Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XF - איך האמינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר את זה כי בד"כ קהל היעד שקונה יגוואר הוא גם קהל יעד שלא מודאג מהאפשרות שהיא תחווה תקלות.

אני לא אומר גם שאתה לא מסוגל להרשות לעצמך לתקן אותן כי אני לא יודע דבר ומאומה על הכיס שלך, אבל הרושם שמתקבל הוא שאתה כנראה מכוון גבוה מהיכולת שלך.

לפני שאתה עושה צעד של רכישת מכונית יוקרה. לפחות תעשה שיעורי בית כמה עולה להחזיק אחת.

תברר למשל כמה עולה לעשות ביטוח -> אתה עלול להיות מופתע ממה שתגלה.

טסט? לא נורא.

טיפולים ומחירי חלפים, תיכנס למוסך או אולי אפילו לEBAY ותנסה לברר כמה עולה משאבת מים, כמה עולה משאבת דלק? כמה עולה תושבת מנוע?

אתה עלול להגיע להבנה שאולי זה פשוט לא כדאי - ואולי ההפך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתקשה להתחבר להגיון של הודעתך. הרי יש להניח שגם מי שאינו מוטרד מהעלות הכספית של העדר אמינות, ירגיש מאוד לא נוח ומאוד מוטרד מהאפשרות שאי אפשר לסמוך על האוטו שלו, או על ביטול הזמן הכרוך בכך.

פורסם

אולי זה יעזור לך :

http://www.autotrader.co.uk/car-reviews/jaguar/xf/38432

תעבור על התגובות של האנשים ותעשה 1+1, להרבה מהכותבים יש את המנועים הקטנים ואת גרסאות הדיזל אך לא בעיה למצוא את המנוע הנחשק, מה גם שדגמים אחרים יכולים לתת אינדיקציה למערכות חשמל ומכלולים נוספים.

הנה התגובה שכנראה תתן לך הכי הרבה אינדיקציה, הבחור רכש את הרכב כשהיצור החל והוא נתקל במספר בעיות מציקות (קראתי באתרים נוספים על בעיות בפתיחת פתח התדלוק)

"I purchased one of the first production runs of the Jaguar XF in 2008. The "pros" for this is that it got a lot of admiring looks every where you drove. The "cons" for this was teething problems with a brand new model and the lack of available options at the time of the launch.

The first teething problem was the petrol filler body exterior cover, which stopped opening. It took two trips to the dealer to correct. The second was a leaking seal in the drive shaft which was replaced. The third was the unavailability of the 20" wheels in the broachure which were not approved by Jaguar at the date of the XF launch. Only standard 18" wheels available.

I have had many differnet types of saloons in my life from a mini to an older XJ8. I have to say that the XF suits my life style the best : The split rear seats fold down to reveal a large amount of space for all my DIY raw materials so a boot liner was on the options list!

I go golfing with the two lads and with one of the rear seats down I can easily fit three sets of golf clubs and three adults in the car.

The XF itself is great to drive, superb chassis and road holding for driving on winding country roads. The superb note of the V8 makes the hair on the back of your neck stand up on hard acceleration, especially using the paddles in sport mode with the 6 speed box. On the other side it is very relaxing to drive sedately in automatic mode, so comfortable, quiet and you cannot feel the smooth gear upshifts.

The design of the cabin is unique and fabulous. The cream and dark brown leather trim along with the wood veneer is luxurious. The cabin lighting is a nice soft blue which overall makes it a great place to be in.

The sleek exterior design of the XF is targeted to a younger Jaguar customer.

Every time I drive my XF I always have a smile on my face when I get out......a suberb driving experience. Performance is 0 - 60 in 6.2 secs with limited 155 mph top speed. For the performance of the XF I feel the fuel economy is not too heavy at 25 mpg around town with 28mpg on the motorway. The road tax though is high at £430 pa. The insurance for my wife and I is £525 pa which is not too bad for a group 17 car.

Summery: Fabulous Jaguar XF, the drivers car to be sceen in!"

haters will hate

פורסם
מתקשה להתחבר להגיון של הודעתך. הרי יש להניח שגם מי שאינו מוטרד מהעלות הכספית של העדר אמינות, ירגיש מאוד לא נוח ומאוד מוטרד מהאפשרות שאי אפשר לסמוך על האוטו שלו, או על ביטול הזמן הכרוך בכך.

