Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשלושה חודשים התחלתי להרגיש רעידות / קירטועים של הרכב (ג'אז 2007) בהאצה (בתחילה רק במהירויות 50+ אבל לבסוף - יום יומיים אחורי זה כבר היה בכל האצה) במוסך האוטו עבר בדיקה והוחלפו הפלאגים,

התקלה נעלמה לחלוטין לשלושה חודשים ואתמול חזרה שוב, הרכב מקרטע בהאצה שזה ממש מרגיש כמו קפיצה של האוטו (שזה יכול להיות קטע נחמד אבל לא) בהאצה (כרגע זה קורה בתכיפות נמוכה).

רעיונות של מה יכול להיות שם? אני חשבתי פעם קודמת שזה קויל אבל מוסך טען שזה פלאגים ואכן התקלה נעלמה לתקופה מסויימת.

עזרתכם בבקשה...

פורסם

בדוק גם מסנן דלק.

אם הפלגים הוחלפו וזה פתר את התקלה, בדוק אותם שוב.

אם זה אכן שוב פלגים, צריך לבדוק שהורכבו פלגים נכונים,

ואם הנכונים מורכבים, משהו גורם להם להשרף כנראה.

צריכת הדלק נותרה כשהיתה לפני כן?

פורסם

boxer 19 צודק, לי הייתה אותה תופעה במאזדה 626 והוחלפו סלילי הצתה, במוסך אז אמרו שרואים על הפלאגים איזשהו סימן כשחוטי ההצתה פגומים ואז יודעים אם להחליף אותם.

אחרי ההחלפה הרכב נסע חצי שנה והתופעה לא חזרה ואז הוא נמכר.

שבת שלום.

פורסם

גם לי היתה תופעה כזאת בדייהטסו הקודם.

חשמלאי חיבר מעיין קרוקודילים לכל חוטי ההצתה,ובדק במסך רציפות אות

ואכן באחד מחוטי ההצתה שמתחברים לפלאגים בצד אחד ולכוהל בצד שני

הקו לא היה רציף.החלפתי את כל הארבעה והרכב נסע כמו חדש.

(זה גם לא עניין יקר 150 ש"ח -לא חייבים מקוריים-תברר הפרש למקוריים)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...