Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים וחצי הגיעו פנסי הערפל מבריטניה שהזמנתי לרכב שלי (מוטבעים עם חותמות E גם על הפנס וגם על הנורות). כשהגעתי למכס הפקידה הסבירה לי שעליי למלא את הפרטים בדף המצורף למרות שרשום לי בסעיף 9 בדף השחרור את השורה הבאה:

ע"פ החלטת מ. התחבורה הפריט מאושר.לצורך שחרורו,יש למלא את הטופס המצורף

וכך עשיתי,מילאתי את כל הפרטים הדרושים בטופס המצורף של משרד התחבורה,ניגשתי לרחוב המלאכה 8 והפקדתי את המסמכים.

היום הגיע אליי מכתב ממשרד התחבורה עם כל הטפסים שלי ועליו חותמת אדומה בצורת ריבוע ובתוכה רשום "נתקבל ותאריך 1.1.12" ובתנאים לשחוררו כתוב לי את השורה הבאה:

שחרור הטובין על ידי מפקח

ומכאן השאלה שלי,אם כבר משרד התחבורה אישר את הפריט,ומילאתי את כל הפרטים בטופס המצורף מדוע עכשיו הם רוצים שמפקח יאשר זאת?

מה עליי לעשות עכשיו עם הדף?..ללכת למכס ולקוות שיהיה שם מפקח מטעם משרד התחבורה? האם אני צריך לתאם פגישה עם מפקח כלשהו? מה עליי לעשות עכשיו?. זאת הפעם הראשונה שחבילה נתקעת במכס וכבר יצא לי מכל החורים ה"מאסחרה" שהם עושים.

התקשרתי לטלפון הכתוב בתחתית הטופס של משרד התחבורה כדי לברר מה לעשות (שלא נדבר על זה ששעה וחצי ניסיתי לתפוס אותם עד שהיא ענתה) והטלפנית שענתה לא ידעה מה לעשות איתי ונתנה לי מספר של אחד בשם ניסים שהוא מפקח תחבורה.כשהתקשרתי לאותו ניסים ענה לי בצורה הבאה " תחזור אולי יותר מאוחר בי" וניתק. בושה :evil:

מה עליי לעשות?

דוד

נ.ב אם זה לא המקום המתאים,אבקש מהמנהלים להעביר למקום המתאים.

• תוכן חדש...