Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כחודש ביצעתי טיפול ובין היתר החלפתי רפידות בלימה קדמיות.

לאחר יום-יומיים שמתי לב שכאשר אני בנסיעה איטית ובולם יש רעש חריקה. נשארתי עם זה שבוע ואמרתי אולי זה יעלם מאחר והרפידות חדשות.

זה לא נעלם.

הלכתי לחנות חלקי החילוף ולקחתי רפידות אחרות בעד אלה שהורכבו לפני שבוע.. המוסכניק שלי הרכיב את החדשים ( מתוצרת איטלקית) והיום שמתי לב שעדיין יש רעש (אני חייב לציין שלא כמו הראשון שהם היו שורקים ממש..)

נ.ב לפני ההחלפה לא היה רעש בכלל פשוט הרפידה הייתה ממש גמורה.

אשמח לתשובה.

(אגב הרכב הוא סיוויק 99)

כמו כן אם יש לכם הצעות לגבי רפידות שלא מאכזבות אשמח מאוד לשמוע, או מכון שבודק דברים כאלה בקפידה באיזור חיפה וטירת הכרמל.

סופש נעים.

פורסם

לרוב זה נובע מרפידות תחליפיות ולא מקוריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הצלחות לא גמורות. הן במצב סביר מאוד. (כמובן שזו דעה של המוסכניק שלי..)

אולי באמת זה מהרפידות כי הן חליפיות (עכשיו מורכב משהו איטלקי)- אבל זה מאוד מפתיע אותי שלמרות שהחלפתי 2 סטים עדיין יש רעש. זה לא הגיוני- הרי לא כל הרכבים שעל הכביש הם בעלי רפידות מקוריות.

איך בדיוק בודקים אם יש מדרגה בצלחות?

ואם מישהו יודעת מהן הרפידות המומלצות ביותר לסיויק 99?

בברכת שבת שלום לעונים.

(נ.ב: שמעתי על "לוקאס", מומלץ?)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ברשותכם

ברכבי (פורד פוקוס 2001) מופיע מידי פעם רעש חריקה בעת לחיצה על הבלמים.

הרכב בולם בצורה תקינה, צלחות ורפידות הוחלפו לפני שנתיים וחצי ו50 אלף ק"מ. לאחרונה הסתכלתי על הרפידות והן בעובי תקין, ז"א שאני לא "על הקצה".

האם נדרש להחליף צלחות?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...