Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://net.nana10.co.il/Category/?CategoryID=500076

מתחיל ב-2:40 בערך.

מה דעתכם?

אני חושב שהבחורה הייתה קצת לא מקצועית בדבריה :roll:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שהיא קצת לא מקצועית, אלא הרבה לא מקצועית, אני חושב שהם מדברים שטויות במיץ קשקשת, בכל התעודים המוקרנים, מישהו ראה שם רכב שלא משתתף במירוצ ? אני לא, אז איפה הסיכון כאן ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דיי דיי זה כל כך מצחיק אותי!

"אההה כל מיני אביזרים שחלקם אאהההה בכלל לא אהה חוקיים אההה"

אז תפס כיכר ריקה ועשה דריפט...אוי ואובי.

אם מאזדה 3 ואימפרזה 1.6 יתחרו מה יגידו על זה?

פורסם

קודם כל, זה ברור לחלוטין שהכתבה מגמתית ובלתי מקצועית בעליל.

דבר שני, קטעי הוידאו לא קשורים אחד לשני, ואם אני זוכר נכון קטע הדראג שצולם בלילה נערך בחיפה לפני כמה שנים ולא מדובר באיזה וידאו חדש.

אותם "חובבי רכב" שמקיימים את מרוצי הדראג האלה צריכים להתבייש בעצמם, הם המיץ של הזבל בתחביב שלנו. חבורת ברברים שפועלת על כבישים ציבוריים חשוכים בלי טיפת מחשבה של "מה יקרה אם". ברור שכל זמן שהפעילות הזו תימשך השוטרים ימשיכו להציק לחובבי הרכב באשר הם ואפשר רק להמשיך ולחלום על תרבות מוטורית וספורט מוטורי בתוכה. זה לא מקדם שום דבר חוץ מפרסום שלילי (כן, יש כזה דבר) ודעת קהל שלילית. גועל נפש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה כאילו נהיה כבר קבוע שכל חודשיים מתפרסמת לה כתבה כזאת.

למה באף אחת מהן לא מזכירים שבכל המדינות המפותחות באירופה הדבר חוקי לחלוטין? (מסלולים\שיפורים - לא מירוצים בכבישים ציבוריים).

פורסם

הכתבה הזאת הינה פשוט ביזיון!

מידע לא נכון ומטעה,קטעים לא קשורים ועריכה מגמתית שכל מטרתה היא להוציא באור הכי גרוע את הפעילים בסצינה.

והדבר הכי עצוב שאנשים בולעים את השטויות שהיו בכתבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ויכול להיות שהכתבות האלה "מוזמנות" ע"י גופים מסויימים...

ואוו, קונספירציה:|

אנשים צרי אופקים וחסרי מעוף שולטים בחיינו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כתבה חובבנית ומיותרת!!

חבל שהם באמת לא מתייחסים לעובדה שאין בארץ שום מקום איפה שכן אפשר לעסוק בספורט מוטורי.

מאשרים לייבא לארץ רכבים חזקים ואחרי זה מצפים שיסעו בהם 90 קמ"ש?

תנו מקום מוסדר איפה שאפשר להנות מהרכב ואז לא יצטרכו לעשות את זה בכבישים

הופכים אותנו למדינת מוגבלים...

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

איזה מצחיק!!! אומרת פנייה מסוכנת מאד??? וואלה הבחור עם האיבו הלבנה מחזיק את האוטו בצורת מצויינת בכיכר. אני בטוח שהיה לו הרבה יותר שליטה באוטו מאשר לכתבת עצמה כשהיא נוסעת בקו ישר ומדברת בטלפון ביד אחת וביד השנייה מעשנת סיגריה.

נ.ב.

באמת החזיק יפה מאד את האיבו בכיכר בהתחשב בעובדה שהיא 4X4

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

מאשרים לייבא לארץ רכבים חזקים ואחרי זה מצפים שיסעו בהם 90 קמ"ש?

.

מה הקשר? נראה לך שאיזה ברנש בעל למבורגיני בחו"ל כל היום תופר כבישים על 150?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני תמיד חושב ולא מצליח להבין מה האינטרס מאחורי זה שעדיין אין מסלול בארץ.

הרי הרבה, אם לא לומר המון, עסקים ואנשים פרטיים רק ירוויחו אם יהיה מסלול מרוצים / דראג.

