Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה רוצה לעבור לרכב אחר, הקריטריונים לרכב הם כאלה-

5 מושבים כמו בכל רכב

אוטומטי

צריכת דלק נמוכה

שנת הרכב- מעל 2005

אמין

המניע של המשפחה למעבר לרכב אחר הוא כלכלי בלבד, אשמח לקבל שמות של רכבים שעונים על הקריטריונים- הכי חשוב שתהיה צריכת דלק נמוכה (הנפח של הרכב כנראה בהתאם).

התקציב הוא עד כ-60 אלף שקלים.

יש אפשרות לחרוג מהתקציב- אך כמובן אם זה הכרחי על מנת שבעתיד הרכב יהיה אמין וחסכוני יותר (לקנות ביותר כסף בשביל להוציא פחות..)

עריכה:

שכחתי להגיד שאני מחיפה, הרבה עליות- צריך רכב שיסחב בעליות כמו שצריך כמובן.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

טויוטה קורולה רובוטית תענה על הדרישה לחסכנות ותיכנס בתקציב.

תיקח עליה סיבוב כדי לוודא שהתיבה הרובוטית מתאימה לך.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
מהי תצרוכת של פורסטר בתנאים הנ"ל?

אני מאמין בסביבות 1-8,9

טויוטה קורולה רובוטית תענה על הדרישה לחסכנות ותיכנס בתקציב.

תיקח עליה סיבוב כדי לוודא שהתיבה הרובוטית מתאימה לך.

בהצלחה!

הסתכלתי קצת ביד 2, איך המכונית הזאת?-

yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=107948ecf6a7f236a04c9f3c4e99f7337f5&SubCatID=1

אני לא יכול לפרסם קישור נורמלי בגלל כמות ההודעות שלי, תצטרך להעתיק לדפדפן את הלינק הנ"ל.

ותיבת ההילוכים הרובוטית מאוד מפחידה אותי- הרכב רוב הזמן יהיה בבעלות אמא שלי ואני רוצה שיהיה לה רכב מפנק, באינטרנט אין יותר מדי המלצות כפי שאני רואה, מעדיף אוטומט.

פורסם
הלינק לא עובד לצערי,

תוכל לכתוב את פרטי הרכב שמצאת.

לילה טוב!

ht tp://i41.tinypic.com/a0884z.jpg

תצטרך להוריד את הרווח בהתחלה!

תודה רבה לך.

פורסם

לדעתי לא שווה את המחיר בכלל.

ב60 אלף אפשר לקנות טויוטה מליסינג שתהיה חדשה יותר עם ק"מ נמוך יותר ועם שנת אחריות נוספת.

המאזדה יותר צפופה מהטויוטה ופחות חסכונית ממנה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לדעתי לא שווה את המחיר בכלל.

ב60 אלף אפשר לקנות טויוטה מליסינג שתהיה חדשה יותר עם ק"מ נמוך יותר ועם שנת אחריות נוספת.

המאזדה יותר צפופה מהטויוטה ופחות חסכונית ממנה.

בסדר גמור- הפנמתי.

הבנתי שרכב ידני חסכוני באחוזים מאוד גבוהים לעומת האוטומטי- כנראה שנצטרך להתפשר על ידני וכך גם נוכל לחסוך עוד..

מה ניתן להביא בקריטריונים הנ"ל ושיהיה ידני?

חשוב גם מראה נורמלי לרכב, שלא יהיה מכוער (לא רוצה שאמא שלי תיסע ברכב שהיא לא מרגישה בו נוח מהבחינה הזאת).

תודה רבה לכם! אתם עוזרים מאוד.

פורסם

אל תבנה אל משפחתית ידנית במסגרת התקציב הזאת. בשנים הרלוונטיות אליך (2008-9) לא הייתה מודעות לנושא בארץ והרוב המוחלט של המשפחתיות נמכרו עם גיר אוטומטי. כן יש לך אופציות קומפקטיות עם גיר ידני, כמו פיאט פונטו או סקודה פאביה, השאלה היא אם הן מספיק גדולות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אל תבנה אל משפחתית ידנית במסגרת התקציב הזאת. בשנים הרלוונטיות אליך (2008-9) לא הייתה מודעות לנושא בארץ והרוב המוחלט של המשפחתיות נמכרו עם גיר אוטומטי. כן יש לך אופציות קומפקטיות עם גיר ידני, כמו פיאט פונטו או סקודה פאביה, השאלה היא אם הן מספיק גדולות.

סופר מיני ידניות - אולי כבר שווה לו לעשות מאמץ ולקבל קליאו/איביזה חדשה...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הי

נסין טידה 08 תהיה אמינה וחסכונית יחסית וגם מרווח יותר מהמיני כך שהירידה מהפורסטר לא תהיה נפילה...

להשכלה ישנם מכוניות חדשות עם רק 4 מושבים (אלטו ו 107).

בהצלחה

פורסם

סופר מיני ידניות - אולי כבר שווה לו לעשות מאמץ ולקבל קליאו/איביזה חדשה...

הי

נסין טידה 08 תהיה אמינה וחסכונית יחסית וגם מרווח יותר מהמיני כך שהירידה מהפורסטר לא תהיה נפילה...

להשכלה ישנם מכוניות חדשות עם רק 4 מושבים (אלטו ו 107).

בהצלחה

מה הנסועה שלך שאתה שם הרבה דגש על צריכת דלק? אם זה סביב ה 15K תעשה חישוב ותראה שזה לא ממש משמעותי.

אגיד לכם, עשיתי חיפוש ובאמת ראיתי את הסקודה פאביה ואת הרנו קליאו |||, אשמח לחוות דעת עליהם- האם יחזיקו את העליות של חיפה, האם הגיר הידני שלהם מומלץ מבחינת אמינות, האם יש את הסקודה פאביה למכירה בארץ 2012 וכדומה.

אשמח לחוות דעת..

תודה רבה לכם!

פורסם

סקודה פאביה ידנית נמכרת גם כמודל 2012. אם אתה מדבר על "גרסת המבצע" אז המחיר לפי מה שהבנתי עלה מ-73 ל-75 אלף ש"ח. אופציות נוספות באותו הסכום - קליאו 1.2, סיאט איביזה 1.4, ניסן מיקרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...