Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצחיק, אתה נשמע בדיוק כמו און יעקובסון. אותן מילים, אותו חתך דיבור :-)

אשכרה!

זה אני או שהאוטו התקוע היה המיאטה של רוני? P:

אחלה סרטון, בא לי גם.

הלו! לצערי זה לא אני. לאון לא מזמין אותי לימי כיף כאלה :wink:

חוצמזה, יש עוד כמה מיאטות כחולות בארץ...

ולסיום - סרטון יפה, רק עלק "נהיגת מסלול" - מהרגע הראשון היה ברור שבאת לעשות דריפטים. גם אני לא הייתי מתאפק :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה המסלול בכוכב יאיר, ונראה שזו עוד S2000 שהולכת לסיים בתוך עץ :lol:

למה? יש לרכב בקרת יציבות, ונראה שהבעלים מגיע לימי מסלול בשביל להשתולל, מה שמקטין את הסיכוי שהוא יחשוב שהוא סופרמן על הכביש. מה שכן, שיחליף צמיגים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אבל הרבה יותר מכוער :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני שם. הגופרו עליך :wink:

אגב, יגידו מה שיגידו חובבי ה-S2000 על המיאטה, אבל בדריפטים היא אוכלת את ההונדה בלי מלח :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בדיוק מה שחשבתי איך שהוא התחיל לדבר, זה ממש אותו הדבר.

זה במפגש של מועדון BMW וPCR האחרון לא?

פורסם
אני שם. הגופרו עליך :wink:

אגב, יגידו מה שיגידו חובבי ה-S2000 על המיאטה, אבל בדריפטים היא אוכלת את ההונדה בלי מלח :-D

כ"כ נכון. הדריפטים בסרטון הצליחו בזכות צמיגים אחוריים גמורים,אחרת למנוע אין כח בסלד נמוך ובניים כדי להתחיל את ההחלקה והזוית המוגבלת של ההגה לא נותנת לרכב לצאת ממצבים שבמיאטה אפילו לא קרובים לספין. אבל מה זה חשוב,העיקר שנהנתי...

• תוכן חדש...