Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XF - איך האמינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אני מתלבט לגבי רכישת XF מודל 2010-2009.

מצתאי כאן שרשור שהפנה לשתי כתבות ישנות בחו"ל: אחת טענה שהרכב לא מי יודע מה אמין, והשניה ציינה סקר שמיקם אותו בראש טבלת שביעת רצון לקוחות...

אנא, מנסיון אישי שלכם או מהיכרות כם עם נסיון אישי של אחר (...), אשמח לקבל עצה טובה שאדע מה המצב האמיתי.

תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יהיה לך קשה מאוד לקבל חוות דעת משמעותית בפורום ישראלי. אני בטוח שלא בעיה למצוא פורומים בריטיים\אמריקאים לבעלי יגואר ושם תמצא את מבוקשך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בלי קשר לאמינות, זה נראה לי תמוה לקנות אותה כשיש לה 4 כוכבי בטיחות (על פי היורואנקאפ):

http://www.euroncap.com/results/jaguar/xf/2010/410.aspx

כשלמכוניות בחצי מחיר, מאותו שנתון, ואפילו משנתונים יותר נמוכים יש 5 כוכבי בטיחות.

אבל זאת רק דעתי...

מי שקונה יגואר XF לא עושה את זה מפני שזה הרכב הבטוח ביותר שיש. הוא גם לא עושה את זה כי הוא סבור שזה הרכב המהיר ביותר בכביש (למרות שבמקרה של מנוע ה-4L זה לא כל כך רחוק מהאמת), או זה שישמור על מחירון גבוה לאורך זמן, יהנה מעלות אחזקה נמוכה או תצרוכת דלק חסכונית.

הוא עושה את זה, בפשטות, כי הוא יכול. בדיוק כפי שהוא יכול להרשות לעצמו להסתובב עם שעון רולקס, חליפה של ארמאני ונייד של mobiado. מנגד, הוא יכול גם לנסוע ברנו מגאן בטיחותית להפליא, לענוד שעון קאסיו שישרוד התקפה גרעינית, ללבוש חליפה מדרום ת"א ולדבר באייפון. כל אלה יעלו אולי עשירית בהשוואה למוצרים מהרשימה הראשונה ויהיו פונקציונליים לפחות באותה מידה, אם לא יותר. ועדיין, מי שיכול להרשות לעצמו מעדיף לא לרכוש אותם. חשבת פעם מדוע?

הנקודה שלך, טובה וחשובה ככל שתהיה, כלל אינה רלבנטית לשרשור הזה.

נ.ב.: נהגתי ב-XF גם עם מנוע 3 ל' וגם עם 4 ל'. רכב פ33ה!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כן ארבע כוכבים לא ארבע כוכבים , אם כבר למות בתאונה אז למות בתאונה ביגואר.

כמו שאומרים למות בסטייל.

ובנימה קצת יותר רצינית , אחד הרכבים הכי יפים , מרשימים , אלגנטיים שכסף ישראלי יכול לקנות.

לגביי אמינות , רכב של שנה/שנתיים על הכביש שכנראה ננהג ע״י אנשים שיש להם קצת רגש והערכה לרכב(ע״פ הבחירה המוטורית כנראה) , צריך באמת מזל נאחס בכדי שמשהו יתקלקל לאחר זמן קצר כל כך .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
כן לגביי אמינות , רכב של שנה/שנתיים על הכביש שכנראה ננהג ע״י אנשים שיש להם קצת רגש והערכה לרכב(ע״פ הבחירה המוטורית כנראה) , צריך באמת מזל נאחס בכדי שמשהו יתקלקל לאחר זמן קצר כל כך .

לא הייתי סומך על זה. הרבה לקוחות בסגמנט רוכשים רכב בידיעה שאחרי שנה-שנתיים הם מחליפים אותו למשהו חדש יותר, בעלים של XF לא בהכרח ירצה לבזבז את זמנו על בדיקות שמן וטיפולים מונעים (להבדיל מבעלים של XJ... הנהג שלו כבר ידאג לזה...) וזה דווקא מתכון לבעיות.

בכל מקרה, בבסיסו זה רכב בנוי היטב, צריך לבדוק וזו בהחלט עשויה להיות קנייה טובה. מעבר כמובן לאיכויותיו של הרכב ביומיום - יגואר מודרנית כמו שצריך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בגדול

אני חושב שלפתוח שרשיר על יגוואר ולשאול אם הוא אמין כתנאי רכישה - זה מתכון לאסון.

גם אם הרכב סופר אמין.

אנשים שקונים יגוואר - לא בדיוק מוטרדים מרמת האמינות של הרכב, הם יכולים גם להרשות לעצמם לתקן אותו.

מה לגבי ביטוח? התקשרת לחברת ביטוח לקבל הצעת מחיר לשנה? ---> אני לא אתפלא אם הסכום שתקבל כבר יוריד אותך מהרעיון. (אל תשכח לציין אם יש סאנרוף או אין :) )

בדקת כמה עולה להעביר יגוואר טסט? משום מה אני חושב שגם זה כבר יוריד אותך מהרעיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלפא, תודה על התשובה.

לנוס- צר לי, אני פשוט לא מסכים עם קביעותיך. לא אמורה לעניין אותי האמינות כשאני רוכש יגואר? למה ומדוע?

חשובה לי האמינות, כמו שחשובה לי איכות הנסיעה, המנוע, התנהגות, ביצועים, עלויות ביטוח (כן, בדקתי. לא מעט אבל אפשר לחיות עם זה) ועוד. זה עוד נדבך במערך שיקולים שנלקח אצלי בחשבון כשאני רוכש רכב. מדוע יגואר צריכה לקבל אצלי פטור? לא זכור לי שהיא עשתה משהו שמצדיק זאת (עדיין. הרי היא עדיין לא בבעלותי)...

• תוכן חדש...