקרה, בעלי מאזדה 3 2.0 רק זוכים מההפקרות.

פורסם
נראה לי אני שיכור.

ירדתי למטה עם הזבל וראיתי 3 אלינוריות חונות אחת אחרי השניה.

הרגשתי כאילו זכיתי בלוטו, מיד שלפתי את הסלולרי וצילמתי.

איך זה הגיוני בכלל ?! רכב כ"כ נדיר.

אני חושב שאתם טועים ובגדול.

אלינור הקודמת שלי (מאזדה לאנטיס רגילה ללא שום תוספות) שקניתי אותה הייתה כמו כל הלאנטיס הרגילות ולאחר כמה שיפורי קוסמטיקה היא הייתה בולטת בכביש, הרבה צעירים ואפילו גברים נשואים שאלו אותי ברחוב האם הרכב למכירה והביאו ביקורת שהרכב ממש יפיפה.

תמיד שהרכב עמד בחנייה אנשים הצביעו ואמרו לי שהרכב ממש יפיפה.

לאלינור החדשה (ה-3) גם שונה משאר המאזדות 3 מבחינת קוסמטיקה.

היא לא כמו ה-3 שהראתה בתמונה פה, יש לה כמה שיפורי קוסמטיקה שמבדילים אותה מבין האחרות ושלי זה דגם 2000 שיש לה ג'אנטים 17, סאנרוף, טמבון קדמי אחר.

סכ"ה יש הרבה שאומרים עוד מאזדה 3 אבל מבחינתי זאת שטות כי זה אולי אותו רכב מבחינה חיצונית אבל איך שאתה דואג ומפנק את הרכב שלך ככה הוא יראה, למשל אתמול במפגש היו כמה שאמרו שהרכב נראה להם חדש וממש יפה.

פורסם
אלינור

1968-mustang-eleanor-engine2.jpg

אלינור 3

mazda3-diesel-engine.jpg

יחי ההבדל הקטן! או שלא

ואה ואה לאן האשכול מתפתח, אני יודע שיש הבדל בין שמיים וארץ בין אלינור מ"עקיצה ב-60 שניות" המוסטנג לבין אלינור שלי מאזדה 3, זה שאני קורא לה ככה זה שנים כבר, מבחינתי המאזדה שלי היא הנסיכה שלי בגלל זה הבאתי לה גם שם.

סלע - קוסמטיקה שהתכוונתי זה לדוגמא חלונות כהים, מגיני בוץ, בקליות , לדים , מגיני רוח שיפורים חיצוניים או פנמיים שמייפים את הרכב כמובן בגבול הטעם הטוב.

אני רק שמתי חלונות כהים, מגיני רוח, מגיני בוץ ובגלל שזה דגם "SPIRIT" ברחוב אתה לא תגיד שזאת סתם עוד מאזדה 3, אתה תראה הבדל מבחינה חיצונית.

יש לה שידרוגים קצת שונים מהדגם הרגיל של מאזדה 3 - דגם ACTIV.

פורסם

עזוב אותך שטויות ופשוט תהנה מהרכב!!! תתחדש :) ולא ענית אם היית במפגש אודיו אתמול...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...