Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

העניין הוא כזה, הזמנתי מצלמה לרכב של חברה שלי ממכירה פומבית(המלצמות עם ה6 לדים בחזית מהסוג הזול).

המשלוח הגיע מהר, אבל המצלמה מצלמת מאוד מאוד גרוע, ולדעתי היא פגומה. ויש לי מצלמה זולה מסוג אחר ממוכר אחר(שמשום מה כבר לא שולח לישראל) שעובדת מצוין להשוואה.

פניתי למוכר והוא בתגובה אמר לי לעדכן את הקושחה, דבר שלא הצליח לי עם 2 כרטיסי זיכרון שונים(בשיטה שהוא הסביר לי).

שלחתי לו מייל שהשיטה לא הצליחה, והוא רשם שהם מקבלים החזרים, אממה, משלוח בחזרה אליו(הונג קונג) עולה יותר ממחיר המוצר.

מה ניתן לעשות?

תודה לעוזרים :-P

פורסם

קרה לי בדיוק אותו הדבר, הסברתי למוכר שישתלם לי לקנות מוצר ממישהו אחר במקום לשלוח את המוצר בחזרה אליו, ואני נורא מאוכזב, ולצערי אאצלך לתת פידבק שלילי.

חזר אלי מייד , ושלח מוצר חדש ללא דרישה של המוצר הפגום.

פורסם

מה זה מצלמת "מאוד מאוד גרוע"?

או שהיא מצלמת, או שלא. אין באמצע.

אם איכות התמונה יוצאת גרוע זה כי קנית זול וקיבלת זול. זה כל מה שהחיישן שיושב במצלמה יודע להפיק.

יכול להיות שהמצלמה מהמוכר השני פשוט יותר טובה ונמכרה במחיר נמוך ודומה לזולה.

הזממנת מאיביי? אם כן ויש לך טיעון טוב (ולדעתי "השוותי עם מצלמה מדגם אחר וראיתי הבדל" זה לא מספיק טוב), אתה יכול לעשות "open case" בדף ההזמנה ולדווח שקיבלת מוצר פגום.

כנראה שהמוכר פשוט ישלח לך חדשה או שאם הוא לא יסכים ותשכנע מספיק, איביי יזכו אותך על הקנייה בחשבון פייפל.

פורסם
בעקרון ממה שראיתי באתר של הדואר המחיר הוא 85 ש"ח למשלוח חבילה להונג קונג(400 גרם על פי המפרט העמוד המכירה).

אז לא שולחים בחבילה, אלא ב"צרור" או איך שהם לא קוראים לזה, אז יעלה לך בקושי 20 ש"ח עם מספר מעקב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני חוזר: לאחרונה שלחתי להונג קונג סוללה לנייד שלא תפקדה כראוי. המשלוח עלה כמעט 18 שקלים.

אין לי מושג איך הגעת למחיר שרשמת...

פורסם

מחזק את קודמי , קרה לי אותו מקרה , המוכר לא היה מוכן להתפשר ודרש את המוצר חזרה .

עלות המשלוח הייתה פחות מ 20 שקלים עם מספר מעקב כך שהמוכר לא יוכל להתנער מאחריות .

רק תיזהר עם הכתובת , בהונג קונג יש להם כתובות ממש מסובכות עם מחוז שכונה רחוב , בקיצור תבקש כתובת מדויקת מהמוכר .

בהצלחה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
מה זה מצלמת "מאוד מאוד גרוע"?

או שהיא מצלמת, או שלא. אין באמצע.

אם איכות התמונה יוצאת גרוע זה כי קנית זול וקיבלת זול. זה כל מה שהחיישן שיושב במצלמה יודע להפיק.

יכול להיות שהמצלמה מהמוכר השני פשוט יותר טובה ונמכרה במחיר נמוך ודומה לזולה.

הזממנת מאיביי? אם כן ויש לך טיעון טוב (ולדעתי "השוותי עם מצלמה מדגם אחר וראיתי הבדל" זה לא מספיק טוב), אתה יכול לעשות "open case" בדף ההזמנה ולדווח שקיבלת מוצר פגום.

כנראה שהמוכר פשוט ישלח לך חדשה או שאם הוא לא יסכים ותשכנע מספיק, איביי יזכו אותך על הקנייה בחשבון פייפל.

הצבעים והמריחות בצילום מעידים על זה שמשהו שם לא תקין.

אכן בדקתי עכשיו וראיתי שמשלוח "צרור קטן" הרבה יותר זול ממשלוח חבילה, השאלה מה ההבדל?

פורסם

חבילה זה משלוח ב EMS - יקר יותר ועבור משלוחים מעל משקל מסוים.

לכל דבר עד 2 ק"ג ניתן לשלוח בדואר רשום רגיל והמחיר כפי שנאמר ,זול.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
נצלשון:

אפשרי לשלוח לוח אם בבטחה כצרור?

מתחת ל2 קילו החבילה תשלח כצרור קטן.

מעל 2 קילו החבילה תשלח בהגדרת חבילה.

אין שום בעיה לשלוח לוח אם , הקפד לשלוח בדואר רשום,את הלוח אם תארוז עם פצפצים בתוך קופסת קרטון.

• תוכן חדש...