Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. איך בדיוק הילוכים קצרים מהווים בעיה בנסיעה בפקקי גוש דן?

2. האם אתה בטוח? בקליאו שלי בת 12 שנה יש עיגוני איזופיקס ב 4 עמדות (חוץ ממושב הנהג), ובחדשה אין? נשמע לא סביר בכלל.

1. עבודה יותר מאומצת עם הגיר: ארבע-חמש החלפות בשביל להגיע ל-60 קמ"ש ממצב עמידה.

2. מאה אחוז. הייתי אתמול בסוכנות ובדקתי במיוחד.

פורסם

1.בגיר קצר ככל שיהיה, ב 60 קמ"ש אתה נוסע בהילוך שלישי או רביעי. זאת אומרת ממצב עמידה נדרשות 2 או 3 החלפות. שזה בדיוק כמו בכל אחר. כך שנקודה הזאת עדיין נראית לי מאוד שולית. אם כבר, יש משמעות לגיר קצר במהירות שיוט בכביש בינעירוני, בו אתה נוסע בסל"ד גבוה יחסית.

2. אין לי מילים וזו לא מתקבל על הדעת ברכב מודרני של יצרן, ששם את נושא הבטיחות בראש סדר העדיפויות.

פורסם
תיראה אם אתה הולך להחזיק אותו בערך 4 שנים,נכון אי אפשר לדעת מה יהיה ,גם מי חשב לפני גם שנים שאנשים יקנו רכבים קטנים פשוטים וידניים? מי חשב בכלל שיבואנים,חלקם יביאו לארץ משפחתית ידנית?

היום לא מאט אנשים הפסידו הרבה כסף בגלל מבצעים שונים,דעה שלי אם אתה אוהב את הקליאו,קנה אותה,תהנה ממנה אותם 4 שנים ואז תמכור,אי אפשר לדעת מה יהיה השוק עוד 4 שנים.

הסברתי את השיקול העיקרי שלי - אני לא יודע איפה אהיה בצבא.

אם זה יהיה מקום שאני חוזר כל יום הביתה, או שאני יכול לצאת 2-3 פעמים בשבוע הביתה - אז כן שווה לי.

אבל אם זה רכב שהולך לשרת אותי רק בסופ"שים כשאני חוזר הביתה, אז באמת שחבל על הכסף, ושהגטס תספוג את הירידת ערך בנתיים (כבר ספגה את הרוב)... חבל לי שיישב פה רכב 4 שנים בחניה ולא ייסע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...