ההגיון הוא פשוט מאוד, בעיות של אמינות לא ממש מטרידות את רוב קהל היעד של הרכב הזה, אתה שוכח שזה אמנם לא עשירון עליון אבל זה בהחלט רכב אלפיון עליון.

אתה מדבר על אנשים שהביטוח שלהם כולל בתוכו שירות פרימיום וגם לא אתפלא אם לרובם יש רכבים נוספים להנאה יומיומית.

תוסיף לזה את זה שבמידה והם נתקלו בתקלה ולא אהבו את זה - תוך זמן קצר הרכב מוחלף.

אתה כנראה לא מכיר את קהל היעד שהרכב הזה פונה אליו מספיק טוב.

ולבחור שמעליי - כמו שאתה רואה, הבן אדם בכלל לא התייחס לנושא האמינות, לפחות לא בציטוט שאתה הבאת.

אבל מהלינק שנתת - הרכב אכן יוצר רושם שהוא אמין מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה כמובן צודק, איני מכיר את קהל היעד של האוטו הזה לתפיסתך, גם עם הטבע האנושי ההיכרות שלי די מועטה, אבל נסיון של עול ימים כמוני לימד אותי שגם "קהל יעד", לא משנה איזה, מפתח סימני עצבנות ניכרים בין כשיש לו שילשול מטריד, בין כשהוא נתקע עם האוטו באמצע הכביש או סתם צריך להמתין לשרות הפרימיום הזה שאתה מכוון אליו ושגם אותו לאסוני איני מכיר.

פורסם
אולי זה יעזור לך :

http://www.autotrader.co.uk/car-reviews/jaguar/xf/38432

תעבור על התגובות של האנשים ותעשה 1+1, להרבה מהכותבים יש את המנועים הקטנים ואת גרסאות הדיזל אך לא בעיה למצוא את המנוע הנחשק, מה גם שדגמים אחרים יכולים לתת אינדיקציה למערכות חשמל ומכלולים נוספים.

הנה התגובה שכנראה תתן לך הכי הרבה אינדיקציה, הבחור רכש את הרכב כשהיצור החל והוא נתקל במספר בעיות מציקות (קראתי באתרים נוספים על בעיות בפתיחת פתח התדלוק)

"I purchased one of the first production runs of the Jaguar XF in 2008. The "pros" for this is that it got a lot of admiring looks every where you drove. The "cons" for this was teething problems with a brand new model and the lack of available options at the time of the launch.

The first teething problem was the petrol filler body exterior cover, which stopped opening. It took two trips to the dealer to correct. The second was a leaking seal in the drive shaft which was replaced. The third was the unavailability of the 20" wheels in the broachure which were not approved by Jaguar at the date of the XF launch. Only standard 18" wheels available.

I have had many differnet types of saloons in my life from a mini to an older XJ8. I have to say that the XF suits my life style the best : The split rear seats fold down to reveal a large amount of space for all my DIY raw materials so a boot liner was on the options list!

I go golfing with the two lads and with one of the rear seats down I can easily fit three sets of golf clubs and three adults in the car.

The XF itself is great to drive, superb chassis and road holding for driving on winding country roads. The superb note of the V8 makes the hair on the back of your neck stand up on hard acceleration, especially using the paddles in sport mode with the 6 speed box. On the other side it is very relaxing to drive sedately in automatic mode, so comfortable, quiet and you cannot feel the smooth gear upshifts.

The design of the cabin is unique and fabulous. The cream and dark brown leather trim along with the wood veneer is luxurious. The cabin lighting is a nice soft blue which overall makes it a great place to be in.

The sleek exterior design of the XF is targeted to a younger Jaguar customer.

Every time I drive my XF I always have a smile on my face when I get out......a suberb driving experience. Performance is 0 - 60 in 6.2 secs with limited 155 mph top speed. For the performance of the XF I feel the fuel economy is not too heavy at 25 mpg around town with 28mpg on the motorway. The road tax though is high at £430 pa. The insurance for my wife and I is £525 pa which is not too bad for a group 17 car.

Summery: Fabulous Jaguar XF, the drivers car to be sceen in!"

אפשר ללמוד מכאן מספר דברים.

1. האמינות לא רעה בכלל.

