Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר XF - איך האמינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה שאני מתקשה מאוד להסביר את עצמי ואת הנקודה שאני עומד מאחוריה.

אמינות זה לא דבר שאני מזלזל בו (כמעט עשר שנים עם טויוטות - מישהו אמר לקסוס?) ואני בהחלט חושב שאמינות היא חשובה להמון אנשים אבל אנחנו מדברים כאן על יגוואר, זו רמת אחת מעל לכל מה שאתם מדברים כאן, זה לא לקסוס, זה לא אינפיניטי, זה לא מרצדס, זה לא במוו זה יגוואר.

המתחרות שלו זה רולס רויס, בנטלי, מסארטי, פרארי וכו' וכו'

וכן אני בטוח שאם קנית ריינג' רובר ונתקעת איתו - הדבר הבא שאתה תעשה זה לזרוק אותו - וזה בדיוק מה שאני אומר מההתחלה.

אתה לא קנית את הריינג' רובר שלך כי הוא אמין! (גם ידוע כאחד הרכבים הכי לא אמינים בהיסטוריית הרכב)

אם אתה היית רוצה לקנות רכב עם יכולות שטח טובות ואמין אתה היית קונה טויוטה FJ או מרצדס M קלאס.

אתה קנית אותו כי זה ריינג' רובר, כי זה רכב סטטוס, כי זה רכב מפנק במיוחד עם יכולות מאוד גבוהות.

אתה קנית אותו כי אתה יכול! ואתה החלפת אותו כי אתה יכול.

הנקודה היא שפותח השרשיר כנראה יכול לקנות יגוואר - אבל לתחזק אותה, כנראה שלא כל כך ובגלל זה הוא מאוד מאוד בונה על נתון האמינות של הרכב.

בעיניי זה שיקול עם סיכון גדול מידי לרכישת רכב שכזה.

כדאי לוותר. ולא שחלילה אני ממעט מכובד משקלם של טיעוניך, גם אם איני מסכים להגיונם, אבל כאן כבר היצור הלא נעים הזה הקרוי "אגו" נכנס לתמונה וזה לרוב לא נגמר טוב. וכפי שכבר הודיתי קודם כנראה איני מכיר כמוך את ה"מילייה" הזה, שאם מתקלקל לו האוטו הוא פשוט זורק אותו וקונה חדש, בלי שהדבר יטריד ולו לרגע את מנוחתו. ועדיין מקננת התחושה שזו בעצם ורסיה ציונית של השייך הסעודי שזורק את האוטו ברגע שמתמלאת המאפרה. ואפילו שם, בארץ הצפה על נפט יקר אני לא לגמרי משוכנע שככה זה עובד.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון, לא, אני לא סובל מבעיות אגו - אני מנסה להעביר נקודה.

סה"כ לא מזלזל בחשיבות של נושא האמינות וגם לא בכיס של פותח השרשיר אבל אני מתאר לעצמי שנושא האמינות חשוב לו כאן לא בגלל שהוא לא אוהב את תחושת האכזבה הנוראית של תקלת רכב אלא בגלל שהוא פוחד מצרות כלכליות.

כשנמצאים במצב כזה - אמין או לא אמין, עדיף לבחור כוון אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל אני מתאר לעצמי שנושא ....

מותר לך "לתאר לעצמך" פעם אחת או שתיים אבל להמשיך להתווכח כדי להעביר מסר שמבוסס על הנחה ולא על מידע קונקרטי לא רק שמיותר אלא שכבר מתחיל להרגיז ולהראות קטנוני ואפילו לעורר גיחוך על גישתך.

די עם זה - בבקשה ... :-)

פורסם
אבל אנחנו מדברים כאן על יגוואר, זו רמת אחת מעל לכל מה שאתם מדברים כאן, זה לא מרצדס, זה לא במוו זה יגוואר.

המתחרות שלו זה רולס רויס, בנטלי, מסארטי, פרארי וכו' וכו'

ב-2 משפטים הצלחת להצחיק את בעלי מרצדס, מזראטי וב.מ.וו ולעצבן את בעלי רולס רויס ובנטלי.

יגואר זה אחלה שם, אבל למעט תדמית של "מכונית סופר פאר כמו באגדות" שנוצרה לה בארץ, בחו"ל לא מדובר באיזה משהו מיוחד והן לרוב נמכרות, בעיקר כיד שניה במחירים מגוכחים.

יגואר בהחלט מתחרה במרצדס וב.מ.וו, היא לא רמה מעל והיא לרוב רמה מתחת, זה חלילה לא מוריד ממעמדה כמכונית פאר ראוייה בהחלט ויש לה היום דגמים שבהחלט ניתן להזיל עליהם ריר, אבל בוא נשים דברים בפרופורציות.

מה שכן, כמו לרוב המכוניות הבריטיות המעניינות, יש לה "קסם" מיוחד (זה תקף גם למשל לאסטון מרטין).

איך הכנסת את פרארי לדיון על יגואר רק עמוס השרת יודע.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...