Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה וחצי רכשתי את האיביזה SC במבצע הראשון (88K) עם מנוע 1,4 85כ"ס.

כיום נפתחה הזדמנות עבורי להחליף, והסתכלתי על הפונטו איבו. היא מגיעה עם איבזור מ-א עד ת' (סאנרוף כפול) ובגדול המראה שלה ממש לטעמי.

מדובר בגיר ידני גם כן.

מה שקצת מטריד אותי שהיא עם 77כ"ס, ומחיפושים פה ובכלל הבנתי שמדובר במנוע חלש.

השאלה שלי איך הוא יחסית לאיביזה?

מעבר לכך, האם מישהו יודע אם ישנן הנחות \ מבצעים או דברים מיוחדים בפיאט?

הדגם שעליו אני מדבר עולה במחירון כמעט 100K, וכמובן שאם אחליף אעשה איתם טרייד-אין על האיביזה (אני בספק אם אצליח למכור אותה בעצמי בשוק של היום)

ובגדול, אם הייתה ניתנת לכם אפשרות הבחירה, מה הייתם בוחרים ומאילו שיקולים?

פורסם

דווקא הפיאט? אתה יכול להרחיב למה?

למעשה לא ציפיתי להחזיק רבות מהמחירון של האיביזה שלי כרגע, אחרי הכל יש מליון כאלו על הכביש שנמכרות במחירי מבצע כל שני וחמישי...אני אפילו לא רואה סיבה לצאת לנסות למכור בשוק, אני מתאר לעצמי מה כבר מחכה לי.

פורסם

כי אין ביקוש לפיאט, מהכירותי עם בעלי פיאט (בראבו) הוא הפסיד 30 אלף ש"ח במעמד המכירה (אחרי כמעט חצי שנה שהרכב היה ביד 2) , שהוא בעצמו קנה מראש ב 30 אלף ש"ח פחות מהמחירון. במילים אחרות אם הוא היה קונה את הרכב במכיר המקורי הוא היה מפסיד 60 אלף. כל זה בתקופה של שנה וחצי.

פורסם

ומהיכרותי עם בעלי פיאט פונטו, כולם מכרו מעל המחירון. לא מסיקים על סחירות של מותג שלם על סמך יחידה אחת של מישהו שאתה מכיר (לא אתה אפילו). לך תדע מה היה שם באמת.

פותח השרשור, כנראה שהסחירות של הפונטו תהיה דומה לסחירות של האיביזה.

emotion of motion

פורסם

אל תשווה בין בין גרמניה לאיטלקית (אני יודע שהיא ספרדיה, אבל רוב מכלוליה הם גרמנים)

מנוע הTSI הרבה יותר חזק ואמין מהמנוע של הפונטו, מה שגם אתה תאבד הרבה במחירון עם פיאט,

תשאר עם האביזה החביבה, יש לך רכב מעולה ביד, אל תכניס ראש בריא למיטה חולה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

איך הסקת שהמנוע של הפיאט לא אמין?

הוא יפסיד יותר על הפיאט במחירון ? אתה בטוח?

בינתים מה שקורה עם הרכב הזה מבחינת המחירון ומבחינת מחיר השוק זה על גבול השערוריה.

ומה הבעיה עם רכב איטלקי? במה הרכב הגרמני יותר טוב ממנו?

פורסם

אני מסיק מהתגובות כאן שענייני מחירונים זה לא לפה ולא לשם,

לגבי אמינות - מדובר במשהו ידוע או שדעת קהל מצומצם מאוד?

לגבי כוח - ההשוואה היא אל מול ה 1.4 האטמוספרית, לא 1.2 טורבו

פורסם

TSI יותר אמין מהמנועים של פיאט? דווקא זכורים לי יותר "סיפורים" על הTSI. מנוע הFIRE של פיאט הוא בדוק ואמין.

נ.ב. FIAT FIRE - TSI

122 כ"ס - 135 כ"ס

160 כ"ס - 170 כ"ס

FIRE - T(F)SI

211 כ"ס - 235 כ"ס (ו34.7 קג"מ ב1,900 סל"ד!)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

על דברי החוכמה כאן הנוגעים לגנים האיטלקיים הנחותים מהגרמניים, אין טעם להרחיב את הדיבור, הנושא הזה נטחן כבר מספיק. בכל הנוגע לשאלה אם המנוע האיטלקי חלש או לא יחסית לגרמני, לך עשה נסיעת מבחן ותדע.

פורסם

ראיתי ביד 2, שנת 2011 עם 3 אלף קילומטר 87K ( גג פנורמי + סאן רוף, האמת מרשים ) ... מצד שני למה לך ללכת על הפונטו ולהחליף את האיביזה ? איזה סיבות יש לך להחליף ? רכב לא מחליפים כל שנה וחצי כי זה פשוט הפסד של כסף. לדעתי 85 כ"ס ( גם לי יש איביזה SC ) זה יחסית חלש, פחות מי זה אני לא מוכן להתקרב.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
הפיאט תעשה צניחה חופשית מהמחירון.

והאיביזה?

עם כל המבצעים של השנה האחרונה איזה מחירון יש לאיביזה בכלל?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה אני מרוויח?

רכב חדש, 0 ק"מ, אחריות...

האיביזה גם ככה לא מחזיקה את המחירון שלה בשוק הפרטי, לפיאט אני מניח שיש פייט לתת בנושא הזה..

הלוק של הפיאט קצת יותר לטעמי, מבפנים יפה יותר וגם מבחוץ יש גג כפול שנפתח עד הסוף (לא חרך כמו באיביזה)

פורסם

לא מובן לי מה ההגיון להוציא כמה עשרות אלפים על רכב נחות יותר ברוב הפרמטרים החשובים.

ההפרש מחיר שתצטרך להשלים לפונטו יהיה גבוה יותר מעלות כל חלק שחס וחלילה יהרס לך שלא במסגרת אחריות.

ומהיכרותי עם בעלי פיאט פונטו, כולם מכרו מעל המחירון. לא מסיקים על סחירות של מותג שלם על סמך יחידה אחת של מישהו שאתה מכיר (לא אתה אפילו). לך תדע מה היה שם באמת.

פותח השרשור, כנראה שהסחירות של הפונטו תהיה דומה לסחירות של האיביזה.

זה לא משנה כ"כ אם מכרו אלפיה/שתיים מעל או מתחת למחירון, המחירון עצמו בקשרים.

לרכבי פיאט ירידת הערך בין החדות ביותר בארץ. כך לדוגמה פונטו ובראבו כדגומה, הנ"ל מאבדות כמעט 40% מערכן תוך שנתיים (!).

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...