2. גאנטים 18 אינטץ נחשבים קטנים מידי לאנשים מסויימים.

3. עלות הביטוח של רכב יוקרה באנגליה זהה לביטוח של מאזדה 3 אצלנו. :x

4. צריכת הדלק של יגואר XF V8 זהה לזו של מאזדה 3.. :shock: (למי שצריך עזרה בהמרה, 1:10.5 בעיר, 1:12 מחוץ לעיר, על פי מר בחור האופטימי משהו)

פורסם

הוא בטח רשם נתוני יצרן, אני לא באמת מאמין שהבחור מדד מתדלוק לתדלוק. אני יודע שהאוטו שלי שותה, עם איך שאני נוהג אני מעדיף לא לבדוק ופשוט למלא 60 ליטר כל יומיים.

בJ.D POWER, שזהו גוף שעוסק בסקרים, היגואר קיבלה ציון גבוה יותר מהמתחרות הגרמניות.

לי יש ניסיון עם המתחרות ואני אומר לך בפה מלא שהן לא חפות מבעיות, אני חושב שאם המחיר נכון אז למה לא, תקנה ותהנה.

haters will hate

פורסם
אתה כמובן צודק, איני מכיר את קהל היעד של האוטו הזה לתפיסתך, גם עם הטבע האנושי ההיכרות שלי די מועטה, אבל נסיון של עול ימים כמוני לימד אותי שגם "קהל יעד", לא משנה איזה, מפתח סימני עצבנות ניכרים בין כשיש לו שילשול מטריד, בין כשהוא נתקע עם האוטו באמצע הכביש או סתם צריך להמתין לשרות הפרימיום הזה שאתה מכוון אליו ושגם אותו לאסוני איני מכיר.

אתה צודק ואני לא מכחיש את זה, ההבדל הוא היכולת של הכיס של קהל היעד הזה לשנות את המציאות שלו במידה והרכב לא אמין, הם פשוט מחליפים את הרכב -> כמו גרביים.

טוב - נרד מזה כי זה פחות חשוב, השאלה נענתה כאן ע"י אחד שנוהג על אינפיניטי :wink: (כמובן, שהמחיר של אינפיניטי בארה"ב והמחירים של הדלק בארה"ב -> הלוואי עלינו!)

תחשבו שאתם ממלאים 20 גלון ומתייחסים לזה כאילו ששילמתם משהו כמו 200 שקל ביחס למשכורת שלכם פחות או יותר (20 גלון, 80 ליטר) זה ההבדל.

מישהו יודע באמת כמה עולה לשנה ביטוח מקיף ליגוואר שכזו?

Pioneer TS-X150

פורסם

בנצי, תודה רבה על הלינק והאינפורמציה, בהחלט נתן תמונה מעט ברורה יותר.

אני יודע שליגוארים מדגמים קודמים היו מעט מחלות ידועות (גיר בעיקר) נראה שלזו אין.

לנוס - התשובות בסגנון "לעשירים זה לא משנה" פשוט לא רלוונטיות והאבחנה כאילו רכב יקר לא אמור להמדד בסעיף האמינות מעט ילדותית לטעמי. שום סכום כסף, שום "ביטוח פרימיום" כזה או אחר ושום כלום, לא שווים להכנס לרכב ושהוא פשוט לא יניע.

לשאלה קודמת - ביטוח סביב 13K לשנה.

פורסם
אתה צודק ואני לא מכחיש את זה, ההבדל הוא היכולת של הכיס של קהל היעד הזה לשנות את המציאות שלו במידה והרכב לא אמין, הם פשוט מחליפים את הרכב -> כמו גרביים.

טוב - נרד מזה כי זה פחות חשוב, השאלה נענתה כאן ע"י אחד שנוהג על אינפיניטי :wink: (כמובן, שהמחיר של אינפיניטי בארה"ב והמחירים של הדלק בארה"ב -> הלוואי עלינו!)

תחשבו שאתם ממלאים 20 גלון ומתייחסים לזה כאילו ששילמתם משהו כמו 200 שקל ביחס למשכורת שלכם פחות או יותר (20 גלון, 80 ליטר) זה ההבדל.

מישהו יודע באמת כמה עולה לשנה ביטוח מקיף ליגוואר שכזו?

