Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

ברצוני להחליף את התאורה בבוררי המזגן וכמו גם בכפתורי החלונות וכל הקונסולה המרכזית ולוח השעונים, בבוררי המזגן אני מוציא את הכפתור ותחתיו יש מין פלסטיק כזה בצבע ירוק מוציא גם אותו ובאמצע יש מנורה, אני רוצה להחליף את הצבע ללבן אבל הפלסטיק הוא שנותן את הגוון הירוק האם יש כזה פלסטיק שקוף ? האם יש ספר או מקור מידע כלשהו ששם רשום כל מנורה באוטו שלי איזה מידה היא וכמה וואט צריך ? כיצד ניתן להחליף את המנורות של הכפתורים של החלונות ?

תודה מראש לעוזרים : גידי בוקס.

פורסם

המנורה המתאימה לתאורת מזגן היא מנורה הנקראת מנורת 'אורז' ללא בסיס.

12V/1.2W.

אני לא חושב שקיים פלסטיק בצבע שונה עבור תאורת פאנל מזגן.

אני לא חושב שניתן להחליף את צבע המנורות של המפסקים/כפתורים של החלונות מכיוון שזה חלק אינטגרלי מהסווי'ץ ואפילו ייתכן מאוד שאלה לדים ולא מנורות.

תפרק סווי'ץ אחד ותבדוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

האם במנורת אורז היא בעצם T5 ? מה אני יכול לעשות בקשר לפלסטיקים כי אם אני יצבע אותם זה בעצם יחסום את האור, וכיצד להחליף מנורות בכפתורים של החלונות חשמל וזאת אותה הנורה ? וגם בסקאלה האם אלו אותם מנורות ?

פורסם

כתבתי לך בתגובה הראשונה שלי שהחלפת המנורות בלתי אפשרית ללא פירוק הסווי'ץ לחתיכות (וייתכן שגם לא תצליח להרכיבו בחזרה) ולגלות איזה מנורה או לד מותקן בסווי'ץ.

הייצרן לא מוכר את המנורה בנפרד.

המנורה לא T5 אלא דגם 2721 של אוסרם. אולי היא נקראת גם T1-1/2.

פורסם

ראיתי אצל חבר שהכפתורים של החלונות בצבע אדום אבל ככה הוא קנה את האוטו והוא לא יודע איך לעשות את זה, והסקאלה האם אלה אותם הנורות כמו בבוררי המזגן ?

פורסם

בלוח השעונים קיימים מספר סוגי מנורות בתלות ייצרן לוח השעונים (VDO או MOTOMETER).

המנורות הם:

12/1.1W ראה קישור:

http://www.koperformance.com/part-number/4A0919040C/OSRAM-SYLVANIA

ומנורה 12V/2W.

http://www.rmeuropean.com/Part-Number/Bulb-12V---2W-Clear-Glass-(Green-Base)-__893919040A_OSR_2439488A.aspx

וגם מנורה כמו הקודמת 12/1.2W.

פורסם

בדקתי את הכפתור של החלונות נין להוציא את המכסה ע״י מברג בין המכסה שזז מעלה מטה לבין הגוף של הכפתור זה יוצא וחוזר בקלות, אבל להיזהר לא להפוך את הכפתור אחרי שפותחים כי יש שם שתי פסים מוליכים שיצאו מהמקום ברגע שתהפכו, ניתן להחליף את המנורה אבל יש שם מנורה ממש קטנה שמחוברת לשני חוטים דקים דקים, עדיף לא להסתבך אך ניתן להחלפה המנורות של הכפתורים של החלונות הם Wire Terminal Base bulb.

בקשר למנורות של הבוררים בדקתי מרק אלו כן מנורות T5 מצורף קישור :

http://www.ebay.com/itm/10x-OSRAM-2721-1-2W-12V-W2x4-6d-Instrument-cluster-bulb-T5-light-auto-car-/270856010592?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3f1046bb60#ht_687wt_922

פורסם

גידי, אני לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שהמנורה נקראת גם T5. אכן בקישור שצירפת זו המנורה שמתאימה כפי שציינתי קודם לכן.

על תסמוך על המידע הרשום באתרים שונים ובמיוחד ב-EBAY מכיוון שהרבה מוכרים מכניסים או מערבבים בתיאור מידע שגוי או מידע דומה בתוך התיאור בכדי לעלות את אחוז הצפייה במכירה שלהם.

המנורה שהקוד שלה 2721 או W2X4.6/4.8 זו המנורה הנכונה ולא T5.

האם אתה יודע מה הפירוש T5 ?

פורסם

היי מרק,

לפי בדיקה של המידות של הנורה 2721 והמידות של הנורה T5 הם אותם המידות לפי השירטוט, את האמת אני לא יודע מה זה T5 פשוט לפי זה אני יכול לחפש מנורות לד שזה הכיוון שלי, האם תוכל להסביר לי בבקשה מה זה T5 ? או איזה תחלופה אתה מציע אני מחפש מנורות לד...

בתודה מראש : גידי בוקס.

פורסם

אולי אנוכי מפספס משהו. אנא צרף לי לינק להסבר שבו מצויין שמנורת T5 שוות ערך למנורה של אוסרם דגם

2721 או W2X4.6/4.8.

פורסם

אני אנסה לא להיכנס לעובי הקורה מכיוון שאני לחוץ בזמן. מנורת T5 תיקנית המידות שלה שונות לחלוטין ממנורה 2721 או W2X4.6/4.8.

האתר בקישור שצירפת משתמש בתיאור T5 LED (אין לזה שום תקן או תקינה) כמנורת לד שעשוייה להחליף מנורה מסוג 2721 של אוסרם.

מבחינת מידות חיצוניות נראה על פניו שהמנורה תתאים ללוח השעונים. שים לב שאלומת האור שמנורת לד מפיצה אינה דומה למנורת ליבון תיקנית. או במילים אחרות מנורת לד מפיצה אור יותר ממוקד ברוב המקרים לכן בפועל אתה עשוי לראות בלוח השעונים חלקים בהירים יותר וחלקים חשוכים.

נסה ותווכח.

• תוכן חדש...