Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה סאבוופר איכותי עד 1500~2000 שקל גג.

חבר המליץ לי על רוקפורד פאנץ' פי 3

יש לו תמונה גם: (יש לו כזה)

tiwwmzmzrjkh.jpg

שומעים איתו מעולה... אבל אני עדיין רוצה לשמוע את דעתכם עליו, ואיזה כדאי אם לא כזה. (אין לי מושג בזה פשוט אני מכיר רק את הסאב הזה)

תודה לעוזרים.

הוא 1000 וואט 500 RMS

פורסם

עזוב מגבר, אני מביא סאבוופר טוב ומביא לו מגבר שיתאים\מונובלוק.

את הסאב הזה? אני אביא לך קישור למגבר שמפעיל אותו אם אתה רוצה.

פורסם

בשביל הP3 אתה אמור להצטייד במגבר חזק מונו היייתי מעדיף,לפחות של 300RMS כדי לפתוח אותו ולהוציא ממנו מה שאפשר,מגבר 4 ערוצים פשוט לא יעשה אימו חסד.

תציין תקציב למונו וסאב ביחד ונוכל להמליץ לך על הרבה דברים,בכל מקרה יש המון סאבים מדהימים ושווים בפורום מכירה,אך שוב,התקציב הוא עיניין הכרחי.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש לו את המגבר הזה

(כמובן לא נקנה מכאן כן..)

http://www.21.tv/p-89378/d79ed792d791d7a8+d79cd7a8d79bd791+2500/cf-6/?a=a

ושומעים באמת חזק וטוב, אם אתה רוצה להגיד לי שיכולים לשמוע יותר טוב אז זה באמת סאב טוב...

והציעו לי מונובלוק של אינפינטי ב900 שקל.

סאב עד 2000 מגבר לסאב עד 1000.

רמקולים ומגבר לרמקולים כבר אסתדר לבד.

פורסם

הציעו לי (חדש מחנות) מונובלוק של אינפיניטי ב900.. והיה אחד ב400 גם.

אני מאמין שהמגבר הזה יספק טוב מאוד. וסאב אני רוצה משהו באמת על רמה, לכן 2000.

מגבר כבר מצאתי עד 1000 בגלל זה אמרתי 1000.

ויש לי ניסיון וידע חובבני בנושא...

פורסם

תרשה לי לנפץ לך השליה שב1000-400 שקל תמצאה מונו נורמלי ועוד חדש בחנות. ברוב חנויות ימכרו לך כמה וואטים שאלה רוצה אך במציאות אתה מקבל אפילו פחות על מה ששילמתה.

סאב של 2000 דורש מונו שעולה על מחירו. וברוב חנויות לא תמצא אותם.

תתחיל מלחפש ביד 2 פה מונו ואחרי זה נתקדם לסאב.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אם החבר שלך מגביר את הסאב שלו עם המגבר שציינת, אז הוא ואתה לא שמעתם כלום.

אם אתה מעוניין, צור איתי קשר בהודעות פרטיות, ואני אראה לך מה הP3 מסוגל לעשות.

פורסם
יש לך את הסאב זה שלא זקוק להגברה חזקה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=410012

יש גם את הסאב זה שכן חייב הגברה חזקה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=397040

אני יכול גם להכין קפה :lol: אבל תמיד יוצא לי מתוק מדיי :cry:

יבגני - המון תודה!

הסאב שאני מציע הוא באמת אחד ה-סאבים הכי טובים שאפשר למצוא בתחום הSQ לרכב שלא דורש הגברה כמעט - 200 וואט מספיקים לו מעל הגג ואת זה אפשר לקבל מכל מגבר 2*50 וואט כי הסאב בכלל מוצהר לספוג עד 180 וואט :wink: בקיצור - גם 150 וואט יספיקו לו יופי!

מה קורה עם הזטק שלך? - מכרת אותו כבר? כי אם לא זה סאב פשוט מטורף והוא יהיה הרבה יותר קל להגברה מהאולטימו.

ואם תפסיק לזלול פילדלפיה קרים צ'יז לפני שאתה שותה קפה - הוא לא יהיה לך מתוק מידי!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...