60 דולר בערך ל15 גלון, כשאתה חי על עמלות זה מבאס אבל השיקולים שלי הן הנאה מנהיגה, נהגתי על משפחתית קטנה וחסכונית יומיים במהלך עבודתי והשתגעתי, כשאתה נוהג 400 ק"מ ביום ההשקעה של הקצת יותר דלק שווה ועוד איך, תחשוב על זה ככה, אני יכול לבלות 6-7 שעות ביום ברכב, האם שווה לי להשקיע פי 2 בהוצאות הדלק כדי להנות מסביבת מחיה מפנקת יותר? כדי לעשות את מקום עבודתי מהנה יותר, כן.

haters will hate

פורסם
ההגיון הוא פשוט מאוד, בעיות של אמינות לא ממש מטרידות את רוב קהל היעד של הרכב הזה, אתה שוכח שזה אמנם לא עשירון עליון אבל זה בהחלט רכב אלפיון עליון.

.

אתה ממש ממש טועה.

אנשים שיש להם כסף לא בהכרח הולכים ו"זורקים" אותו לפח רק בגלל שיש להם אותו.

אין סיבה שעשירים לא יהיו מוטרדים מעניינים כמו אמינות, שמירת ערך,צריכת דלק ושאר פרמטרים שמטרידים כל בעל רכב מהמניין.

ההבדל המרכזי הוא שבעל רכב מהמניין יהיה מוטרד לגבי רכב של 150,000 שקל ומישהו אמיד יחווה את אותן טירדות לגבי רכב של 500,000 שקל.

למה בחו"ל יש פנייה כל כך רחבה של אמידים לרכבי הייבריד ? (חלק מאוד משמעותי מרכבי הפאר של לקסוס, לדוגמא, הינם הייברידים ונפוצים יותר מדגמי הבנזין הרגילים).

לכולם יש את אותם שיקולים בסופו של יום, השאלה היא איזה פשרה אתה רוצה לעשות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אנשים שקונים את היונדאי אקווס יכולים להשקיע את ה70K$ שלהם על מרצדס, הם בדרך כלל עוברים לאקווס ממרצדס, כנ"ל הרוכשים של לקסוס.

היו תקופות בחיים שלי ששפכתי המון כסף על רכבים, רכבים שעולים 6 ספרות בדולרים, כשאתה נתקע עם ריינג' רובר חדש, לא משנה אם יש לך כסף לסדר אותו או אם יש לך אחריות, כל מה שאתה רוצה לעשות זה לשרוף את הרכב.

אמינות זה לא דבר של מה בכך וכשאתה רוכש רכב יקר חלק מהחבילה שאתה מצפה לקבל זה שקט, זה הערך המוסף, אני קבלן, המחירים שלי גבוהים ב30% מהמתחרים, אבל אנשים קונים ממני כי אני משקיע בשירות, כי הם קונים אותי את האמינות את הביטחון, את הידיעה שהלקוחות הקודמים שלי נהנו משקט נפשי.

כשאתה משלם יותר אתה מצפה לקבל איכות מסויימת, לא משנה כמה הלקוח טחון, אתה משלם יותר על הערך המוסף.

אני חוויתי תקלה בסדרה 7 בת שנה שגרמה לי לכ"כ הרבה תסכול!

haters will hate

פורסם
כשאתה נתקע עם ריינג' רובר חדש

ואני חשבתי שרק חבר שלי נתקע עם ריינג' רובר ספורט חדש לגמרי באמצע כביש מהיר לאחר שעשן סמיך עלה לו מהבלמים האחוריים (ולא, בלם היד היה משוחרר...).

:lol:

לרוב הרכבים היוקרתיים יש איזה ערך מוסף מבחינת אמינות מכאנית, מנועי מרצדס וב.מ.וו והגירים שלהם לרוב נוטים לאורך חיים ארוך במיוחד, גם אם הבעלים לא ממש מקפידים על טיפולים.

לקסוס בכלל צברה לעצמה שם של מכונית שייתכן ותשרוד הפצצה גרעינית (רק לקסוס וג'וקים ישארו בעולם), מקסימום יצטרכו להחליף וישר או משהו...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה ממש ממש טועה.

אנשים שיש להם כסף לא בהכרח הולכים ו"זורקים" אותו לפח רק בגלל שיש להם אותו.

אין סיבה שעשירים לא יהיו מוטרדים מעניינים כמו אמינות, שמירת ערך,צריכת דלק ושאר פרמטרים שמטרידים כל בעל רכב מהמניין.