מי יפסיד מזה? מה עומד מאחורי העובדה שעדיין אין פה מסלול או לפחות ליגה מסודרת?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יוני היקר, לגבי שאלתך "למה אין מסלול מסודר"

מערכת החוק אוהבת להרים קשיים מטופשים על הציבור.

מערכת החוק נהנית להתעסק בטפל ולא בעיקר, ראה ערך מצלמות המהירות החדשות, שככל הנראה יצרו יותר תאונות (קחו תרחיש של רכב טס קולט מצלמה, בולם אגרסיבית, זה שטס מאחוריו טס לתחת שלו...)

פעם שמעתי מישהו שואל (יתכן ואפילו כאן בפורום) "למה צריך מבחן רישוי שנתי וחוקים ? בחו"ל כל אחד עושה כאהבת נפשו כל עוד שזה בטיחותי, ויש בוחנים בכבישים שמוודאים את הדבר", אתם רוצים לדמיין בארץ הקומבינות הבלתי נגמרות איך זה יראה ?

אז נכון, אני אתה ועוד כמה שוחרי ספורט אמיתי, נתייחס לדבר בכובד ראש, בדיוק כמו שאני טורח 1 לשבועיים להרים את הג'יפ שלי על הליפט ולבדוק אותו יסודית, סתם ללא סיבה ובאופן יזום, הרבה פעם זה מציל אותי מתקיעה עתידית.

אבל, אנחנו מיעוט ברוב, ברוב של אנשים שמחפשים לעשות קומבינות "רק שהאוטו יסע", ואני מדבר מנסיון, לאחרונה חיפשתי לרכוש לעצמי רכב פרטי קטן וזול ליום יום, אני מתבייש לתאר את רמות ההזנחה שאנשים מגיעים אליהם בכלל, וזה כולל רכבים שנוסעים באופן יומיומי ללא רישוי שנתי למשך זמן ממושך (אותם אנשים שתראו אחכ בסדרה "אנשי החוק" מתחננים אל השוטר ומנסים להסביר לו שבדיוק היום הם בדרך לטסט).

אני יכול גם לתת לך דוגמא כואבת מאוד מעולם הג'יפים:

עד לפני שנה, יכולנו לרדת לחוף הים עם הג'יפים בחופשיות, לא היה אכיפה לחוק של "100 מטר מקו המים", אנשים השתוללו על החופים באופן ברברי ביותר, אני אישית הייתי מרבה להגיע לחוף פלמחים לאיזה "סופ"ש מאולתר", כשהג'יפ שלי מצוייד בציוד מחנאות שדרוש ליומיים או 3 שהייה בשטח, כולל צידנית מלאה בכל טוב, הייתי מגיע עם הרכב עד לאיזור הרצוי לשהייה ומעמיד את הרכב בסמוך אלי, לא הייתי משאיר אחרי פסולת משום סוג שהוא בתום השהיה, ולא הייתי משתולל עם הרכב על החוף, למעשה גם הייתי נוסע צמוד לגדר של הבסיס הצבאי (מותר בהחלט) ויורד לקו החוף רק לקראת המקום הרצוי לשהייה, היה ניתן להבחין בכך במעקב אחרי עקבות הצמיגים, המנוע שהיה תמיד קר כי הייתי עומד במקום במשך יומיים ואף יותר.

אבל מה ? בקיץ האחרון, רשות שמורות הטבע והגנים החלו אכיפה לכל אותם פורעי חוק, ומי נדפק מזה ? נכון מאוד, אני שרק רציתי לבוא לנוח מכל השבוע, צריך עכשיו לסחוב את הציוד שלי ברגל מרחק לא קטן (אני מזכיר מדובר בציוד מחנאות רב), או לוותר על התענוג.

ואם אני נשמע למישהו יפה נפש או משהו, אז ממש לא, אני תומך בספורט מוטורי ומאוד רוצה שיהיה מסלול מסודר, אני רק מנסה להסביר את התירוצים של כל המשרדים למינהם שמונעים את הרצון שלנו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

וואו! מטורף פשוט מה שהולך שם! מכוניות משופרות בחלקים שאסור להשתמש בהם, אני בהלם! להוריד אותם מהכביש ולשלוח לכלא ל-10 שנים (כמו אנסים ורוצחים :roll: ).

זו עוד בדיחה או מה? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...