Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD לטויוטה אוריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע אם קיים סורק לרכבי טויטה שמסוגל לאפס את המחשב גיר?

שאפשר לקנות במחיר סביר במקום לשלם כל פעם 250 שקל על דקה וחצי עבודה של מחשב?

פורסם

ברוב המיקרים אין צורך לאפס את מחשב הגיר מכיוון שתקלות ספורדיות נמחקות לבד לאחר X קילומטרים או/גם מספר התנעות במידה והתקלה לא מופיעה שוב פעם.

בדרך כלל נהוג לבצע איתחול (RESET) למחשב הגיר כאשר מחליפים גיר או מחשב מנוע.

למה אתה רוצה לאפס את מחשב הגיר ? סורק OBD II גנרי לא מסוגל לאפס את מחשב הגיר לכן אתה צריך סורק התומך בתקשורת CAN-BUS ומתאים לרכב שברשותך.

איזה כייף לי :)

פורסם

כל איזה תקופה צריך לעשות לימוד לגיר לשינוי בבלאי של הקלאץ כל פעם לשלם 250 שקל למוסך נראה לי מוגזם ועוד עם שני רכבים רובוטים זה 500 ש"ח. עבור פעולה של דקה וחצי.

פורסם

ומאיפה הבאת את זה? :shock:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כל איזה תקופה צריך לעשות לימוד לגיר לשינוי בבלאי של הקלאץ כל פעם לשלם 250 שקל למוסך נראה לי מוגזם ועוד עם שני רכבים רובוטים זה 500 ש"ח. עבור פעולה של דקה וחצי.

מי שאמר לך זאת הוא סתם קשקשן.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעולם הרכב ישנם עדכוני תוכנה שצצים מפעם לפעם, בד"כ כשמתגלה בעייה סדרתית. מכאן ועד כיול הגיר פעם בחצי שנה המרחק גדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...