ההבדל המרכזי הוא שבעל רכב מהמניין יהיה מוטרד לגבי רכב של 150,000 שקל ומישהו אמיד יחווה את אותן טירדות לגבי רכב של 500,000 שקל.

למה בחו"ל יש פנייה כל כך רחבה של אמידים לרכבי הייבריד ? (חלק מאוד משמעותי מרכבי הפאר של לקסוס, לדוגמא, הינם הייברידים ונפוצים יותר מדגמי הבנזין הרגילים).

לכולם יש את אותם שיקולים בסופו של יום, השאלה היא איזה פשרה אתה רוצה לעשות.

אני רואה שאני מתקשה מאוד להסביר את עצמי ואת הנקודה שאני עומד מאחוריה.

אמינות זה לא דבר שאני מזלזל בו (כמעט עשר שנים עם טויוטות - מישהו אמר לקסוס?) ואני בהחלט חושב שאמינות היא חשובה להמון אנשים אבל אנחנו מדברים כאן על יגוואר, זו רמת אחת מעל לכל מה שאתם מדברים כאן, זה לא לקסוס, זה לא אינפיניטי, זה לא מרצדס, זה לא במוו זה יגוואר.

המתחרות שלו זה רולס רויס, בנטלי, מסארטי, פרארי וכו' וכו'

וכן אני בטוח שאם קנית ריינג' רובר ונתקעת איתו - הדבר הבא שאתה תעשה זה לזרוק אותו - וזה בדיוק מה שאני אומר מההתחלה.

אתה לא קנית את הריינג' רובר שלך כי הוא אמין! (גם ידוע כאחד הרכבים הכי לא אמינים בהיסטוריית הרכב)

אם אתה היית רוצה לקנות רכב עם יכולות שטח טובות ואמין אתה היית קונה טויוטה FJ או מרצדס M קלאס.

אתה קנית אותו כי זה ריינג' רובר, כי זה רכב סטטוס, כי זה רכב מפנק במיוחד עם יכולות מאוד גבוהות.

אתה קנית אותו כי אתה יכול! ואתה החלפת אותו כי אתה יכול.

הנקודה היא שפותח השרשיר כנראה יכול לקנות יגוואר - אבל לתחזק אותה, כנראה שלא כל כך ובגלל זה הוא מאוד מאוד בונה על נתון האמינות של הרכב.

בעיניי זה שיקול עם סיכון גדול מידי לרכישת רכב שכזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

לנוס היקר,

אתה שוב מנסה בכוח להיאחז בקרנות המזבח ולהתעקש - לא ברור לי למה -לנסות ולהכנס לי לכיס ולפזר על פני תשובותיך את המסקנות העולות מניתוחך הפיננסי אותי. מעניין.

אני מבין גם שאתה טועה לחשוב שאת הצהרת ההון שלי הגשתי לך ולא לבנק.

ניחא.

חבל לי להרוס לך את הפנטזיות ובאמת הובלתי את הדיון כל פעם חזרה למחוזות עניניים, אבל כנראה שזה לא יעבוד:

שם משפחתי אמנם לא רוטשילד, אך אני נחשב למה שנתפס כקהל יעד טבעי של מכוניות אלו וגם אינני בדיוק משדרג ל XF מסובארו DL 85'. אני שם לב שאתה מאוד חרד מיכולתי להחזיק את הרכב אז אנא, הסר דאגה מלבך. אני מרוויח מספיק כדי שתחזוקה של רכב יקר נשקלת אצלי בייחוד לאור הנוחות הכרוכה באחזקתו אך למרות כל אלו, תמיד, אני מכניס פנימה גם שיקולי עלות/תועלת. הפנטזיה שלך בנוגע לכסף פשוט לא נכונה: החישוב לגבי הוצאתו כמעט תמיד נעשה, רק מרווח הגמישות גדל. ועדיין, אין מחיר לביטול זמן.

ניסיתי לרמוז בעדינות בפוסטים הקודמים שתתמקד בעיקר, והוא - מהי האמינות של רכב אותו אני שוקל לרכוש עם מוניטין עבר מעט רגיש של המותג. אם אין לך מה לתרום לדיון בשרשור זה אז אנא, רד ממנו.

• תוכן חדש...