Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בגרות בגיאוגרפיה - לבד/קורס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק משיפור אפשרויות הקבלה שלי למקצועות ההנדסה באוניברסיטה אני צריך לשפר את ממוצע הבגרות שלי.

ראשון ליפול בגורל היה, כמובן, גיאוגרפיה.

בתיכון למדתי פיסיקה, ובכללי תעודת הבגרות שלי די טובה. מעולם לא למדתי גיאוגרפיה.

האם אפשר לגשת לבגרות ללא קורס? האם יש מיקודיות לבגרות בג"ג?

אני מעדיף לא לשבת 12 שעות בשבוע בכיתה עם 20 מפגרים, כשאפשר ללמוד את החומר ברבע מהזמן מבלי להרגיש כאילו הם הפר"ח שלי. איזה קורס יתאים לי?

תודה.

פורסם

נסה ליצור קשר עם תיכוניסטים (או תיכוניסטיות ;)) ואולי אפילו לגשת לתיכון בו למדת.

עיין במבחנים לדוגמה ובחומר הלימוד ותחליט.

אני מאמין שהרמה לא בשמיים וסה"כ המקצוע לא נשמע קשה.

בתור סטודנט בפתוחה אני מאמין חזק בלימוד עצמי, אם הספר הנכון וקצת תחת (או תפיסה מהירה) המורה הופך למיותר.

נ.ב

ואני חשבתי שהתמונת פרופיל שלי לא מועדכנת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זיו, אתה פשוט חלש... אבל אם זה מנחם אותך אני עדיין חייב לארגו ה@#$@ הזה מבחן בספורט, אפילו שעברתי :lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ממוצע הבגרויות הוא 97, עפ"י הבדיקה שערכתי זה יכול להעלות לי את הממוצע לאזור ה-100, מה שמסדר אותי פיקס.

פסיכומטרי (טרי טרי מהיום) - 672.

הרעיון המבצעי הוא ללמוד הנדסת מכונות או חשמל (במידה ואתקבל).

פורסם

חננה.

אל תתפוס אותי במילה, אבל היו דיבורים על תוכנית לשנות את כל מתכונת לימודי הגיאוגרפיה בתיכון. אם הרפורמה הזו כבר יצאה לדרך החיים של תלמידי התיכון צפויים להיות הרבה יותר קשים.

בכל מקרה, כן, יש מיקודית לגיאוגרפיה (והיא אפילו מונחת כרגע על המדף מעל הראש שלי). אני "למדתי" בעזרתה על חוף הים באילת במשך שלושה ימים, קיבלתי 86. עם קצת יותר השקעה הציון הזה היה יכול להיות גבוה יותר בכמה נקודות.

אם תוכנית הלימודים לא שונתה אז עוד יתרון של הבגרות בגיאוגרפיה זה שיש המון בחירה, למעשה חצי מהחומר לא צריך ללמוד.

בקיצור - מומלץ. לא זכור לי שצריך להפגין ידע יוצא דופן בגיאוגרפיה קלאסית, אני חושב שזה יותר בקטע של שינון.

דבר איתי אם יש לך התלבטויות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ממוצע הבגרויות הוא 97, עפ"י הבדיקה שערכתי זה יכול להעלות לי את הממוצע לאזור ה-100, מה שמסדר אותי פיקס.

אני די משוכנע שהציונים הנ"ל מכניסים אותך למכונות באוני' ת"א.

פורסם

לפני 3 שנים שאני השלמתי בגרויות, היה חסר לי תנך וספרות, פאקינג יואל גבע רצו בסביבות 12 אלף ש''ח.

הושבתי את התחת למשך 3 חודשים, בעזרת המיקודיות ובעזרת חבר של אח שלי שהיה בדיוק בכיתה יב' למדתי את הנושאים שעליהם היו הבגרות.

כוס אוחטוק אנטיגונה ולמך הסבל, הרסו לי את החיים בתקופה ההיא.

בקיצור, עזוב אותך מקורסים, בזבוז כסף אחד גדול.

אגב, אם לא למדת גאוגרפיה בתיכון אז למה אתה צריך לעשות בזה בגרות?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני מכיר מישהו עם ממוצע בגרויות קצת מעל שלך ופסיכו' לא מספיק גם לאפות עוגות(540) לומד שנה ג' בבן-גוריון, הוא כמובן לא נכנס ישר אלא דרך מכתב לדיקן שהכניס אותו די מהר לשם.

כך שלדעתי לעשות "סתם" בגרות נוספת לא ריאלית באמת.

404

פורסם

תודה לכל המשיבים, עזרתם לי מאוד.

הוחלט לעשות בגרות בג"ג הקיץ, בעזרת מיקודית ומורה פרטי במידה ואצטרך.

ליאור, בגרות בג"ג מעלה לי את הממוצע ב-2.5 עד 3 נק', והיא אמורה להיות קלה יחסית.

תמיר, הנדסת מכונות או חשמל?

פורסם

אצלנו בביה"ס בכלל לא הייתה אפשרות להיבחן בגיאוגרפיה...

כנראה שאלה נחשבות "נקודות קלות".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...