Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מבקשת עזרה לפני שאני אחלית לקנות או לא.

עשיתי בדיקה בדינמומטר.

התוצאות הן:

לחץ שמן לפי נורית תקין, לבדוק צריכת שמן בנסיעה- לחזור לבדיקה, טיפול במערכת קירור\נוזל קירור, PPM)

HC 1 CO2 14.4(% LAMBDA 1.012 02 0.27 X CO 0.01%)

לבדוק\לתקן זויות במתלה קדמי, נקישה במסרק הגה. (כאן המוכר מתחייב להחליף 4 צמיגים ולעשות כיוון פרונט)

כיפוף\תיקון בפגוש(ים) קדמי\ אחורי

מערכת בלמים תקינה ומערכת תאורה

עברת כח- נזילת שמן תיבת הילוכים. רעש פנימי תימסורת אוטומתיטי, תימסורת אוטומט לטיפול הוראות , שילוב מאוחר\ דרוש סריקה וכיוון ממוחשבת ולחזור לבדיקה, החלפת הילוכים מאוחרת, החלקה\ השהיה בתאוצה, תיבת הילוכים סגורה( ללא מדד) לבדוק שמן במוסף מורשה, נקישות בשילוב \החלפה.

המוכר מתחייב לטפל בנזילת שמן בגיר ולעשות איפוס תוכנה.

הבנתי שיש בעיה עם גיר. השאלה היא עם איפוס תוכנה זה הפתרון כאן? ובכלל הים כדאי לקחת את האוטו. מכונית 2008, קילמטרז' 80.000

תודה על העזרה.

פורסם

פיג'ו ובעיות גיר זה כנראה שילוב בלתי נפרד... המלצתי היא ללכת למוסכניק שאתם סומכים עליו שיבדוק ויתן לכם הערכת מחיר כספית לעלות יישור קו ולא להסתפק בבדיקה היבשה/כסת"חית של דינמומטר. הם עלו על הבעיה השאלה מה המחיר.

וגם לא ציינתם את המחיר שהמוכר (שנשמע להוט למכור אם הוא מוכן לסדר הכל העיקר שתיקנו) דורש לדעת את כדאיות העסקה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
פיג'ו ובעיות גיר זה כנראה שילוב בלתי נפרד... המלצתי היא ללכת למוסכניק שאתם סומכים עליו שיבדוק ויתן לכם הערכת מחיר כספית לעלות יישור קו ולא להסתפק בבדיקה היבשה/כסת"חית של דינמומטר. הם עלו על הבעיה השאלה מה המחיר.

וגם לא ציינתם את המחיר שהמוכר (שנשמע להוט למכור אם הוא מוכן לסדר הכל העיקר שתיקנו) דורש לדעת את כדאיות העסקה.

המחיר 51.000

פורסם

האוטו נמכר בסוכנות . עד כמה שהבנתי זה די נהוג שם לתקן תקלות לפני מכירה. זה יד ראשונה אחרי נהגת פרטית.

פורסם
האוטו נמכר בסוכנות . עד כמה שהבנתי זה די נהוג שם לתקן תקלות לפני מכירה. זה יד ראשונה אחרי נהגת פרטית.

תחושת בטן שלי על סמך נתונים יבשים בלבד אומרת שזה קצת קצת לחוץ מידי למכירה... ולא ענית מה המחירון?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
תחושת בטן שלי על סמך נתונים יבשים בלבד אומרת שזה קצת קצת לחוץ מידי למכירה... ולא ענית מה המחירון?

מחירון בערך 60.000

פורסם

הבעלות המקורית פרטית או ליסינג (ראיתי שרשמת אחרי נהגת פרטית, השאלה אם זה מגובה)? זה טרייד אין מוכר או מגרש קטן?

נזילת שמן בגיר והחלקות בהעברה מחייבות בירור, ואם המוכר מבצע זאת במוסך מורשה ויש ראש שקט בעניין- אז הכיוון חיובי.

נקישה במסרק הגה כדאי גם לבדוק.

במידה והכל תוקן (הגה, צמיגים, וכמובן גיר) ובהנחה שמדובר ברכב מיד ראשונה פרטית, אז המחיר אכן סביר לרכב .

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
הבעלות המקורית פרטית או ליסינג (ראיתי שרשמת אחרי נהגת פרטית, השאלה אם זה מגובה)? זה טרייד אין מוכר או מגרש קטן?

נזילת שמן בגיר והחלקות בהעברה מחייבות בירור, ואם המוכר מבצע זאת במוסך מורשה ויש ראש שקט בעניין- אז הכיוון חיובי.

נקישה במסרק הגה כדאי גם לבדוק.

במידה והכל תוקן (הגה, צמיגים, וכמובן גיר) ובהנחה שמדובר ברכב מיד ראשונה פרטית, אז המחיר אכן סביר לרכב .

autodeal.co.il זה האתר של המגרש. לא יודעת אם הם פונים למוסך מורשה.

פורסם

דווקא בגלל שהאוטו מאוטודיל לא הייתי מתרחק בתנאי כמובן שהבדיקה הוזמנה על ידך. מדובר בטרייד אין של צ׳מפיון מוטורס יבואנית סייאט, סקודה, אאודי ופולקסוואגן כך שרוב המכוניות הן בבעלות פרטית והגיעו לשם במסגרת עיסקאות טרייד אין.

פורסם
דווקא בגלל שהאוטו מאוטודיל לא הייתי מתרחק בתנאי כמובן שהבדיקה הוזמנה על ידך. מדובר בטרייד אין של צ׳מפיון מוטורס יבואנית סייאט, סקודה, אאודי ופולקסוואגן כך שרוב המכוניות הן בבעלות פרטית והגיעו לשם במסגרת עיסקאות טרייד אין.

הדיקה כן הוזמנה על ידי. נראה לי שהמוכר היה מעדיף ללכת ל MMM. רוב הבדיקות שלהם משם.

• תוכן חדש...