Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים,

זמן רב לא כתבתי פה בפורום, אך אני זקוק לעזרתכם, ומניסיוני בעבר, יש פה המון חברים מביני עניין.

אני מחפש כבר תקופה רכב משפחתי שיוכל לשמש אותי ואת אשתי ואת הילדים שיגיעו בע"ה.

לאחר חיפוש כושל ומוכרים לא אמינים, החלטתי לגשת למגרש רכב שבעליו חבר של חמי, וממנו חמי רכש את הרכב שלו והוא סומך עליו מאוד.

במגרש נתקלתי בהיצע גדול יותר ממה שמצאתי בחוץ, ובמיוחד בשלושה רכבים.

הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי להכריע ביניהם.

א. גולף קומפורטליין 2.0 שנת 2000 יד שנייה, 130,000 ק"מ, היה שייך לאישה מבוגרת, וכמו שאתם רואים, היא לא נסעה בו הרבה, הרכב לפחות מבחינה חיצונית נראה שמור מאוד, אבל ככה זה רוב הרכבים במגרש(עוברים שיפוצים קוסמטיים סביר להניח). - הוא רוצה עליו 26,000 ש"ח בלי אפשרות מיקוח, בעל המגרש אומר שזה שייך לחבר טוב שלו והוא מוכר אותה בשבילו.לרכב זה יש יתרון מבחינתי כי אני אוהד גדול של גרמניות, ונכון להיום אני נוסע על סיאט קורדובה 1995 שהיא יחסית מפורקת, אבל נהניתי איתה מכל רגע(חוץ מהביקורים במוסך).

ב. רנו מגאן II שנת 2006 יד שניה - היה ליסינג בבעלות הקודמת ועשה 122,000 ק"מ, אני מכיר את הדעות החלוקות בפורום לגבי הרנו, ולכן אני מתלבט, כי זו שנת ייצור חדשה בהרבה, ויש לה את כל מערכות הבטיחות שאין לגולף בשנתון כזה.הוא מבקש על המגאן 28,000 אך אפשר להוריד אותו עוד קצת לכיוון המחיר של הגולף.

ג. טויוטה קורולה שנת 2002 יד שלישית - כל הידיים היו פרטיות כמובן, עשתה 190 אלף ק"מ, מבקש 27,000 ש"ח והוא עושה לה טסט ממש בימים הקרובים, אז אני אקבל אותה עם טסט לשנה.

אני ממש נוטה לכיוון הגולף בגלל החיבה לגרמניות והחשש מהסטיגמה על הרנו, אשתי ממש לא רוצה את הטויוטה(לאבא שלה היו שתי טויוטות בהן הוא השקיע כל כך הרבה, ושתיהן נגנבו ממנו), ואשתי נוטה לכיוון הרנו מכיוון שהוא יותר מרווח, ויותר בטיחותי.

אשמח לשמוע גם את דעתכם בנושא,

בברכת תודה והמשך יום נפלא,

אורי כהן.

פורסם

אם אתה מדבר על רכב שישרת משפחה הייתי מוריד את הגולף - תא המטען שלו קטן יחסית. לזוג זה בסדר, אבל יציאה לסופ"ש עם תינוק כבר תהווה בעיה.

אישית אני אוהד של טויוטה כיון שהיתה לי קורולה ששירתה אותי הרבה שנים באמינות מצויינת.

איני מכיר את המגאן מספיק טוב בשביל לחוות עליה דעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון לעכשיו הוא לא צפוי לשרת ממש משפחה, בינתיים זה רק אני ואשתי, אבל בעוד חצי שנה בע"ה צפוי להגיע תינוק..

האם הבגאג' קטן בצורה משמעותית כך שלא יהיה ניתן להכניס אליו עגלה+מזוודה?

פורסם

תראה,

היות ואתה חובב גרמניות או לפחות בוא נקרא לזה אירופאיות - הקורולה הסציפית, לא בשבילך ואני אסביר למה.

א. הקילומטרז' שלה משאיר אותך בפער נמוך יותר סטטיסטית מפתיחת ראש מנוע לעומת שאר המתחרות -

אמנם הקורולה היא האמינה מבין שלושתן ואני מאמין שלפני 300-350KKM אתה לא תראה איתה תקלה רצינית אם בכלל.

אמנם הקורולה היא גם החסכונית מבין שלושתן ובפער ניכר על הגולף.

אבל - הקורולה תהיה לך לא נוחה! אם אתה רגיל כבר לנוחות של הגולף - הקורולה הזו תגרום לך לעקם מבט.

בנוסף לכך - הקורולה הספציפית של הדגם הזה - שנת 2002 היא קטנה יותר באופן מאוד משמעותי מכל קודמותיה ומכל מחליפותיה לעתיד. היא רועשת יותר מהדגם הבא לבוא אחריה וצפופה.

זה לא בשבילכם בקיצור - דגם 2003 זה כבר סיפור אחר אבל יש שם סכנה של בוצת מנוע שצריך לבדוק ה-י-ט-ב.

-----------------

לגבי הרנו - (יש לי כמה וכמה בלוגים כאן לגבי הרכב הזה היות וסגרתי עסקה עם קרסו)

הרכב מרווח, נוח, צורך דלק 1:12 בנסיעות משולבות, בטיחותי מאוד אבל הגיר שלו מסרס ממנו את יכולת הזינוק - תיקח את זה בחשבון.

תשמע - אם כבר אתה הולך על מגאן - תעשה לעצמך טובה ותשקיע קצת יותר, תיקח אחת כזאת דרך קרסו שנת 2008 ותהנה גם מאחריות ל3 שנים (אחריות מלאה), יישור קו מכאני ועוד הטבות.

למה אני אומר את זה? - כי אחרי שתקנה את הרנו (או כל רכב ממגרש) אתה תידרש לעשות יישור קו מכאני - מספיק שאתה מתקרב לאזור ה35 וכבר עדיף שתשקיע עוד איזו עשירייה ותיקח לך רכב שנתיים קדימה + אחריות + יישור קו מכאני קומפלט.

אחרת - תרד מהמגאן.

תלך על הגולף כי מציעה לך את כל הפשרות בין המגאן לקורולה וכנראה שזה הדיל הכי טוב מבחינתך בתחום של המגרש.

תדאג שעשו לגולף קולר גיר וטיימינג בזמן - כולם ממליצים כאן על מוסך רון לבדיקת הVAG לכן אצטרף להמלצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...