Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד למשטרה , אבל חבל שהרכב נהרס , אמנם הגנב נעצר , אבל הרכב נהרס והבעלים הפסיד בכל מקרה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוטרים ראו יותר מידי סרטים אמריקנים.

כמה קילומטרים אחר כך יש את מחסום מכבים. בכל מקרה היה נעצר שם. לא נראה לי שהגנב הטיפש הכיר את המחסום, (אפילו את הכיוון לירושלים הוא לא ידע...)

במדינת ישראל של 2011 עוד יתבעו את השוטרים על הפגיעה "בחף משפע" שלא סיכן אף אחד....

ודי לחכימא.

פורסם

ומאין לך לדעת שהוא היה נעצר שם?

בעת אירוע כל תרחיש הופך להיות אפשרי אבל לא וודאי.

במקרה יש לי דוגמא משנת 97 ממג"ב על אותו כביש,

2 גנבי רכב שגנבו טרנזיט ממודיעין, עלו על הדוקרנים והמשיכו בנסיעה על הכביש,

עד אשר הגיעו לפאתי הכפר ונטשו את הרכב.

החזרתי את הרכב לבעליו שלם ועם מעיכה בכנף ימין באותה נשימה הגנב היה יכל להכנס במעקה בטיחות להתנגש בקיר וכו'.

כל תרחיש על הדף נראה יפה, בפועל הכל תרחיש נתון לשינויים שהשטח מכתיב.

*אם אני מזהה נכון הכביש שבו מצולם המרדף הם ביצעו את המרדף כבר אחרי המחסום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ערוץ 2- תתביישו!!! פשוט איבדתם את הראש. עד ששוטרים מצליחים לעצור אשפה כזאת שגנב רכב אתם יורדים עליהם? פשוט לא ייאמן. מה שהמשטרה תעשה לא ירצה מספיק את התקשורת. הלוואי שכל גנב רכב ייעצר ככה ואולי התופעה תיפסק. ערוץ 2, במקום לשבח את השוטרים ולצאת גדולים, יצאתם אפסים, לא פחות מגנב הרכב הזה, תתביישו! :x

פורסם

כמה קילומטרים אחר כך יש את מחסום מכבים. בכל מקרה היה נעצר שם. לא נראה לי שהגנב הטיפש הכיר את המחסום, (אפילו את הכיוון לירושלים הוא לא ידע...)

במדינת ישראל של 2011 עוד יתבעו את השוטרים על הפגיעה "בחף משפע" שלא סיכן אף אחד....

ודי לחכימא.

כמו שערוץ 2 מצא לנכון לשכוח את העובדות כנראה שגם אתה, מאות אם לא יותר רכבים נגנבים בישראל בחודש וכמה מתוכם נתפסים? נכון מאוד.

מאיפה הסטטיסטיקה הזאת שכל רכב גנוב נתפס בסופו של דבר במחסום?? ברוב המקרים עוד לפני שמדווחים על הרכב שנגנב הוא כבר שחוט לחלקים בשטחים.

הגיע הזמן להתעורר! וכל הכבוד לשוטרים בניידת!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש פתרון, לא פותחים חדשות!

רדיו גם ככה מטעמי איכות המוזיקה אני שומע כל היום 88FM (אין חדשות), פעם ביום נכנס ל YNET ומתעדכן בדברים שמעניינים אותי ומהפרצופים של יונית/ יעקב/ ינון/ מירב וחבר מריעם אני משתדל להמנע באופן עקרוני.

עשה אותי טיפוס הרבה יותר שליו.

That's the way.:mm_yeah:

הפרצופים הלחוצים מסביב לשולחן עם כדור הארץ מסתובב מאחורה בתפאורה של חמ"ל לא עושה לי טוב.

ד"א, 88 אחלה מוזיקה אבל מלא פרסומות...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן יונית, תמונות קשות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מסכים שהכתבה היא חד צדדית וקיצונית מדי.

מצד שני, אותה משאית מאחורי הניידת והרכב הגנוב יכלה לנגב את שניהם, באם הרכב לא היה עף בדיוק לשול הדרך הימני.

על נהג שנוסע "85-90" ומצלם תוך כדי, עדיף לא להגיב.

משכנתא זה קל

פורסם

ודי לחכימא.

השוטרים לא יכלו לדעת אם מדובר בגנב או מחבל,ואם הוא היה מגיע למחסום ועושה פיגוע דריסה? כמו שרשמתי,קשה לי להאמין שנהג המשאית ראה ולא הוריד מהירןת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה יופי הייתי בטוח השוטרים בארץ לא עושים דברים כאלה בשביל לא לפגוע בצבע של הניידת :roll:

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

ודי לחכימא.

ואם הוא היה עוצר במחסום ומפוצץ את עצמו?

כמה פצועים יהיו יחד איתו?

כל הכבוד לשוטרים!!!

השוטרים פעלו בצורה מעולה ומנעו המשך תנועה בכל מחיר

וכך צריך להיות!!!

