Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ברכב ידני עם רישיון מוגבל לאוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום , לקחתי כ-60 שיעורים בערך על רכב ידני, עשיתי שישה טסטים ונכשלתי בהם. לאחר מכן נמאס לי עשיתי עוד מספר שיעורים על אוטומט ועברתי את הטסט. הייתי רוצה לדעת מה הדין במקרה ששוטר עוצר אותי לבדיקה שגרתית ואז מגלה שאני נוהג ברכב ידני?

תודה מראש

יש לציין שלא הייתי מעז לנהוג ברכב ידני בלי הסמכה לכך. הסיבה היחידה שנשכשלתי בכל כך הרבה טסטים היא מהתרגשות בלבד וברגע שעברתי את הטסט על אוטומט מורה הנהיגה שלי התחנן למשרד הרישוי שיבטלו לי את ההגבלה , אך בלי הצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום , לקחתי כש60 שיעורים בערך על רכב ידני , עשיתי שישה טסטים ונכשלתי בהם. לאחר מכן נמאס לי עשיתי עוד מספר שיעורים על אוטומט ועברתי את הטסט. הייתי רוצה לדעת מה הדין במקרה ששוטר עוצר אותי לבדיקה שגרתית ואז מגלה שאני נוהג ברכב ידני?

תודה מראש

יש לציין שלא הייתי מעז לנהוג ברכב ידני בלי הסמכה לכך. הסיבה היחידה שנשכשלתי בכל כך הרבה טסטים היא מהתרגשות בלבד וברגע שעברתי את הטסט על אוטומט מורה הנהיגה שלי התחנן למשרד הרישוי שיבטלו לי את ההגבלה , אך בלי הצלחה.

אין לך הסמכה לנהוג ברכב בעל גיר ידני. חמור מכך, אין לך את היכולת לנהוג ברכב כזה. מבחינת החוק, כאילו נהגת על קטר רכבת. (תוך הנחה שאין לך רישיון מתאים...)

שישים שעורים, שישה כישלונות בטסטים ומורה מתחנן אחד ולא חשבת שהבעיה במורה ולא בך?

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם נרשמה ברישיון הנהיגה שלך הגבלה הנ"ל ?

זכור לי מהשרשור הקודם (מדברי מורה נהיגה),כי כבר מלפני חצי שנה, ניתן ללמוד ולהיבחן על גיר אוטומט ולקבל רישיון נהיגה לכל סוגי תיבות ההילוכים.

זה לא פורסם בתקשורת, לכן אינני בטוח בכך.

הקנס על "אי מילוי הגבלה או תנאי של רשיון נהיגה" הוא 500 ש"ח (ללא נק').

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך הסמכה לנהוג ברכב בעל גיר ידני. חמור מכך, אין לך את היכולת לנהוג ברכב כזה. מבחינת החוק, כאילו נהגת על קטר רכבת. (תוך הנחה שאין לך רישיון מתאים...)

שישים שעורים, שישה כישלונות בטסטים ומורה מתחנן אחד ולא חשבת שהבעיה במורה ולא בך?

המורה שעברתי אצלו טסט הוא המורה השלישי שלי. מורה שבהחלט אם הייתי מתחיל ללמוד אצלו נהיגה , לא הייתי נאלץ להגיע למצב הזה ולשלם כל כך הרבה כסף. לעומת המורה הקודם שפשוט ניצל אותי ועוד בני נוער רבים אחרים שלא יודעים למה לצפות ממורה הנהיגה שלהם.

אלי , תודה על המידע לגבי הקנס וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...