Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במהלך פירוק דיבורית מהרכב שהייתה שייכת לבעליו הקודמים, חתכתי בלי כוונה את צמת החוטים של המוח של האזעקה שנמצא מתחת לדשבורד בצד של הנוסע ליד הנהג.

לאחר שהבחנתי בכך חיברתי בחזרה בקפידה את כל הגידים של הצמה ושמתי לב שרשום על המוח המדובר איתורן ולאחר שעקבתי אחרי החוטים שלו ראיתי שהוא מחובר לעוד מוח שאליו מחוברת גם הקודנית ובסה"כ מתחברים אליו כ-5 מחברים. משום מה גם אחרי שהחזרתי הכל למצב הקודם האזעקה התחילה לעשות בעיות.

הכל תקין, הקודן עובד והרכב מניע אך בתחילת נסיעה כאשר אני מעביר לדרייב והדלתות ננעלות פתאום גם האזעקה נדרכת ולאחר נסיעה קצרה כמובן שהיא מתחילה גם להזעיק, ובכל פעם שאני רוצה לנטרל אותה אני חייב שוב ללחוץ את הקוד בזמן נסיעה.

האם משהו יכול לכוון אותי לגורם של הבעיה?

תודה.

פורסם

??????????

הערת ההנהלה:

אין להקפיץ שרשור בטרם חלפו 24 שעות!

המנהלים והחברים כאן לא נמצאים כל רגע כדי לענות,

ובכלל , לא כל אחד יכול לענות, אז סבלנות.

כמתחייב בכללי הפורום בבקשה.

פורסם

נראה שמח האזעקה אינו מקבל פקודת "סוויץ' ". הווה אומר שכאשר מסובבים את המפתח בסוויץ' למצב ACC / ON / STRT, המערכת אמורה לדעת שלא להגיב עד אשר המפתח בסוויץ' יחזור למצב OFF.

עניין שהדלתות ננעלות, אם הם גם נפתחות כאשר אתה סוגר סוויץ' הרי שמדובר באפשרות לתכנות.

בכלל, מתי הותקנה מערכת האיתוראן הזו ?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תיקון קטן, רק כשאני נועל את הדלתות (לא פותח) כשהאוטו מונע או לא מונע וגם בזמן נסיעה אז האזעקה נדרכת.

באמת שאני לא יודע מתי האזעקה הותקנה כי האוטו אצלי יד שנייה והגיע עם האזעקה בלי שום מסמכים שקשורים אליה.

הדלתות כן נפתחות כשאני פותח סוויץ' (רכב אמריקאי), יכול להיות שכשנתקתי את המח מהחשמל נמחקה הפקודה של הסוויץ'?

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

תשובתי נשארה בעינה.

בכלל, אף לא טרחת לצלם את השלט שאקבל איזשהו מושג על מה שמותקן ברכב.

חוזר ומדגיש, אזעקה שנדרכת בזמן נסיעה (ככל שאתה מאבחן נכון) , נראה שפקודת סוויץ' איננה מגיעה אליה.

יתכן ויש מחבר תקול'/מנותק, נתיך שרוף וכו.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

השלט של האזעקה הוא אותו שלט מקורי שבא עם הרכב בלי אזעקה. תצלום של המח של האזעקה יעזור? זה השלט -

safe_image.jpg

Pontiac Bonneville SSEI

• תוכן חדש...