אם היה מחבל בתוך הרכב הגנוב והוא היה מגיע למחסום לא בטוח שהוא היה נעצר בכלל.

ירון מאיר

פורסם
ואם הוא היה עוצר במחסום ומפוצץ את עצמו?

כמה פצועים יהיו יחד איתו?

כל הכבוד לשוטרים!!!

השוטרים פעלו בצורה מעולה ומנעו המשך תנועה בכל מחיר

וכך צריך להיות!!!

אם היה מחבל בתוך הרכב הגנוב והוא היה מגיע למחסום לא בטוח שהוא היה נעצר בכלל.

ירון מאיר

צודק 100%

פורסם

לידיעתכם, עשרות פורצים לדירות, כייסים, גנבים, גנבי רכב וסוחרי סמים נתפסים מדי יום, וחברי פורום רבים שחלקם מתנדבים וחלקם אף שוטרים (תתפלאו כמה יש!) יכולים להעיד.

לצערי הרב מעטות מאוד הכתבות בזכות השוטרים, ועד שדובר המשטרה מפרסם הקטלה / סרטון או שניים - זה זוכה בתקשורת ללעג.

כתבה בגנות השוטרים מושכת את הקוראים / צופים הרבה יותר (והאמת לא תמיד משחקת תפקיד משמעותי בכתבות).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

שרשרת חזקה בדיוק כמו החוליה החלשה ביותר שלה. במקרה של המשטרה המשפט הזה חזק עשרות מונים. הסטנדרט שיש להחיל על המשטרה הוא לא הסטנדרט שיש להחיל על אדם מן היישוב. ממש לא אמור לעניין אותי או כל אחד אחר מה האילוצים של המשטרה בבואי להזדקק, חלילה, לשרותיה, או לקבלם בדרך הקשה, כמו במתן דו"ח.

המשטרה היא הזרוע שאוכפת את החוק. היא החוק כפי שהוא מיושם בשטח. עליה להיות דייקנית, דווקנית, סבירה, מידתית, בעלת שיקול דעת וידיעה מושלמת של החוק וסמכויותיה על פיו, וכל זאת ברמת השוטר הבודד. אוטופי ככל שזה נשמע, פחות מזה מהווה זלזול בכל אזרח ואזרח ובכספי המסים ובעבודה הקשה שעומדת מאחוריהם אשר מממנת את השוטרים, כל אחד ואחד מהם.

באותו רגע ששוטר מועל בתפקידו הוא מבייש את עצמו, את המדינה, ואת עקרונות הציות לחוק ובכך גורר לגיטימציה לזלזול בו, במשטרה ובשלטון החוק.

שוטר שלא מבין את זה - אין לו מקום במשטרה. כמו שהשוטר לא יתחשב בי (ובצדק) אם אעבור את החוק, כך אין לי שום סיבה להתחשב במגבלות האובייקטיביות (או הסובייקטיביות - נפוץ הרבה יותר לצערי) שלו. זה עד כדי כך בוטה, כואב ופשוט. המשטרה, כפי שהיא היום, חוטאת לתפקידה וחוטאת לאזרחים אותם היא משרתת.

קישור נחמד ודי משקף:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4166662,00.html

המקרה הזה ממש לא חד פעמי, פשוט בד"כ זה עובר להם בשקט. אלה פני המשטרה. לא עשרות התפיסות עליהן אתה מדבר, אלא התנהגות משולחת רסן כמו פה. כמו מכסת הדו"חות, כמו השוטרים שהנפיצו את דו"ח ה"עצור" בסרטון שעלה פה. כמו השוטר שרשם דו"ח בעוד מצב מסוכן על הכביש מתרחש 10 מ' ממנו והוא אפילו לא מזכה אותו במבט שהיה לי לפני כמה ימים. כמו הקצינה הבכירה שחנתה בחניית נכים וכמו בדיון שיש פה בפורום על כך ששוטרים זקוקים לאישור לסירנה כי היו שוטרים שניצלו זאת לרעה.

עד שזה לא יטופל, לא יהיה כבוד. כבוד אפשר להרוויח, ואפשר לאבד. בינתיים המשטרה עושה כל מה שהיא יכולה בשביל לבדוק כמה נמוך אפשר לרדת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל הכבוד לשוטר על הביצים לנגח ככה את הרכב, מוכן לנדב לו את הג'יפ שלי למרדפים כאלו כדי שיהיה לו כיף יותר לנגח וגם לרדוף.

לכל החכמים "יש מחסום" הוא היה עוצר את הרכב 100 מטר לפני המחסום ובורח רגלית דרך השדות לאחד הכפרים, זה רק נראה לכם שהם טיפשים, אם לא הייתי יודע שהפורום הזה משמש גם אותם, הייתי מספר כמה שהם לא טיפשים.

אסיים בפשטות: מוות לגנבים !

כל מקרה כזה שאני שומע עושה לי טוב בלב

(ביחוד הבדואי שנהרג כשנתקע מתחת לעגלה של סמי עם לנדקרוזר גנוב)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...