Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שוב בעיות בפורד פיאסטה שלי, הפעם העניין הוא כזה:

 

בחודש-חודשיים האחרונים פתאום התחלתי להרגיש בזמן נסיעה (בכל הדוושות וגם במוט ההילוכים) הרגשה חזקה של רעידות, אולי יותר נכון להגדיר את זה כמו רטט ממש חזק, כמו כן כשלוחצים על דוושת הגז היא 'נתקעת' למטה ולוקח לה זמן לחזור חזרה למעלה, ואז כשצריך להחליף הילוך וכשלוחצים על הקלאצ' הסל"ד קופץ למעלה ויש רעש חזק בגלל זה. מקווה שיצא מובן.

 

התקלה באה והולכת לסירוגין, בלי קשר למהירויות גבוהות או נמוכות, אחרי האצה או סתם באמצע נסיעה בכביש מהיר. בהתחלה חשבתי שאני מדמיינת את זה והתעלמתי אבל זה נהיה מציק. שמתי לב לאחרונה שכשהאוטו קר בתחילת נסיעה הדוושה מגיבה הכי לאט וממש נתקעת למטה והאוטו מאיץ (טיפה) בלי שרציתי. לקחתי את הרכב למוסך, עשינו עליו סיבוב ובעל המוסך אמר שהוא לא מרגיש שום בעיה. אמרתי לו שאני מכירה את הרכב ושהוא לא היה ככה וגם היה פחות רועש. בקיצור אחרי שהתעקשתי הוא פתח את מכסה המנוע ואמר שצריך להחליף את התושבות מנוע (נשמע לי מונפץ ולא קשור) אז בינתיים לא חזרתי אליו. לא מזמן החלפתי צמיגים (חברה גרמנית שכחתי את שמה) ועשיתי כיוון פרונט, כך שהבעיה כנראה לא הייתה קשורה לצמיגים.

 

מה יכולה להיות הבעיה?? סליחה על האורך ותודה לעונים....

פורסם

הזכרת סימפטומים של מספר בעיות בלתי תליות:

דוושה שנתקעת,דהיינו אפקט המדרגות בד"כ קורה שבית-הכבל השתפשף והתבלה,והוא "תופס" את הכבל הפנימי ולכן יש צורך להחליפו. (או שאולי משהו לוחץ עליו או שהוא מקופל יתר על המידה)

רעידות-יכולות להיגרם ממספר סיבות, חד משמעית אחת הן - תושבות מנוע פגומות ,כפי שאובחן אצלך ע"י בעל מקצוע.

פורסם

תלוי עד כמה המצב גרוע. במקרים קיצוניים , מכלולים יכולים להישבר במידה והתושבות גמורות כליל.

לגבי הכבל ,מומלץ לסדר את הבעיה(מאוד לא נוח לנהוג בצורה כזאת- במידה וזו אכן הבעיה)

פורסם

לעניין הדוושה, רוב הסיכויים הם שזה אכן הכבל.



היה לי מקרה כזה, ולאחר החלפת הכבל העניין הסתדר.

שווה לבדוק אם השרוול של הכבל נמצא במקום ולא מכופף.

 

 

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לגבי בעיית הגז-קיימת גם אצלי (יש לי אותו אוטו). הבעיה החריפה מאז שהחליפו לי כוילים וחוטי הצתה.

בתחילת הנסיעה מרגישים כאילו האוטו מאיץ לבד ואם לוחצים על קלץ' הסל"ד קופץ. הבעיה נעלמת לגמרי אחרי 5 דקות נסיעה - מה שמצביע שהבעיה היא לא בקבל.

פורסם

gollu

 

א. קבל? איזה קבל? אולי כבל?

ב. תאפס את חיישן המהירות. חפש בפורום כבר כתבתי איך עושים את זה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בדיוק זה

 

התמונה בהודעה 15 בשירשור

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

×
×
  • תוכן חדש...