Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמקרה פרפקט 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

ברצוני לרכוש את הדגם הטקנה ואני מעוניין לקבל כמה פרטים כגון צריכת דלק, אמינות, נוחות, וכ"ו

עם יש למישהו את הדגם הנ"ל אשמח לקבל פרטים על פי ניסיונו האישי

תודה

S.K

פורסם

פרפקט וטקנה, הן שתי גרסאות אבזור שונות.

צריכת דלק משולבת שלי, עכשיו בחורף, ז"א ללא מזגן : 1 ל-13. עם מזגן, היא נוטה ל-1 ל-12.

אמינות? ניסאן -טפו טפו טפו. המכונית אצלי קצת יותר משנה, כך שאני לא יודע אם אני יכול לשמש כמדד :).

נוחות - אומרים שהיפניות לא נוחות. הכסאות לא מפנקים, אבל לי המכונית נוחה, כנראה כי אני רגיל ליפניות. מבחינתי, אם אחרי נסיעה של שלוש שעות, לא כואב לי הגב, אז המכונית נוחה - זה, בערך, המדד שלי.

כתבתי על האלמרה לא מעט, שווה לערוך חיפוש.

פורסם

יש לנו בבית 4 שנים אלמרה 2006.

אמינות מעולה, צריכת דלק ממוצעת 1 ל13-14 בעיקר בינעירוני, לא הכי נוחה אבל לא נורא בכלל.

רכב מאוד אמין, פשוט שעושה את העבודה בזול יחסית.

פורסם

ניסאן אלמרה היא מכונית אמינה ובאופן כללי זולה לאחזקה. צריכת הדלק מהנתונים שאני מכיר היא באזור ה-1:12 לנסיעות שכוללות גם פקקים, צריכת דלק טובה יחסית גם בהשוואה למשפחתיות חדשות יותר.

פרפקט זאת רמת האבזור, יש גם אלמרה טקנה שהיא קצת יותר מאובזרת אבל גם קצת פחות נפוצה. בחלק מהשנים יש גם רכבים עם מנוע 1500 סמ"ק, השאר עם מנוע 1800 סמ"ק.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...