Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשורת בארץ מטומטמת לדעתי האישית, רק מחפשים סיפור חדש, נכנסים לכל חור שצריך ולא צריך.

אם הוא היה מחבל ולא היו עוצרים אותו ולא היו מסכנים אז בחדשות היו אומרים "המשטרה הייתה יכולה לעשות ככה וככה ולא עשתה", פשוט ביזיון...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקשורת בארץ כותבת על כולם (כולל כולם) מהצד שיצטלם בצורה הטובה ביותר ויתן יותר רייטינג.

ככל שהכתבהתהיה צבעונית יותר צולבת ונוקבת הם יזכו באחוזי צפיה גדולים יותר.

וזה לא משנה באיזה תחום הכתבה תעסוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צריך להיות איזשהו גבול לטמטום הזה, כל יום מדליקים חדשות ורואים את התקשורת מתעסקת באיזה קקי חדש שמנפחים אותו למימדים של אסון.

פורסם

יש פתרון, לא פותחים חדשות!

רדיו גם ככה מטעמי איכות המוזיקה אני שומע כל היום 88FM (אין חדשות), פעם ביום נכנס ל YNET ומתעדכן בדברים שמעניינים אותי ומהפרצופים של יונית/ יעקב/ ינון/ מירב וחבר מריעם אני משתדל להמנע באופן עקרוני.

עשה אותי טיפוס הרבה יותר שליו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רדיו גם ככה מטעמי איכות המוזיקה אני שומע כל היום 88FM (אין חדשות), פעם ביום נכנס ל YNET ומתעדכן בדברים שמעניינים אותי ומהפרצופים של יונית/ יעקב/ ינון/ מירב וחבר מריעם אני משתדל להמנע באופן עקרוני.

מי אלה ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

:shock:

מגישי חדשות,כך גם אני מאז שעברתי לעשות חמשושים בבסיס ואין TV בחדר אלא רק מחשב,אני בוחר איזה חדשות לשמוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנראה אתה צודק, גם אני שומע 88 FM, אחלה מוסיקה

פורסם
המהצד שיצטלם בצורה הטובה ביותר ויתן יותר רייטינג.

התקשורת לא רוצה שיצטלם בצורה הטובה ביותר, אלא המלוכלכת ביותר.ואם אפשר להקצין, אז למה לא? (גם אם זה כבר גובל בשקר...)

ומהפרצופים של יונית...

דווקא מהפרצוף שלה את נמנע? תמיד אפשר להוריד את הקול ורק לראות...

פורסם

קשה (לי לפחות) לא לדעת מה מתרחש בארץ ובעולם.

חיים במקום שבו מעדכנים 24/7 ולהפסיק לקבל דיווחים שוטפים זה כמו להפסיק לנשום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דווקא מהפרצוף שלה את נמנע? תמיד אפשר להוריד את הקול ורק לראות...

לא נראית רע באופן כללי אבל יש לה הבעה תמידית של קדושה מעונה שבא לי להוריד לה כפה.

אם תהיה פעם הפקה של ג'אן ד'ארק, היא המועמדת המושלמת לתפקיד הראשי.

רק מהפרצוץ שהיא תעשה בזמן הסקס יורד לי כל החשק לפנטז עליה! :roflmao: :roflmao: :roflmao:

קשה (לי לפחות) לא לדעת מה מתרחש בארץ ובעולם.

חיים במקום שבו מעדכנים 24/7 ולהפסיק לקבל דיווחים שוטפים זה כמו להפסיק לנשום.

סבלתי מאותה התמכרות בדיוק ואני בפרוש מכנה את זה התמכרות!!!

נסי להתנתק ותראי איך את הופכת לבחורה הרבה יותר חייכנית ורגועה (לא שהיום את לא).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עבודה מצויינת של השוטרים.

רק לחשוב אם היה בתא המטען של הרכב קילו שניים או עשרים של חנ"מ, ולקבל קצת פרופורציות.

פורסם
כתבה בסדר גמור,

כי ברגע שהם לא היו תופסים אותו היו כותבים שהודיעו למשטרה שילד נוהג ברכב חשוד

והמשטרה לא הגיעה לעצור אותו.

:roll:

ל'

הכתבה בסדר?

מצטער, אבל כשמגיע להם פירגון אז מגיע להם.

ובמקרה הזה אני מפרגן למשטרה לגמרי.

ככה משטרה עובדת, תפתחו יוטיוב, תחפשו מרדפים בארה"ב, ככה עוצרים רכב במרדף.

אגב חוץ מהרכב המצלם,שאם היה לא קצת שכל בקודקוד היה שומר יותר מרחק, היו רק משאיות מסביב ככה שהסיכון למשתמשי הכביש היה נמוך יחסית.

לגבי החדשות, אם היית דרך להתעדכן זה היה נחמד, בטלוויזיה אנחנו רק צורכים שקרים ועיוותים של המציאות, אז זה באמת מיותר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לא נראית רע באופן כללי אבל יש לה הבעה תמידית של קדושה מעונה שבא לי להוריד לה כפה.

אם תהיה פעם הפקה של ג'אן ד'ארק, היא המועמדת המושלמת לתפקיד הראשי.

משהו קוסמי קורה אם אני מסכים עם באגירה כל כך הרבה לאחרונה... :-)

לגופו של עניין, פרצוף ארוך מידי, שיניים בעייתיות בעת חיוך, לי זה מזכיר משהו, אבל לא נאה לרשום.

נוסיף את הנטיה לאובר-דרמטיות והטייה חד צדדית בדיווח החדשות וב"פרשנותן", ויוצא כל החשק לראות.

מזמן אני כבר לא רואה חדשות, אבל עוד לא הצלחתי לבטל את המינוי על העיתון. אולי החודש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני רק מקווה שביום שבו מכוניתו של הכתב הזה תיגנב והוא יגיע למשטרה כדי להגיש תלונה, החוקר יעיף אותו בבעיטה מכל המדרגות.

אגב , רק אני שמתי לב שכמות הפופוליזם שרץ לאחרונה בחדשות ערוץ 2 שובר שיאים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...