Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואתי מעניין ב-BIKE

אבי פרידמן
שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עיתון BIKE האנגלי עשה השוואתי של "אקזוטיקה נגישה", והשווה 749,999, RSV-R, ובנלי TRE.

ה-749, אחרי 10 הדקות הראשונות במבחן, החליט לוותר על שרותי אחד הצילינדרים, ועבר לעבוד "מונו". התקלה? סליל הצתה ועוד כל מיני גיזמו חשמליים הרימו דגל לבן.

ה-999, כשכבר נראה היה שהוא הולך לעבור את המבחן בשלום (והם אשכרה היו מפוחדים כל המבחן, מתי הוא יתקע), "שרף" את הצג הדיגיטלי שלו לחלוטין. כנ"ל התאורה של הצג האנלוגי של הסל"ד. תקלה שקרתה גם לפני שנה, במבחן 2003.

האפריליה תואר כבעל איכות הרכבה יפנית, ולא פחות.

אבל אותי מדהים מי עדין מסוגל ללכת ולקנות דוקאטי. אחת המסקנות של המבחן היו "מי יכול להרשות לעצמו לקנות דוקאטי אחרי שנגמרת האחריות" :roll: . אגב, שני הדוקאטים הוכנו מבעוד מועד למבחן ההשואתי, כאשר היבואן ידע שהם הולכים להבחן ב-BIKE, שהוא הנקרא ביותר בבריטניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השדון מבקש עזרה מהאזרח...

אחרי הודעה כזו...

אני צריך לבכות או לצחוק ?

:lol:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי ניצח בסוף במבחן?

ה-749 או ה-999?

(וחוץ מזה, לא נכון לעשות הכללות. אז היתה להם תקלה נדירה באופנוע מבחן. זה אומר שכל הדוקאטים לא אמינים? אפשר לחשוב שלאף אחד מכם לא הפסיק לעבוד צילינדר באופנוע-מבחן יפני פעם. לי פעם הפסיקו לעבוד כל הארבעה באיזה VFR! אני משוכנע שגם אצל BIKE הבעיה היתה נפתרת אם, כמו אצלי, היו מעבירים לרזרבי)

טל

(ואם כבר בענייני עיתונות זרה - הנה, ככה צריך לבחון עד הסוף! אלו סופרווילס הפסיכיים, כמובן, אחרי שלקחו את הביטוי "מולטי" ברצינות)

80 muilti jump front-small.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצטרף לאזרח עם הדמעות - האפריליה מחוץ להישג ידינו :cry::cry:

השדון מבקש עזרה מהאזרח...

אחרי הודעה כזו...

אני צריך לבכות או לצחוק ?

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עיתון BIKE האנגלי עשה השוואתי של "אקזוטיקה נגישה", והשווה 749,999, RSV-R, ובנלי TRE.

ה-749, אחרי 10 הדקות הראשונות במבחן, החליט לוותר על שרותי אחד הצילינדרים, ועבר לעבוד "מונו". התקלה? סליל הצתה ועוד כל מיני גיזמו חשמליים הרימו דגל לבן.

ה-999, כשכבר נראה היה שהוא הולך לעבור את המבחן בשלום (והם אשכרה היו מפוחדים כל המבחן, מתי הוא יתקע), "שרף" את הצג הדיגיטלי שלו לחלוטין. כנ"ל התאורה של הצג האנלוגי של הסל"ד. תקלה שקרתה גם לפני שנה, במבחן 2003.

האפריליה תואר כבעל איכות הרכבה יפנית, ולא פחות.

אבל אותי מדהים מי עדין מסוגל ללכת ולקנות דוקאטי. אחת המסקנות של המבחן היו "מי יכול להרשות לעצמו לקנות דוקאטי אחרי שנגמרת האחריות" :roll: . אגב, שני הדוקאטים הוכנו מבעוד מועד למבחן ההשואתי, כאשר היבואן ידע שהם הולכים להבחן ב-BIKE, שהוא הנקרא ביותר בבריטניה.

ה-C מסוגל ללכת ולקנות דוקאטי , את המונסטר מושא חלומותיו.

רק ל-C בעיה קטנה אחת מחסור במזומנים. 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד טוב להביא דוגמא מהבית... לא?

132000 מאה שלושים ושנים אלף... ק"מ ועדיין בלי אובראול!

כן כן. מנוע דוקאטי!!

אז אם אתם מתעקשים. ב50000 הק"מים האחרונים מחזיר שמן במשאבת קלץ' שבק, פיק אפ אחד, ווסת.

אחרי 10 שנים גם להם מותר, לא?

ונחזור לעינינינו.

MOTORCYCLIST פירסמו (לא מבחן השוואתי אבל עדיין) לפני חודש גיליון בשם MOTOLUST שבו הופיעו כל הכלים הללו.

סתם לידע כללי. ובשביל הבחורה על השער :lol:

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...