Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות לרכב עד 40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סטודנט בן 28 שמעוניין לקנות רכב עד 40000 אלף.

אני מחפש משהו לתוך העיר (בית,לימודים,עבודה).

אני מחפש רכב אוטומט עד 1400 סמ"ק ושלא יהיה ישן מידי וגם אשמח לדעת איזה בדיקות ודברים אני אמור לעשות לפני קניית רכב (פעם ראשונה שלי).

אני אשמח לשמוע את עצתכם לעזרה.

תודה.

פורסם

בתור סטודנט אני מאמין שאתה זקוק לרכב חסכוני ופשוט,לדעתי אם אתה צריך רכב לתוך העיר כדי לשקול רכב מיני,מקסימום חיסכון ועלות תחזוקה,אתה יכול לבדוק את הפיאט פנדה,,לפנדה יש גיר רובוטי שהוא חסכוני,אין הרבה ביד 2,אולי כדי לבדוק במגרשי הליסינג ואז תקבל רכב בשנתון מתקדם יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבדיקה הכי טובה היא בדיקה במכון מורשה שם ימצאו לך ליקויים שאיתם מומלץ לגשת למוסך שאתה מכיר על מנת לקבל אומדן כספי לליקויים. לפני העברת הבעלות מומלץ לבצע בדיקת מישכון - עדיף דרך האינטרנט ולא בדואר כי זה רבע מחיר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...